SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İstanbul Anadolu Yakası Halı Saha Maçı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18098)

tanju_58 21.04.2008 12:32

İstanbul Anadolu Yakası Halı Saha Maçı

Arkadaşlar.İstanbulun anadolu yakasında oturan Sivaslılar olarak bir araya gelip halı saha maçı düzenlemek istiyoruz.Anadolu yakasındaki yiğidolara duyurulur.Gelmek isteyenler buraya yazabilirler.

Yeterince arkadaş toplanırsak hep beraber maçı nerede nezaman yapacağımıza karar verilecektir...

yigidomustafa58 21.04.2008 12:39

--->: İstanbul Anadolu Yakası Halı Saha Maçı

[QUOTE=tanju_58;352317]Arkadaşlar.İstanbulun anadolu yakasında oturan Sivaslılar olarak bir araya gelip halı saha maçı düzenlemek istiyoruz.Anadolu yakasındaki yiğidolara duyurulur.Gelmek isteyenler buraya yazabilirler.

Yeterince arkadaş toplanırsak hep beraber maçı nerede nezaman yapacağımıza karar verilecektir...[/QUOTE]
[B]
en sonunda güsel bir İstanbul organizasyonu ben gelebilirim.Halı saha da ayarlayabilirim.Hareme giderken varan tesislerinin altında halı saha var Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Lokantasının aşşağısında güsel saha orası olabilir ama farketmez her yer olur..beni yaz kardeş..[/B]

video58 21.04.2008 12:43

izlemeye gelirim.ama ne yazıkki oynayamam.ayaktan tedavi oluyom.
yok derseniz topcu lazım gelmem.

mustafanın dediği yer çok rahat bulunur.yol üzeri.

Harput0658 21.04.2008 12:49

Ben de gelmeye çalışırım ama uzun zamandır oynamıorum 1 yıl kadar :D biraz hamlandım. Avrupa yakasında oturan 2 kuzenim var onlar düzenli oynuyo belki onlarda gelir.

video58 21.04.2008 14:53

1-2 diğe yazın bari gardaşlar.he

tanju_58 21.04.2008 14:59

[QUOTE=video58;352389]1-2 diğe yazın bari gardaşlar.he[/QUOTE]

Biz şuan 3 kişiyiz.belki 4 de olabiliriz.Kesin gelebilecek arkadaşlar bana mesaj atarsa listeye eklerim...

1.tanju_58
2.karadoruk_58
3.watercity'li

KEMAL_KENAN 21.04.2008 15:28

WLLAA IYI OLUR SEVINDIM BÖYLE BISEYE BENDEN ÜÇ KİŞİ VAR OYNAYACAK YASLAR 25 OLURMU _?_

KEMAL_KENAN 21.04.2008 15:28

NEREDE OLURSA OLSUN MAC SORUNDEİL BİZ GELİRİZ YETERKI SIVASLILAR BIRLIK OLSUN..

tanju_58 21.04.2008 15:39

[QUOTE=KEMAL_KENAN;352398]WLLAA IYI OLUR SEVINDIM BÖYLE BISEYE BENDEN ÜÇ KİŞİ VAR OYNAYACAK YASLAR 25 OLURMU _?_[/QUOTE]

neden olmasın kemal abi.önemli olan buluşup tanışmak.illa oynamakta gerekmiyor.izlemek isteyenlerde varsa buyursunlar.
ilk önce Denizli-Sivassporumuzun maçını izleriz ondan sonra maçı yaparız diyorum.tabiki hafta sonuna kadar yeterince kişiyi toplanabilirsek...

varmı bildiğiniz öyle hem Digitürk hem halı sahanın olduğu yer???

yigidomustafa58 21.04.2008 15:42

[QUOTE=tanju_58;352403]neden olmasın kemal abi.önemli olan buluşup tanışmak.illa oynamakta gerekmiyor.izlemek isteyenlerde varsa buyursunlar.
ilk önce Denizli-Sivassporumuzun maçını izleriz ondan sonra maçı yaparız diyorum.tabiki hafta sonuna kadar yeterince kişiyi toplanabilirsek...

varmı bildiğiniz öyle hem Digitürk hem halı sahanın olduğu yer???[/QUOTE]
[B]
bende varım nerde olursa gelirim yazsana ilk ben mesaj attım zaten ...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11.