SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18152)

yıgıdokonya 24.04.2008 17:03

KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN

konyadakı tum arkadaslarım hemserılerım ben konyada grup olusturmaya calısıyorum lutfen konyadakı sivaslı hemserılerımden yardım ve goruslerını ıstıyoruM :::seLcuklu yigidooo::::

sinan-58 24.04.2008 17:46

-->: KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN

hiç konyada yaşıyan yokmuuuuuuuuuuuuuu

GLoBe-Y-Gençlik 24.04.2008 17:49

--->: KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN

evet konyadakı yıgıdolar arkadasl

S1vasLee 24.04.2008 18:27

--->: KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN

Çorum var :D KoNyA yok mu -42-

dursunay 11.04.2009 20:28

Cevap: KONYADAKİ YİGİDOLARR BURAYA GELSİNNNN

merhaba ben konya beysehirden dursun sivasspor u seviyorumm ve burdayım artık insallahh..

merkez_emre 12.04.2009 10:51

inş. konya bugun genclerı yener...alamazsa macı bızım maca cok fena asılıcaklar ısımız cok zorlasır..

izmirliyigido 12.04.2009 11:06

Konya'da ki YİĞİDOLARI da bir çatı altında toplanıp güç birliği oluşturmasını bekliyoruz. En azından maçlarda biraraya geliniz birbirinizle irtibat halinde olun. Biz bunu İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde gerçekleştirdik sizler Konya, Bursa, Antalya gibi şehirlerde de yapabilirsiniz. En azından sitemiz üzerinden bu oluşuma kıvılcım çakın, devamı gelir.

Haydi KONYALI YİĞİDOLAR, AKDENİZLİ YİĞİDOLAR ile birlikte sizden de oluşum bekliyoruz.

AYK

yigidolar06 12.04.2009 12:14

[QUOTE=izmirliyigido;501567]Konya'da ki YİĞİDOLARI da bir çatı altında toplanıp güç birliği oluşturmasını bekliyoruz. En azından maçlarda biraraya geliniz birbirinizle irtibat halinde olun. Biz bunu İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde gerçekleştirdik sizler Konya, Bursa, Antalya gibi şehirlerde de yapabilirsiniz. En azından sitemiz üzerinden bu oluşuma kıvılcım çakın, devamı gelir.

Haydi KONYALI YİĞİDOLAR, AKDENİZLİ YİĞİDOLAR ile birlikte sizden de oluşum bekliyoruz.

AYK[/QUOTE]Bildiğim kadarıyla konyada sivaslıların bir derneği vardı, Selçuk üniversitesindede bayağı sivaslı öğrençi arkadaşlar var, Kamu kuruluşlarındada çalışan hemşerilerimiz var olduğunu biliyorum kısmet olursa maçtayım

uhud85 12.04.2009 13:10

arkadaşlar konya maçına akmalıyız.en 3bin kişiyleorayı inletmelyiz.futolcularımıza destek vermeliyiz

subasi29 12.04.2009 13:13

konyadaki unuversiteli sivaslilar destek vermeli cok fala sivasli var ruhu olanlar icin soyluyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41.