![]() |
ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
34 hafta süresince devam eden yarışmamız sona erdi. Yarışma sonunda ilk 3 sırada yer alan ve 58. olan yarışmacımız daha önceden açıklamış olduğumuz ödülleri almaya hak kazanmışlardır.
[B]ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANAN YARIŞMACILAR[/B] [B]1.)[/B] Dark Force [B]2.)[/B] tykinik58 [B]3.)[/B] UTKUM_58 [B]58.)[/B] stsy21 [B]KAZANDIKLARI ÖDÜLLER[/B] [B][COLOR="Red"]1.'ye[/COLOR][/B] 2008-2009 Sezonu için 1 kişilik Sivasspor Kombine Bileti [B][COLOR="red"]2.'ye[/COLOR][/B] 1'er adet Orijinal Sivasspor Forması, Beresi ve Kaşkolu. [B][COLOR="red"]3.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması [B][COLOR="red"]58.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması [B]Verilecek olan ödüller için Site Kurucumuz Sayın RÜŞTÜ ELMAS sponsor olmuştur.[/B] |
--->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
saol agrdas bıdahekı sezon ben alırım umarım bunlarda n bırını
ve hepsını tebrık eder gozlerınden operım |
[B]tebrik ederim
kazanan arkadaşları[/B] |
-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[B][COLOR="Red"]stsy21[/COLOR] ...güzel kardeşim..bir [COLOR="Red"]hataylı[/COLOR] olarak sivasın tüm maçlarına geldin...ve bu anlamlı ödülü fazlasıyla hakettin..tebrikler..[/B]
|
[B]55. oldum tüh 58 i kaçırdım :)[/B]
|
-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[B][U][COLOR="Red"]Yarışmayı düzenleyen site yönetimimize göstermiş oldukları yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı sonsuz TEŞEKKÜRLER......[/COLOR][/U][/B]
|
Güner kardeşime, yaptığı bu güzel ve heyecanlı çalışmadan dolayı teşekkür eder yarışmayı kazananları tebrik ederim.
2. olan (tykinik58) özkardeşimdir. Onu da bu başarısından dolayı candan kutluyorum... Seneye aynı heyecanı yaşamak üzere, katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim. . |
tsk ederim allah razi olsun
emeginize tsk ederimm, ben avusturya wiendeyim :) |
tebrikler seneye gorusuruz allaha emanet olun
|
[B]önümüzdeki sezona bakacağız "yigiter187" tanıttığı kişide gerçekten haketmiş..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:51. |