|  | 
| 
 MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! [B]A  milli  takim Euro  2008  Kadrosu az  once Fatih Terim tarafindan  aciklandi... Aciklanan bu kadroda Mehmet Yildiz maalesef yer almadi... Forvette [COLOR="Red"]Gokdeniz Nihat Kahveci Semih Senturk Mevlut ve Halil Altintop[/COLOR] yer alacak.... Mehmet Yildiz bu sezon gosterdigi performansla milli takimi fazlasiyla haketmisti ama.... [COLOR="Blue"]Fatih Terim....(Yorum Yok)[/COLOR] Kadronun Tamami ise su sekilde.... KALE: Volkan Demirel (FB), Rüştü Reçber (FB), Tolga Zengin (TS) DEFANS: Gökhan Gönül (FB), Sabri Sarıoğlu (GS), Gökhan Zan (BJK), İbrahim Kaş (BJK), Servet Çetin (GS), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (GS) ORTA SAHA: Uğur Boral (FB), Mehmet Aurelio, Mehmet Topal (GS), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (GS), Arda Turan (GS), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (FB), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan) FORVET: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke)Semih Şentürk (FB), Mevlüt Erdinç (Sochaux) [/B] | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! Yazik Yazik...Kadroya En Azindan 3 SivasSpordan Futbolcu Girmesi Lagzimdi.. Haksizlik Bu! | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! [B]kardeş eminmisin bi yanlışlık olmasın...valla eğer öyleyse dicek bişi bulamıorum[/B] | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! yorumsuz......................................................... | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! ondan sonrada TÜRKİYE neden iyi yerlere gelemiyor derler bundan işte. gerçi iyi olmus ıntertoto macları erken baslayacak mehmete ıhtıyacımız var | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! Fatih Terim+İstanbul+Lejyoner Takımı.diyecek birşey yok.bu kadroyu gördükten sonra fatih terimin tarafsızlıgını tartışmaktan başka birşey gelmiyor elimizden.İnsanları milli takımdan sogutuyorsunuz fatih terim | 
| 
 -->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! Mevlüt Erdinç kimki mehmet yıldızı kesior yaw.saçmalık valla yaa!!! | 
| 
 -->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! valla bende duyunca sok oldum Fatih Terim ne anlar zaten Teknik Direktörlükten yaa, ben desteklemicem Milli Takimimizi Avrupa Kupasinda, Mehmet Yildizi almadi diye degil tek, Mehmet Topuz, Ibrahim Toraman bunlar bile yok ayip yani ya neymis Kazimmis, Mevlütmüs, 4ay yedek oyuncu Emre Belezoglu git isine Fatih Terim ins. Beter olursun adi herifff!!!! | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! ne bekliyordunuz peki ?? mehmeti,abdullah hi ve ya hayretininmi almasini ? Fatih hoca orda oldugu mutece zor dostum zor. | 
| 
 --->: MEHMET  YILDIZ YOK!!!!!!!!! [B]Mehmet Yildiz Mevlüt Erdinc den kat kat iyi ve sivassporda birstürü böyle iyi oyuncular var Fatih Terimi anliyamiyorum.[/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |