![]() |
SİVAS`IN GÖZDE DÖRTLÜSÜ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sssevincc.jpg[/IMG]
Süper Lig´in flaş takımlarından Sivasspor´un gol yollarındaki en önemli silahları olan Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, İvan Cvetkov ve Musa Aydın, attıkları gollerle takımlarını zirveye taşıdı. Bu sezon ligde "3 büyükler" ile zirve mücadelesi veren Sivasspor’da, 31 maçta kaydedilen 50 golde (3’ü hükmen) 13 ayrı futbolcunun imzası bulunuyor. Yiğidoların gözde dörtlüsü olan Mehmet, Muhammed, Cvetkov ve Musa, kırmızı-beyazlı ekibin kaydettiği 50 golün 36’sına imza attı. Bu dörtlü, attıkları gollerle Sivasspor’un zirveye çıkmasında büyük rol oynadı. Sivasspor’da 13 golle takımının en golcü ismi olan ve gol krallığı yarışında iddialı olan Mehmet’i, 10 golle Muhammed, 7 golle Cvetkov ve 6 golle Musa takip ediyor. [B]DİĞER GOLCÜLER[/B] Sivasspor’da, bu dörtlünün dışında gol atma sevinci yaşayan 9 futbolcu bulunuyor. İsrailli golcü Pini Felix Balili ve savunma oyuncusu Murat Sözgelmez, bu sezon 2’şer kez gol atma sevinci yaşadı. Kırmızı-beyazlı ekipte, Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo, orta saha oyuncuları İlhan Ummak, Abdurrahman Dereli, Sezer Badur, Uğur Yıldırım ve Türk statüsünde oynayan Azeri orta saha oyuncusu Ilgar Gurbanov da 1’er kez fileleri havalandırdı. [B]PETKOVİÇ DE GOL SEVİNCİ YAŞADI[/B] Bu futbolcuların yanı sıra Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç de bu sezon 1 gole imza attı. Sivasspor’un 3-2 galip ayrıldığı Ankaragücü maçında, Petkoviç’in kalesinden kullandığı degaj golle sonuçlanmıştı. Futbol sahalarında ender görülen bir gole imza atan Avustralyalı kaleci, bu maçta 1’de penaltı kurtararak takımının galibiyetinde büyük rol oynamıştı. |
--->: SİVAS`IN GÖZDE DÖRTLÜSÜ
[B]BU DÖRT YİĞİDO GERÇEKTEN DE HARİKA HEPSİNİN BİZİM İÇİN ÖNEMİ AYRI, AMA HEPSİ SİVASSPOR İÇİN SAVAŞIYOR. HEPSİNİ KUTLUYORUZ.[/B]
|
ARKADAŞ BENİM AÇTIĞIM KONUYU HEP BAŞKALARI SAHİPLENİYO BU NE YA SİTE HABERCİSİYMİŞ BU NE BİÇİM İŞ BÖYLE BU NASIL SİSTEMDİR BUNDAN ÖNCEKİ KONULARIMIDA BÖYLE YAPTILAR BU BÖYLE DEVEM EDERSE BU SİTEYE NE GİRERİM NEDE YAZI YAZARIM
|
-->: SİVAS`IN GÖZDE DÖRTLÜSÜ
[B]Sivassporumuzun bu gözde 4 lüsüne allah nazar değdirmesin başarılarının devamını dilerim[/B]
|
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;352291]ARKADAŞ BENİM AÇTIĞIM KONUYU HEP BAŞKALARI SAHİPLENİYO BU NE YA SİTE HABERCİSİYMİŞ BU NE BİÇİM İŞ BÖYLE BU NASIL SİSTEMDİR BUNDAN ÖNCEKİ KONULARIMIDA BÖYLE YAPTILAR BU BÖYLE DEVEM EDERSE BU SİTEYE NE GİRERİM NEDE YAZI YAZARIM[/QUOTE]
Arkadaşım herşey sivasspor için. ama ben senin bazı haberlerini okuyorum anında geçiyorsun. fakat burada yönetici arkadaşlarla diyalog halinde olursan daha sağlıklı olur. Hizmetinin karşılığı olması lazım. Saygılarımla. Habere gelince birde diğer sakatlarımız iyi olsaydı bu sene iddaa ediyorum bu ligin tozu dumana karışmıştı. işallah muhammed aliyi fazla aramayız. |
[B][COLOR="Red"][U]---Gol Krallığı---[/U][/COLOR]
43 GOL+3(hükmen)=46 [COLOR="Red"]13 Gol:[/COLOR]Mehmet Yıldız [COLOR="Red"]10 Gol:[/COLOR]Mohammed Ali Kurtuluş [COLOR="Red"]7 Gol:[/COLOR]Ivan Petrov Cvetkov [COLOR="Red"]6 Gol:[/COLOR]Musa Aydın [COLOR="Red"]2 Gol:[/COLOR]Pini Felix Balili,Murat Sözgelmez [COLOR="Red"]1 Gol:[/COLOR]Mamadou Alimmou Diallo,Ilgar Gurbanov,İlhan Ummak,Abdurrahman Dereli,Michael Petkoviç,Sezer Badur,Uğur Yıldırım [U][COLOR="Red"]---Asist Krallığı---[/COLOR][/U] [COLOR="Red"]12 Asist:[/COLOR]Mehmet Yıldız [COLOR="Red"]5 Asist:[/COLOR]Mohammed Ali Kurtuluş [COLOR="Red"]3 Asist:[/COLOR]Pini Felix Balili [COLOR="Red"]2 Asist:[/COLOR]Musa Aydın,Devran Ayhan,İlhan Ummak [COLOR="Red"]1 Asist:[/COLOR]Ivan Petrov Cvetkov,Uğur Yıldırım[/B] |
[B]Bu Dörtlüuü İleriki Senelerde Çok Zor Buluruz.
Şimdiden Elimize Fırsat Geçmişken İyi Değerlendirmek Lazım.. Belki Seneye Böyle Bir Performans Sergileyemeyebiliriz.. Belki Ondan Sonraki Senede İyi Bir Performans Sergilileriz. Futbol Zaman İşi. Biz Nasıl Yarın Ne OLacağını Bilemiyorsak Futbolda Böyle. Bu Dörtlü Gerçekten Bu Sene Hem Türkiyeye Hemde Sivaslılara Çok İyi Bir Futbol Sergilediler. İnşallah Bundan Sonraki Futbol Hayatlarındada Böyle Devam Ederler...[/B] |
[QUOTE=adres58;352302]Arkadaşım herşey sivasspor için. ama ben senin bazı haberlerini okuyorum anında geçiyorsun. fakat burada yönetici arkadaşlarla diyalog halinde olursan daha sağlıklı olur. Hizmetinin karşılığı olması lazım. Saygılarımla.
Habere gelince birde diğer sakatlarımız iyi olsaydı bu sene iddaa ediyorum bu ligin tozu dumana karışmıştı. işallah muhammed aliyi fazla aramayız.[/QUOTE] DOĞRU TABİKİ HERŞEY SİVASSPOR İÇİN AMA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ EMEĞE SAYGI OLMASI LAZIM BEN O BU ŞU DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BİZ DİYE BİLMEK BİZ SİVASLIYIZ ÖZÜMÜZDE MERTLİK VAR YALANI HURDAYI HIRSIZLIĞI ÇEKEMEYİZ BEN BURDA BENLİK KAVGASI YAPMIYORUM AMA BU GİBİ ŞEYLERİ HİÇ SEVMİYORUM ALLAHA EMANET OL GARDAŞ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER |
UMARIM BU DORTLIU DEĞİŞMEZZZZZZZ
|
musanın golu harıkaydı yawwwwww
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:56. |