SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İLGİNÇ BİR TEKLİFİM(PROJEM)VAR!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19)

KoraySancar 24.10.2004 22:10

Aslında adına proje dediğim şey esasen bir taslak, geliştirilmeye, olgunlaştırılmaya açık.Lütfedip üzerinde biraz düşünmenizi istiyorum.
Aslında ben bu teklifi sivas mail grubu aracılığıyla geçen sene de dile getirmiştim ama,hemşehrilerimizden olumlu ya da olumsuz bir tepki göremeyince şevkim kırıldı.Bu sene,bana bu projenin uygulanması için daha elverişli bir sene gibi geldiği için tekrar gündeme getirmek istedim.
Projem şu:
Bildiğiniz gibi İstanbul başta olmak üzere birçok ilde büyük bir taraftar potansiyelimiz var.Ancak, bu potansiyel maddi açıdan bizden çok rakip takımların işine yarıyor,işte Sivas dışındaki taraftarlarımızın da Sivasspora katkı yapabileceği enteresan bir fikir bu.
Düşündüm ki bütün Sivaslılar olarak tam havaya girmişken,bundan kulübümüze de fayda sağlayacak bir iş yapalım.Sivas'ta oynanacak bir maç için yüzbinlerce tribün bileti bastıralım,ulusal yayım yapan bir gazeteyle anlaşıp İstanbul,Ankara,İzmir,Adana,Mersin,Bursa gibi illerde sattıralım.Biletlerin altına da "Hatıra biletidir,bu biletle maça girilmez" yazdıralım.Düşünsenize tüm Türkiye'de belki bir milyondan fazla bilet satılır.Açık tribün 2,kapalı tribün 5milyon TL.den satılsa herkes alır, takımımıza trilyonlarca gelir sağlarız.Hem de bir maçta en fazla bilet satan takım olarak Guınness rekorlar kitabına gireriz.Tüm Türkiye,hatta belki tüm dünya bu orjinal fikrimizden dolayı bizi konuşur.
NE DERSİNİZ HARİKA OLMAZ MI?
NOT:Lütfen Sivas'ta olup ta yönetime ulaşabilecek arkadaşlar bu fikrimi onlarla paylaşsınlar.

reis 25.10.2004 01:57

gardas dusuncen guzel bende katki amacli bazi dusunceler onerdim fakat su ana kadar hic bir cevap alamadim buda beni uzdu ben sivasimi tanitmak icin bircok mucadele verdim fakat hepsi yanitsiz kaldi bir sonuca varamadim,ben yurt disindayim.su anda sivas lokali acma cabasindayim 200 un uzerinde uye form bastirdim fakat herkes lafta en iyi sivasli kimseye sivasli olmayi birakmaz onde gider icrata gelince kimseye gorunmemek icin yoldegistirir.bir cogu lafta sivasli buda cok uzucu insallah sen dusuncende basarili olabilirsin,benim gorusmelerim yurt disinda Turkiyede olsaydim yardimci olmaya calisirdim,ginede ozel mesajdan goruselim.

dragon_58 25.10.2004 08:35

GARDAŞLAR EĞER BU İŞİ YAPMAK İSTİYORSAK BAŞLAYALIM BENCE DESTEK GÖRECEGİMİZE İNANIYORUM VE SİVASSPORA BÜYÜK KATKIDA BULUNABİLİRİZ VE AYNI ŞEKİLDE BU İŞ İÇİN TAM ZAMANI ŞU ANDA TAKIMIMIZ ÇOK İYİ Bİ YERDE. DEDİĞİNİZ RAKAMLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE HERKESİN KARŞILAMAMASI İÇİN HERHANGİ BİR NEDEN OLMAYACAĞINI SANIYORUM O KADAR BÜYÜK RAKAMLARDAN BİLE BAHSETMİYORUZ BU İŞE BİRAN ÖNCE BAŞLAYALIM SİVASSPOR İÇİN DESTEĞİMİ HER ŞEKİLDE SÜRDÜRMEY HAZIRIM.
HER SİVASLI GARDAŞIMIZ ALICAĞI BİLETİ DE BAŞKALARINADA TAVSİYE EDECEĞİ İÇİN HİÇ BİR SORUNUMUZ KALMAYACAĞI GÖRÜŞÜNDEYİM.
WE DAHA ÇOK GÜCE SAHİP OLABİLECEĞİMİZ İHTİMALİ YÜKSEKTİR.

DRAGON_58

b1glord 26.10.2004 00:15

yonetime ulasalim bu fikri benimsetelim derken sivas super lige cikar.. o zaman iplemezler gibimi gelio

PATRON 26.10.2004 00:28

+1 iyi fikir

arkadaslar ben sivastayım.eger bu fikri bana mail olarak atarsan(koray sancar)bende bunu yazıcıdan cıkartır klube goturur orda onlarin fikrini alabilirim.senden haber bekliyorum.yalnız elimizi cabuk tutmalıyız.ama bu bilet olayından herkesin haberi olmalı cunku herkes hergun gazate almıyo televizyonda bikac gun onceden reklam yapılmalı.buda bayagı bir maddi destege tekamul eder bence buna klup razı olurmu nasıl olacak bu peki :roll:

mail adresim = [email]cesur77@hotmail.com[/email]

emrecell 28.10.2004 12:18

Gayet güzel ve orijinal bir fikir gerçekten. Bir Sivas'lıdan da başka türlüsü beklenemez zaten. Ben şimdiden 10 tane kapalı bileti almaya razıyım, arkadaşlarıma, eşime dotuma da alacağımızı düşünürsek en azından 15 bilet benim açımdan garanti.
Televizyondan reklam hususuna gelince, zor bir iş olduğu ortada fakat ben yazarlık yaptığım siteden reklamını yapabilirim, sipastv'den de bu konuya destek alabiliriz. Hepimiz bir olup fikir üretirsek eminim ki başarıya ulaşırız. Bir de bu kampanyaya bir slogan bulmak lazım. Reklamını yaparken yazmalıyız bu sloganı.

storm58 29.10.2004 14:57

arkadaşlar gerçektende iyi bir fikir bu işi yönetimle uzlaştıktan sonra daha kolayda yapılabilir. çünkü ist. ank. izmir gibi büyük kentlerde çok sayıda sivaslıların kurduğu dernekler var. bu dernekler sivasspor için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. bu şekilde biletleri nerede nasıl satacağız diye bir problem olmaz. arkadaşın dediği gibi bu şekilde seyirci rekorunu kırmış olur ve tüm dünyaya adımızı duyurmuş oluruz.

fLaSh 29.10.2004 22:35

birsey daha var ; biletlerin arka yuzune sponsor alabiliriz.Cunku Boyle bir ise girildiginde biletler en az milyon insana ulasacak buna eminim.NasiL bir Yontemle Milyon Kisiye Reklam ulasir? Bu Yuzden Sponsor lar eminim cok para sarfedecektir ki buda tv de felan reklam parasini ve o basilacak biletlerin parasini cikarir.Gelen parada yonetime taraftardan hediye olur.Fikir cok Mantikli umarim gerceklesir.

PATRON 30.10.2004 22:17

arkadaslar bu fikri insallah pazartesi veya sali yonetime bildirecem bakalim ne diyecekler.Konustuktan sonra sizleri bilgilendiririm sonuc hakkında..

alicelik21 31.10.2004 02:22

gercekten cok yaratıcı bır fıkır.
sen gercı projemız dıye adlandırıp tevazu gostermıssın fakat bu tamamen senın eserın olur.senı tebrık edıyorum.bu projenın gerceklesmesı ıcın elımden gelenı yapacagım.yaratıcılıgının devamını beklıyoruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22.