![]() |
MUCİZEYE YELKEN AÇMIŞLAR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/maratonsansalerman.jpg[/IMG]
ŞANSAL BÜYÜKA: Kasımpaşa’dan sonra Rizespor da küme düştü. Sivasspor, Denizli’yi yendi ve puanını 70’e çıkardı. Beşiktaş, Bursa’yı yendi ve böylece Sivas ile Beşiktaş arasındaki 3 puanlık fark korunmuş oldu. Bu arada Lincoln yarınki derbi öncesi sakatlandı ve durumu kritik. Hocam Sivas bir mucizeye yelken açmış gidiyor. ERMAN TOROĞLU: Demek ki takım olmuşlar hocam. Yıllardır futbolun içindeyim. Son 3 haftaya girdik. Yıllarca her son 5 haftaya girildiğinde senaryolar yazılırdı. Ben karşı kaleye gol attıktan sonra “Allaaaah” diye üzülen futbolcular görürdüm. Adamlar vuruldu, öldü. Adamlar Türkiye’yi terk ettiler. Artık o hakemler yok. Bugün hakem hata yapıyor diyorlar. Bu seneki kadar çetin olmadı lig. Ne maçlar gördük geçmişte. İşte Kasımpaşa işte Kayseri… Çatır çatır oynadılar. Tayip Erdoğan’ın iki takımı da düştü!.. Hani iddialar vardı. Nerelerden neler buldu. Giden iki takım da Tayip Erdoğan’ın! Ben bir Diyarbakır-Altay maçı biliyorum abi!.. TRT hazırdı maçı yayınlamadılar. Egzoz gazı verdiler soyunma odasına. Sivas beraberlik istiyor yarın ki maç için. Lincoln’ün kılı dönmüş bugün! Sivas takımında kimler yok bir baksana. Adamın kılı dönmüş! Sivas’a helal olsun. “ÇOK NET BİR PENALTI” ŞANSAL BÜYÜKA Bu maçta çok konuşulan bir şey var. Sivaslı oyuncunun elle müdahalesi penaltı mı? ERMAN TOROĞLU: Bu pozisyonda zaten her şey belli. Sivaslı oyuncu pozisyonda dağıldığını anlayınca dönmeye başlıyor. Dönmeye başlarken kolunu böyle açar mısın? Dönüyor ve kol hala açık. Çarpsa da penaltı. Daha top gelirken kolunu açıyor. Çok net bir penaltı. “PAHALI FUTBOLCU SİVAS’I BOZAR” ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor Avrupa’da başarılı olmak için kadroya nasıl takviye yapmalı… ERMAN TOROĞLU: Zaten başarılı bir takım var. Alınacak üst düzey birkaç oyuncu takım içinde maddi dengeleri bozar. ŞANSAL BÜYÜKA: Kentin yeterli ilgiyi göstermediği yönünde şikayetler var. ERMAN TOROĞLU: Geçen sene de başkanı eleştiriyorlardı. Adama sorsan belki de maça davetiye ile gelmişlerdir. Vali de yardım için olaya el koydu. “BU STATTA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI OYNANIR” ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor, Şampiyonlar Ligi’ne kalırsa maçlarını Sivas’ta oynayabilir mi? UEFA izin verir mi? ERMAN TOROĞLU: Oynanır. Neden oynanmasın? Makyaj yaparsanız stada oynarsınız. ŞANSAL BÜYÜKA: Herkeste Sivas’a bu ligi bırakmazlar görüşü vardı. Sizce bırakırlar mı? ERMAN TOROĞLU: Olsaydı şu ana kadar olurdu bu zaten. Şu saatten sonra değişmez. Bu Federasyon bu olaylara kapalı. “HASAN DOĞAN’A SİYASİ BASKI OLMUŞ” ŞANSAL BÜYÜKA: Bir şey duydum hocam. Hasan Doğan’a bir iki siyasi baskı olmuş ama boyun eğmemiş. ERMAN TOROĞLU: Ben Hasan Doğan’a güveniyorum hocam. ŞANSAL BÜYÜKA: Notlar aldın hocam. Neler söyleyeceksin ERMAN TOROĞLU: Denizlispor seyircisi Musa Kuş’a küfür etti, hakeme küfür etti. Maç satan adamlar çok kolay satın alınır hocam. Küfrün kara kitaplı hala bir hikayesi var. Sanırım cezaları biraz yontacaklar. Türkiye’deki temsilcilerin yüzde 80’inin işini bitireceksin. Temsilci TFF Başkanı namına maçı izliyor. |
-->: MUCİZEYE YELKEN AÇMIŞLAR
[B]mucizeye yelken falan açmadık,sadece inandık o kadar!!!![/B]
|
--->: MUCİZEYE YELKEN AÇMIŞLAR
[COLOR="DarkRed"][B]bizler inandık sizde inanın yorumcular...................[/B][/COLOR]
|
ben bu iki yorumcuyuda begeniyorum seviyorum. Dediklerinin aynen katiliyorum
|
[QUOTE=XXCakir58;355071]ben bu iki yorumcuyuda begeniyorum seviyorum. Dediklerinin aynen katiliyorum[/QUOTE]
Nesini beğeniyorsun anlamadım. Şansal Büyüka neyse de Erman Hocanın beğenilecek nesi var. Yorumcuların içinde Sivas'ı en çok beğenen ve öven Mehmet Demirkol. Helal olsun ona. |
Çocuklar inanın,inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler.Cimbom u Sivas ta devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz!!!
|
[B]Mucize, aklın mantığın almadığı,
metafizik olayların cereyan ettiği bir kavramdır...! Eğer aklınız mantığınız almıyor sa; gidin bir IQ testi yaptırın, ya da aklınızı başınıza alın...![/B] |
mucize yok yorumda yok !!!.....
|
her sonuc sivasa yariyor... en iyi sonuc olur insallah
|
--->: -->: MUCİZEYE YELKEN AÇMIŞLAR
[QUOTE=ofgurleyuk78;355075]Nesini beğeniyorsun anlamadım. Şansal Büyüka neyse de Erman Hocanın beğenilecek nesi var. Yorumcuların içinde Sivas'ı en çok beğenen ve öven Mehmet Demirkol. Helal olsun ona.[/QUOTE]
Evet MEHMET DEMİRKOL 1 numara . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |