![]() |
BU KEZ TIKLIM TIKLIM OLACAK
[color=#333333][size=2][font=Arial]İstanbul’da bulunan Sivassporlu taraftarlar, Vestel Manisaspor maçında tribünleri tıka basa doldurmayı hedefliyor.
[/font][/size][/color][font=Arial][size=3][color=#333333][size=2]4 Eylül Stadyumunun tadilatta olması nedeniyle istanbul Olimpiyat Stadyumunda oynanacak olan Sivasspor-V. Manisaspor maçı öncesi İstanbul’daki Yiğidoları heyecan sardı. [/size][/color][/size][/font] [color=#333333][size=2]Takımlarının Samsun deplasmanında aldığı üç puan ile artık düşme korkusu gibi bir his yaşamadıklarını belirten Yiğidolar, “Samsun maçı takımımıza olan güvenimizi artırdı. Artık herkes başarıya inanmış durumda. Olimpiyat Stadyumunu doldurarak bunu tüm Türkiye’ye göstermek istiyoruz. Malatya maçında Olimpiyat Stadyumu dolmadı ama bu maçta tıklım tıklım olacak”dediler.[/size][size=3] [/size][/color] |
malatya maçında tatili bahane ettiler manisa maçında görelim istanbuldaki yiğidoları
|
başka stad yokmu
Ya arkadaşlar başka stad yokmu mesala maçlar Tokatın Stadında oynanamazmıydı.İstanbuldan daha kalabalık olurdu maçlara istanbula gidemeyenler Tokata rahat giderlerlerdi. Çok Tokatlının 2.Takımının Sivasspor olduğunu ve sivastaki maçları onlarında dört gözle beklediklerine bizzat şahidim.
|
arkadaşlar olimpiyatta malatya maçına katılım bence iyiydi,,bu maç için de aynı şeyleri söylemek için 2 misli taraftarın stadı doldurmasını bekliyoruz....olimpiyatın bir kapalı tribünü inönü stadı kadar sami yen den daha fazla seyirci alıyor,,bu kez açık tribün de var!!!
|
bilet
selam arkadaşlar güzel diyorsunuz dolduralımda olimpiyatı 10 ytl olan biletler 20 ytl olmuş biz bu şekilde olimpiyatı nasıl doldurcagız ben anlamadım yönetim uyuma bir çözüm bul
|
arkadaşlar 10, ytl açık tribünler ,,ilgi fazla olacak diye böyle yapmışlar
|
bu bilet fiyatları gerçekten 20 milyon olduysa ben gitmeyi düşünmüyorum zaten stad çok uzak geri geşişte büyük problem yaşıyoruz
|
[QUOTE=Bilmiyorum]BİLET FİYATLARI
DOĞU TRİBUN SİVASSPOR TARAFI 23YTL(23.000.000 TL) GÜNEY AÇIK TRİBÜN SİVASSPOR TARAFI 12YTL(12.000.000 TL) BATI TRİBÜN VESTELMANİSASPOR TARAFI 34YTL(34.000.000 TL) MAÇ GÜNÜ ZORLUK YAŞAMAMAK İÇİN BİLETLERİNİZİ 27.08.2005 CUMA AKŞAMINA KADAR SATIŞ NOKTALARIMIZDAN TESLİM ALINIZ [url]http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=FSVS2[/url][/QUOTE] Arkadaşlar Biletix'teki bilet fiyatları. |
ya abi 20 YTL nin nesi çok yaa
abi bırakın yaa sivas 1. lige çıkmış istanbulda maç yapıyor sizler maça gitmemeye bahane arıyorsunuz..anasını satım ben ardahandayım rize maçına gitmeyi planlıyorum sizler ayağınıza gelen sivas maçına gitmiyorsunuzz..malatya maçında yeterince rezil ettiniz zaten..55 bin kişi bekleniyor diye manşetlerre yazıldık ama 15 bin anca geldiler...gösterin yaaa sivasın gücünü..herkes korksun bizden artık..gelin ya maça gelinnn.bu fırsatlar daaha gelmez ayağınızaa...ah 4 eylül ahh..senibekliyor sivasss
|
[b]İnşallah tek temennimiz o yönde [/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37. |