![]() |
Sabaha Kadar Uyutmadık!
[B]Maçtan sonra bir açıklama yapan Sabri ve Hasan Şaş Sivas halkına gönderme yaparak "sabaha kadar uyuyamadık"dediler.
Sivaslılar'a teşekkür eden Sabri "Dün gece bizi uyutmadılar. Gerek korna sesleri, gerekse yaptıkları tezahüratlarla bizi uyutmadılar. Ama işe yaramadı" dedi. [B]Sivastaki taraftarlarımıza böyle bir organizeden dolayı teşekkür ederim. Yanlış hatırlamıyorsam otel önünde takımı demoralize etmek için yapılan en son organize V. Manisa maçında idi. Sesinize, kornanıza sağlık :) Bütün eleştirilere rağmen inanıyorumki 4 Eylül zamanla hem saha hem tribün açısından en zorlu deplasmanlardan birisi olacak.[/B][/B] |
--->: Sabaha Kadar Uyutmadık!
ya ben hıç uyumadım yaa eğer yemseydık sabaha kadar senlık yapardık ama olmadı bıdahı kı seneye
|
korksunlar fenerbahce galatasaray beşiktas
|
Otelin önündeki çoşkuyu videoya çektim.Akşama siteden yayınlayacağım.
|
[QUOTE=5858ismail3535;361306]korksunlar fenerbahce galatasaray beşiktas[/QUOTE]
kusura bakma ama hangi cesaretle o resmi avatar olarak koydun sen :rolleyes: .......sen önce icindeki fbliyi at sonra yorum yap |
[QUOTE=58Taraftar;361314]kusura bakma ama hangi cesaretle o resmi avatar olarak koydun sen :rolleyes: .......sen önce icindeki fbliyi at sonra yorum yap[/QUOTE]
yani bence de... bu sitede sivasspordan başka hiçbir takımla ilgili avatar istemiyoruz |
Saten uyuyamazlardıda nese keske yenebilseydk fakat keskeler qeri qetirmiyo seneye inş TÜM organize edenlerin SESINE VE KORNASINA SAĞLIK
|
fener formasıyla yorum yazıyo yawwww burda herkes sıvaslııııı |
Birader sen once ustundekı fb formasını cıkar konus lutfen ! |
cumartesi aksamı 7 den 10 a kadar pazar oglen 12 den mac sonu 9 a kadar devamlı bende bagırdım ama antremanlı oldugum ıcın sesım yarı yarıya düştü tam gitmedi...keşke alsaydık da bir kac saat daha yagmurun altında zaferi kutlasaydık ama olsun canları saolsun tüm camianın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:10. |