![]() |
IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[CENTER][B]Selamlar Izmirli Yigidolar...
Ilk organizasyonumuz Denizli deplasmaniydi. Gercekten hersey harikaydi.. Katilan herkese tesekkurlerimi iletirim.Izmirliyigidolar cok iyi kaynasmis oldu bu organizasyonla... Simdi gelelim siradakine:) [COLOR="Blue"]Gun:[/COLOR] [COLOR="Red"]4 mayis Pazar[/COLOR] [COLOR="Blue"]Saat:[/COLOR][COLOR="Red"]17.45[/COLOR] [COLOR="Blue"]Yer:[/COLOR] [COLOR="Red"]Buca Heykel de Hanci Cafe..[/COLOR] [COLOR="Blue"]Org.[/COLOR] [COLOR="Red"]Sivasspor- Galatasaray Maci[/COLOR] [COLOR="Red"]Gelecek arkadaslardan Ricam Oraya Sivasspor formalari ve Atkilariyla gelmeleridir.[/COLOR] Bu dedigim yer cok kalabalik oluyor. Biz 1 saat onceden toplaniyoruz ki on siralari Sivassporlular olarak kapatalim. Hep beraber tezahuratlarla takimimizi destekleyelim..! Formalar atkilari unutmayin...Gelecek kisilerin isminden bir liste olusturalim. Tum Sivasli arkadaslarimizi da cagiralim. Cok kalabalik olmaliyiz...! Ben 7-8 arkadasimla orda olacagim.. [COLOR="Red"]Pazar gunu 17.45 de Buca heykel Hanci da toplanalim.. [/COLOR] Pazar Gunu Izmiri [COLOR="Red"]KIRMIZI- BEYAZ[/COLOR] A buruyoruz..! Hadi bakalim Izmirli Yigidolar Is Basina...;)[/B][/CENTER] |
-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[CENTER][B]Evet Listeyi Olusturmaya Baslayalim..
Katilacak Arkadaslar kac kisi geleceklerini foruma yazsinlar... Ben baslatiyorum... 1...6-myway 7-izmirliyigido 8-coosivaslicoo 9-yigido_sampiyon 10-CoRTeZ 11....15-sivsivfatih58 16-dino61 17,18-serinos 19-ertugrulss 20-arthurzizu 21-basayev58 22-chechenmesut 23-yasargul_58 24,25-5858ismail3535 26,27,28,29-canımözsivaslım 30,31,32-anilolcay 33-34 bayram abi 35-bekirarda 36-yeniçubuklu58 [COLOR="Blue"]Not:[/COLOR][COLOR="Red"]Liste Katilim Arttikca Guncellenecektir...[/COLOR][/B][/CENTER] |
--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
1-myway...( 5 kisi geliyoruz )
2- izmirliyigido Önemli Not: Misafirlerim bana (eve) gelmek istiyorlar, onları evde ekebilirsem söz... . |
İzmirli yiğidonun mesajlarına katılıyorum,
"BU, ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜDÜR... Şampiyon olamasada gönlümüzde herzaman var olacak, Herzaman bizleri arkasında bulacak,Yürü sivas Onurla,Centilmenlikle,Yiğitçe yürü çekinme İstanbuldan sivaslıların sesi olarak A.ÖZ |
denizlide takımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza canı gönülden tsk ederim...
hep böyle destek olsa keske... |
-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
İzmirden sivassporumuzu destekleyen tüm gardaşlarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu hafta sivasa işim dolayısıyla gidemiyorum ama lig tv karşısında ankarada arkadaşlarla beraber olacağız formalarımız ve atkılarımızla maça ankaradan destek vereceğiz ama son hafta ankaraya gelen sivassporumuza sahada destek vereceğiz sivasımıza türkiyede ve dünyada gönülden destek veren ve vermeye devam eden tüm sivassporlulara tekrar tekrar teşekkürler
|
evet arkadaşlar güzel bir organizasyon
birlikten kuvvet doğar İzmirdeki yiğidolar hep beraber izleyin maçımızı |
denizlide ki ortam müthişti arkadaşlar anlatılmaz yaşanır hele otelde mehmet yıldızı omzuma alınca tamam dedim rüyadayım..:)ben de geliyorum maça söz verdiğim gibi...osman
|
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=coosivaslicoo;356601]denizlide ki ortam müthişti arkadaşlar anlatılmaz yaşanır hele otelde mehmet yıldızı omzuma alınca tamam dedim rüyadayım..:)ben de geliyorum maça söz verdiğim gibi...osman[/QUOTE]
Hakkaten ruya gibiydi zaten gece ruyamda da tezahurat yaptim :D Ee hani bu kadar miyiz?????[/B] |
1-myway...( 5 kisi geliyoruz )
2- izmirliyigido 3- yigido_sampiyon mustafa yine organizasyon müthiş eline sağlık kardeşim... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:31. |