SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Sporlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   masa tenisi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19079)

burakkova 01.06.2008 13:29

masa tenisi

sivassporumuz çatısı altında, masa tenisi takımı da kurulmalı bence. ben bir sivaslı olarak 4 yıl istanbul terfi liginde karagücü sporda oynadım. istanbul ferdi müsabakalarda dereceler aldım. bir çok türkiye şampiyonasına katıldım. sivassporumuz bence artık her branşa girmesi lazım. sadece futbol değil her alanda başarı kupa yakalanmalı, şampiyonluk heyecanı yaşanmalı. ben bir sivaslı olarak seve seve bu takımın kurulmasına öncülük eder ve sivassporumuz için ücretsiz oynarım bu takımda. öncelikle sizin yorumlarınızı alalım. daha önceden oynayan arkadaşlarımız varsa onlar da yorumlarını yazsın. ilgi yüksek olursa kulüple irtibata geçerim.

gönenliyiğido 01.06.2008 14:45

--->: masa tenisi

Evet çok haklısın..Sivassporumuz futbol kulübü kimliğinden sıyrılıp bir spor kulübü olmalıdır...Ama bunun için gelirlerimizin bir an önce arttırılması gerekiyor!!!

yigido_sampiyon 01.06.2008 15:00

[QUOTE=burakkova;375018]sivassporumuz çatısı altında, masa tenisi takımı da kurulmalı bence. ben bir sivaslı olarak 4 yıl istanbul terfi liginde karagücü sporda oynadım. istanbul ferdi müsabakalarda dereceler aldım. bir çok türkiye şampiyonasına katıldım. sivassporumuz bence artık her branşa girmesi lazım. sadece futbol değil her alanda başarı kupa yakalanmalı, şampiyonluk heyecanı yaşanmalı. ben bir sivaslı olarak seve seve bu takımın kurulmasına öncülük eder ve sivassporumuz için ücretsiz oynarım bu takımda. öncelikle sizin yorumlarınızı alalım. daha önceden oynayan arkadaşlarımız varsa onlar da yorumlarını yazsın. ilgi yüksek olursa kulüple irtibata geçerim.[/QUOTE]

bende masa tenisi oynuyorum...4-5 yıl öncede amatör yapıyodum...

ben şuan izmirde ikamet ediyorum ama masa tenisi konusunda her konuda yardımcı olurum size...yani birlikte bişeyler yapabiliriz ancak...

XXCakir58 01.06.2008 15:25

-->: masa tenisi

acik söyleyim ben ilgilenmiyorum masa tenisiyle, ama hayirli olsun.
Paylasim icin sagol.

yusuf_yusuf 01.06.2008 16:09

ben masa tenısı ile ilgilenıyorum hayırlısı nese olsun

burakkova 01.06.2008 21:38

daha önceden oynayan arkadaşlar klüpleri ve oynadıkları yılı hocalarını yazarlarsa daha iyi fikir sahibi olurum..

MustafaParlak 01.06.2008 21:53

valla bende süper oynarım ama ilgim yok önceden mütiş oynardım bigün turnuva yapak ne dersiniz:D

burakkova 01.06.2008 21:57

olabilir walla.. :D yaş olarak müsait yetenekli arkadaşları keşfedip eğitme imkanımız olur hem..

burakkova 23.07.2008 23:55

masa tenisi var mı ilgilenen arkadaş.. :D

XXCakir58 24.07.2008 00:18

Masa tenisi ile ilgilenmedigimi söyledim. Ama insallah cesitli spor bölümlerinde aciliriz. Insallah Sivasimiz daha büyüyecek.
her dalda ilerleriz insallah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:24.