![]() |
DAVULCU BİLO || EyüphanAydın
[B]Bir Zamanlar Siteye İlk [COLOR="Blue"]Üye[/COLOR] Olduğumda Tanınır Mıyım ? Demiştim.
Üye Olduğum Zaman Hep Hayallerle Yaşadım. Neredeyse [COLOR="Blue"]1 [/COLOR]Seneyi Geride Bıraktım. [COLOR="Blue"]Acısıyla,Tatlısıyla.[/COLOR] Her İnsanın Bir Hedefi Olmalı, Yeterki O Hedefe Odaklanmalı. Yaklaşık[COLOR="Red"] 1[/COLOR] Ay Önce [COLOR="Red"]' Liseliler '[/COLOR] Oluşumunu Başlattık. Oluşum İlk Başlarda Hayaldi.Hayalin Dahada Ötesiydi. [COLOR="Red"]Sitede Bazı Olumsuzluklar[/COLOR] [COLOR="Blue"]Oldu,Ama Aldırış Etmedik,Yılmadık. [/COLOR] Ve...Sonunda [COLOR="Red"]' Liseliler Oluştu '[/COLOR] [COLOR="Blue"]1[/COLOR].Organizasyonu Bile Yaptık.:rolleyes: [COLOR="Red"]' Liseliler İnönüde ' Buluşucağız Dedik :confused: Olmadı. [/COLOR] Olduda Olmadı. [COLOR="Blue"] Baya Bir Yetersizdi,Ancak Yinede O Pankartı Açmaya Değdi.[/COLOR] Sivasspor'un Adını Oraya Gere Gere Açmaya Değdi. Hayatımda İlk Defa O Maçta [COLOR="Red"]' Davul '[/COLOR] Çaldım. Öncedende Oluşumda Konuşmuştuk. Gerçekten Biraz Heyecan Vardı,[COLOR="Blue"]Stad[/COLOR] Dolu Sadece [COLOR="Blue"]' Borazan '[/COLOR] Sesinden Başka Hiç Birşey Yoktu. Farklılığımızı,[COLOR="Blue"]Sivaslı[/COLOR] OLduğumuzu Yine Belli Ettik. Davul'u Öyle Bir Güzel Çaldımki...Gerçekten [COLOR="Red"]Liseli Yiğidolardan,[/COLOR] Arkadaşlarım Bile Şaşırdı. Tokmağımız Yoktu,Ancak [COLOR="Red"]Kardeşimizin[/COLOR] Birisi Bi Çubuk Gibi Bişey Bulmuş Onla Yaptık. Onları Öyle Bi Sıkı Tutmuşumki.....Ellerim Hep [COLOR="Red"]' Su ' [/COLOR]Topladı. [COLOR="Blue"]Şişti[/COLOR],Kollarımda Ağrılar Başladı.... Ama Herşey Tabikide [COLOR="Blue"]Sivasspor [/COLOR]İçin,[COLOR="Red"]Sivaslılar[/COLOR] İçindi. Gerçekten Bir Hayal Gibi Geliyor,Ancak Geriye [COLOR="Blue"]Baktığımızda[/COLOR], Zamanın Ne Kadar [COLOR="Blue"]Çabuk[/COLOR] Geçtiğini Görüyoruz. Üyeliğimde İlk Başlardaki Gibi [COLOR="Blue"]' Tabiri Caizse '[/COLOR] Çaylak Zamanımdı. Konulara Mesaj Yazardım,Ancak [COLOR="Red"]' Çaylak'lığın '[/COLOR] Kurbanı Olurdum. Bazı [COLOR="Red"]Büyüklerimin[/COLOR] Yardımıyla,Bazı [COLOR="Blue"]Abilerimin[/COLOR] Yardımıyla Bugune Geldim. Şimdide İnaniyorumki,Gerçekten Mesajlara İyi Cevap Yazdığımı. Ve...Böylece Bi Öyküde Bitmiş OLdu.... Emeği Geçen Başta SivasSpor.Com'a Teşekkür Ederiz. Site Yönetimine Tüm Sivaslılara Teşekkürler... İyiki Varsınız,İyiki Variz...(!)[/B] |
--->: DAVULCU BİLO || EyüphanAydın
ben mesaj yazman konusunda bi şeyler söylicem.ben bu sitede kimseyi tanımıyorum ama mesajlardan insanların karakterini,yapısını biraz olsun çözebiliyorum şunu açık yüreklilikle söylüyorum yaşın 15-16 olmasına rağmen forum daki konulara çok olgun ve yapıcı mesajlar yazıyosun şu sitede yorumları benim için önemli olan kardeşlerden birisin hep bi faaliyet içindesin çok çalışkan bi kişiliğin var inşallah hepte böyle devam edersin oluşumunuzda da başarılar diliyorum zorluklar olacaktır ama asla yılmayın
|
[B][QUOTE=titizyiğido;372928]ben mesaj yazman konusunda bi şeyler söylicem.ben bu sitede kimseyi tanımıyorum ama mesajlardan insanların karakterini,yapısını biraz olsun çözebiliyorum şunu açık yüreklilikle söylüyorum yaşın 15-16 olmasına rağmen forum daki konulara çok olgun ve yapıcı mesajlar yazıyosun şu sitede yorumları benim için önemli olan kardeşlerden birisin hep bi faaliyet içindesin çok çalışkan bi kişiliğin var inşallah hepte böyle devam edersin oluşumunuzda da başarılar diliyorum zorluklar olacaktır ama asla yılmayın[/QUOTE]
Bu GüzeL Konuşmanın Üstüne İyi Bir Şapka Çıkartılır... Gerçekten İçimden Gelen Yazıları Yazmak En Büyük Doğallığım. İnşallah Siz Büyüklerim Sayesinde Dahada İyi Olucaktırım..[/B] |
-->: --->: DAVULCU BİLO || EyüphanAydın
[QUOTE=titizyiğido;372928]ben mesaj yazman konusunda bi şeyler söylicem.ben bu sitede kimseyi tanımıyorum ama mesajlardan insanların karakterini,yapısını biraz olsun çözebiliyorum şunu açık yüreklilikle söylüyorum yaşın 15-16 olmasına rağmen forum daki konulara çok olgun ve yapıcı mesajlar yazıyosun şu sitede yorumları benim için önemli olan kardeşlerden birisin hep bi faaliyet içindesin çok çalışkan bi kişiliğin var inşallah hepte böyle devam edersin oluşumunuzda da başarılar diliyorum zorluklar olacaktır ama asla yılmayın[/QUOTE]
sana katiliyorum kardes. Umarim herkes öyledir. Insallah hep mutlu oluruz, küfürsüz, birbirimze saygili olarak vakit geciririrz. |
[QUOTE=titizyiğido;372928]ben mesaj yazman konusunda bi şeyler söylicem.ben bu sitede kimseyi tanımıyorum ama mesajlardan insanların karakterini,yapısını biraz olsun çözebiliyorum şunu açık yüreklilikle söylüyorum yaşın 15-16 olmasına rağmen forum daki konulara çok olgun ve yapıcı mesajlar yazıyosun şu sitede yorumları benim için önemli olan kardeşlerden birisin hep bi faaliyet içindesin çok çalışkan bi kişiliğin var inşallah hepte böyle devam edersin oluşumunuzda da başarılar diliyorum zorluklar olacaktır ama asla yılmayın[/QUOTE]
Aynen katiliyorum dediklerine. Bende farkina vardim, mesajlarinda bir gelisme var. Eskisi gibi laf olsun diye bir mesaj yazmiyorsun. Bilincli sekilde yaziyorsun ve göze hos geliyor yazilarin. Bende Üyeligimin basinda öyleydim ama sonradan bizdede aklimiz basimiza geldi. Simdi az ama öz yaziyorum :D. Tabiki ara sira bizlerde patlamalar yapiyoruz forumda ama eskisi gibi degil iste. Bende elimden geldigi kadar bilincli sekilde mesaj yazmaya calisiyorum. Ama eminimki herkesin basina gelmis bir olaydir bu |
--->: -->: --->: DAVULCU BİLO || EyüphanAydın
[B][QUOTE=TracyMcGrady58;372961]Aynen katiliyorum dediklerine. Bende farkina vardim, mesajlarinda bir gelisme var. Eskisi gibi laf olsun diye bir mesaj yazmiyorsun. Bilincli sekilde yaziyorsun ve göze hos geliyor yazilarin. Bende Üyeligimin basinda öyleydim ama sonradan bizdede aklimiz basimiza geldi. Simdi az ama öz yaziyorum :D. Tabiki ara sira bizlerde patlamalar yapiyoruz forumda ama eskisi gibi degil iste. Bende elimden geldigi kadar bilincli sekilde mesaj yazmaya calisiyorum. Ama eminimki herkesin basina gelmis bir olaydir bu[/QUOTE]
[COLOR="Red"]Öncelikle Konuşmalarınız İçin Teşekkür Ederim..[/COLOR] Bir Sürücü Nasıl Ehliyeti Aldığındanda[COLOR="Blue"] 2-3[/COLOR] Sene [COLOR="Blue"]' Çaylak '[/COLOR]Dönemi Oluyorsa,Bu [COLOR="Red"]Forum[/COLOR] Sitesinide Ona Benzetiyorum... Tabikide Boşa Mesaj Değil,Öz'e Mesaj Yazmalıyız. Tekrar Tekrar Söylüyorum. [COLOR="Red"]' Osman Günay '[/COLOR] Abimiz Bana Bi Tavsiyede Bulunmuştu, Gerçi Sitede Herkezin Tavsiyesi Oldu. [COLOR="Blue"]'Osman Gunay'[/COLOR] Abimiz'in Bana Dediği Söz: [COLOR="Red"]2000[/COLOR] Mesaj'[COLOR="Red"]ı[/COLOR][COLOR="Blue"]m[/COLOR] Olacağına [COLOR="Blue"]10[/COLOR] Tane Adam Akıllı Mesaj'ım Olur Dedi. Her Mesaj Yazışımda Bana Tavsiyede Bulunan [COLOR="Blue"]Abilerimin,Büyüklerimin[/COLOR] Sözleri Aklıma Geliyor,Gelmektedir. [COLOR="Red"]Cahar,[/COLOR][COLOR="Blue"]Rüştü [/COLOR][COLOR="Blue"]Elmas,[/COLOR][COLOR="Red"]Albina58[/COLOR],[COLOR="Blue"]Altuntaş58[/COLOR] Abilerimiz'in Bende Çok Emeği Geçti. Emekleri Geçmese Bile Konuşmalarıyla,Sözleriyle Bana Fikir Önermeleri Yeterdi. Daha Bir Sürü Kişi Var Ancak Aklıma Gelmiyor. Onlarda Kusura Bakmasın,[COLOR="Blue"]Özür Dilerim.[/COLOR] Gerçekten [COLOR="Red"]Onlar[/COLOR] Sayesinde Böyle OLdum Desem Yeridir. Bendede Bu Yetenek Varmış Ama Ben Bilmiyordum..:confused: Sonunda Öğrendik Boşuna [COLOR="Red"]Kullanmayalım[/COLOR] Dedik. [COLOR="Red"] Herkez'in Böyle Bir Yeteneği Vardır,[/COLOR] Sadece[COLOR="Red"] Kullanmasını[/COLOR] Bilmeli. Bunu Bilmek İçin [COLOR="Red"]Ufak[/COLOR] Bir Kıvılcım [COLOR="Blue"]Gerekli.[/COLOR][/B] |
[B]Güzel Yazmı$$ın garda$.. Bak sana bir kaç bi$ey anlatıyım..
Sene 2005 SivAsspor.com'un en hareketli dönemleri.. EfsaneDavulcumuz var bizim Özgür .. TuğruL, Sülüs oTel Süleyman Vs.Vs. Ben İzmirde yaşarken Bu insanlarla şu anda bulunduğum ortamla bura sayesinde tanıştım.. Ha Şimdi Noldu İçerde Ve Dışarda Sivasspor Tribünleri bize emaneT.. Ben hiçbir zaman burda tanınırmıyım Rehavetine kapılmadım.. Benim Çevrem Benim Tribünüm BaNa YeTer.. ;););) [/B] |
-->: DAVULCU BİLO || EyüphanAydın
[COLOR="Blue"][B]BENDE EYÜPLE İNÜNÜDEYDİM.KATILIM AZDI AMA YÜREKLERİ BİZMLE OLAN GARDAŞLARIMIZ VE ABİLERİMİZ ÇOKTU.ÖNCELİKLE ARAMIZDA BULUNA EYÜPHAN, ALİ, YİGİDOMUSTAFA58, EROL ABİ VE ÖMER KARDEŞİMİZE... ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.EYÜPHANIN DAVULCULUGU Bİ HARİKA BÜTÜN İNENÖYÜ İNLETTİK.RESİMLERİ KOYUNCA ZATEN GÖRÜRSÜNÜZ.EYÜPLE MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE YAPTIGIMIZ PANKARTTA Bİ HARİKAYDI STADDAN ANANS YAPILMASINA RAGMEN PANKARI KALDIRMADIK.YANIMIZDA OLANLARA VE YÜREKLERİ BİZLE OLAN VELİ ABİ GÜNAY ABİ VE RÜŞTÜ ABİ BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN BÜYÜKLERİMİZE VE GARDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.[/B][/COLOR]
|
tamam eyup guzel hosda bence biraz da calısıp yazsaydın bunlari belli ki daha en basdasın yenı elıne almıssın tokmagı...basarılar canm
|
[QUOTE=merkez_emre;373152]tamam eyup guzel hosda bence biraz da calısıp yazsaydın bunlari belli ki daha en basdasın yenı elıne almıssın tokmagı...basarılar canm[/QUOTE]
ABİ HERKEZ SEN OLAMAZ.SEN Bİ BAŞKASIN EDEBİYAT DESEN VAR TRİBÜNCÜLÜK DESEN VAR VALLA HERŞEY VAR SENDEN ÖGRENİCEK ÇOK ŞEY VAR ABİ:D:D:D;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |