![]() |
KENDİ ŞEHRİNİ DESTEKLEYEMEYENLERE,
3 BÜYÜK TAKIMIN PEŞİNDEN KOŞANLARA, AMA SİVASLIYIM DİYENLERE, MAÇA GELİP ÇEKİRDEK YİYENLERE, O ÇEKİRDEK YİYENLERE TEPKİSİNİ KOYAMAYANLARA, 90 DAKİKA STADYUMDA TEZAHURAT BİLE YAPAMAYANLARA, MAÇA HİÇ GİTMEYENLERE, KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIP SİVASSPORUN S'SİNDEN HABERİ OLMAYANLARA, 5058'E BİLE SİVAS YAZMAKTAN ACİZ SÖZÜMONA SİVASLILARA, ŞAMPİYONLUĞA,ŞAMPİYONLAR LİGİNE VE UEFA KUPASINA HİÇ İNANMAYANLARA, ÖMÜRLERİ BOYUNCA DERS OLMASI DİLEĞİYLE; SAYGILARIMLA ATAMAN BAŞPINAR |
--->: KANIMDA CANIMDA SANA FEDA SİVAS SPOR
hellal solun sivasa canımda kanım da hep var olsun sivaspor sen bırtanesınn askımzın kırmızıı beyazsın sivasspor senı çok sevıyorum
|
--->: BU DA BİZE DERS OLSUN.
LÜTFEN YAYINLANSIN BU KONU SİLMEYİN!YORUM DEĞİLDİR BU AÇTIĞIM KONU.BÜTÜN SİVASLILARA İKAZDIR.
|
katılıyoz her zamann aynen ndogrudur tebrıkler
|
bende taa başından beri bunu söylüorum.başka bi takım sivasta şampiyonluk kutlayamaz.başka takımı tutamaz tutsa bile çaktırmaz.ama ne yazıkkı böyle.bu yüzden sivasspor 4.büyük olamaz.gerçi olmasıda hayal ama olsun en azından 5.büyük olur
|
PAZAR GECESİ KOCAELİ ŞEHRİNDE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPAN GALATASARAYLI KONVOY AVINA ÇIKAN ''HODRİ MEYDAN GRUBU'' BU ETKİNLİĞİ ORTADAN KALDIRMIŞ HEMDE ŞİDDET UYGULAYARAK.DEMİŞLERKİ ''BURADA KOCAELİNDE KOCAELİ DİYE BAĞIRILIR''İŞTE TARAFTARLIK SAHİPLENME BU ...
|
Atababa tesekürler cok güzel yazmisiniz
Aynen katiliyorum size.cok sagolun. |
Rica ederim ne yaptım ki.sadece Sivas halkımızı uyandırmak ikaz etmek gayemiz.
|
Gardaşım sana bu konuda sonsuz destek veriyorum. Bilinçlenelim artık bazılarını ayıralım aramızdan
|
Helal olsun.Böyle taraftarlarda var.
Paylaşım için teşekkürler bilader |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |