![]() |
Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz?
[B]Yeni Yapilacak Olan Stadyum Hakkinda , Fikirleriniz, Istekleriniz,Bilgileriniz ve Beklentileriniz Nedir?[/B]
[COLOR="Red"]Benim Fikrim : [/COLOR] Ben isterimki ustu kapanir , ve o cirkin manzara veren maraton kosu yeri yapilmamasidir. |
--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz
[QUOTE=furky.b;350706][B]Yeni Yapilacak Olan Stadyum Hakkinda , Fikirleriniz, Istekleriniz,Bilgileriniz ve Beklentileriniz Nedir?[/B]
[COLOR="Red"]Benim Fikrim : [/COLOR] Ben isterimki ustu kapanir , ve o cirkin manzara veren maraton kosu yeri yapilmamasidir.[/QUOTE] onlar olsun yeter zaten.başka ne istenebilirki... |
her tribun sahaya yakın olsun yeter
|
[QUOTE=merkez_emre;350993]her tribun sahaya yakın olsun yeter[/QUOTE]
evet sahaya yakın olsun süper olur. |
4 tarafın üst kapalı olsun ........
|
-->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz?
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Purple"]Koşu maratonu yeri olmazsa iyi olur. Çünki sahaya daha yakn olur....[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
|
iceride kofte sucuk satısı yapılmasın dumandan zehırlenıyoruz:)
|
[QUOTE=sivas_kangallı;351007]evet sahaya yakın olsun süper olur.[/QUOTE]
EVEET ARKADASLAR EGEER ILGILI YETKILI MERCILER BU SAYFAYI OKUYOSA ONLARDAN RİCAMIZ LÜTFEEEEN TIRUBUNLERI SAHAYA COK AMA COK YAKIN TUTUN BAKINIZ INLIZLERIN STADA VALLA RAKIP OYUNCULARA MUTHIS BASKI KURAR YAA INSALLAH SAHAYA YAKIN OLUR HATTA SUAN ICINDE BU STAD YAPILANA KADAR 10 METRE KAZI YAPILARAK SUANKI STADIMIZIN TRUBUNLERINI GENISLETEBILIRIZ YETERKI O UYUZ KOSU PARKURLARI NIN YERINE TIRUBUN OLSUN ONE YAA SANKI OLIMPIYAT STADI HELE HELE NAPIP EDIP KALE ARKASI TURUBUNLERIN KALEYE YAKLASTIRSINLAR SUANKILER ICIN GECERLI BIR YAPILANDIRMA YAPILMALI.. NEDE OLSA AVRUPALI GELECEK DIILMI YANI HEE |
stada bağırmayan taraftarlar (çekirdekçiler) alınmasın
|
bende rusyadakı statlar gozunune alınmalı ozellıkle yenı yapılan ve sampıyonlar lıgı fınalı oynanacak stat gıbı olmalı. malum kıs memleketı oldugumuz ıcın yerden ısıtmalı. trıbunler sahaya maxımum derecede yakın olmalıı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |