|  | 
| 
 KOMBİNELER 20 HAZİRAN'DA [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_logo_b.gif[/IMG] Geçtiğimiz sezon ancak 2 bin 100 adet kombine bileti satabilen Sivasspor yönetimi, yeni sezonun kombine biletleri içinde düğmeye bastı. 2008-2009 futbol sezonu için hazırlanan kombine biletlerinin 15 Haziran tarihinden itibaren satışa sunulması için çaba gösterildiği belirtilirken, fiyatınında 250 ile 350 arasında olacağı, ancak kesin rakamın ise bugün yönetimin yapacağı toplantının ardından netlik kazanacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon sadece 2 bin 100 adet kombine biletinin satıldığını hatırlatan Sivasspor As Başkanı Erdal Sarılar, yeni sezon için 4 bin kombine bilet bastıracaklarını belirterek “Maalesef bugüne kadar kombine biletlerinden beklediğimiz oranı olamadık. Geçtiğimiz sezon Süper ligin en ucuz kombine biletini satmamıza rağmen (250 YTL) yarısı elimizde kaldı. Sivasspor artık üst sıralar için oynayan bir takım oldu. Bu yüzden de Yiğidoların kombinelere gereken ilgiyi göstermelerini bekliyoruz. Yeni sezon için 4 bin adet kombine bileti bastıracağız” dedi. [B]KOMBİNE + FORMA[/B] Yönetimin bugün akşam yapacağı toplantı sonrasında fiyatını belirleyeceği kombine biletlerinin tamamının satılması için bir dizi önlemlerde alındı. Sivasspor yönetimi kombine bileti alanlara birde Sivasspor forması verecek. Öte yandan kombine biletletinin tek fiyat olacağıda belirtildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] [B]Kombine biletlerin bu ayın 20'sinden sonra satışa sunulacağını açıklayan Ünsal, kombine biletlerin fiyatının maraton tribünü 300 YTL, kapalı tribün 600 YTL, VIP tribünü de 1200 YTL olarak belirlendiğini ifade etti. En az 5 bin kombine biletin satılmasını hedeflediklerini dile getiren Ünsal, ''İnşallah bu hedefimize ulaşırız. Biz kombinede 5 bini hedefliyoruz. Bu da bizim için şu aşamada çok büyük bir miktar para demektir. Çünkü transfer sezonu başladı, çok ciddi şekilde paraya ihtiyacımız var'' dedi. [/B] | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA Bence çok uygun kombineler sivas ta yaşasaydım alırdım galiba. | 
| 
 -->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA paylasim icin sagol. Insallah hepsi tükenir, bende Sivasta olsaydim alirdim kesin. | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA inş  bu sefer  12  bin  satarız. | 
| 
 -->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA biraz gerçekci olmak gerek bu sezonda fazla satılacağına inanmıyorum kesin yine fiyatları indirirler öyle satılır | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA Fiyatlar gayet uygun. Ben Sivas dışında olduğum halde 2 senedir ki 1 adet alıyorum ve hediye ediyorum. Maksat SİVASSPOR kazansın.  Sivas dışında olanlar, "[B]Sivas'ta olsaydım alırdım[/B]"ı bırakalım ve 1'er tane alalım. İster birine hediye edin, isterseniz taraftar gruplarına bağışlayın. Yapın bu iyiliği Sivasspor'umuz için. . | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA çok fazla bir para değil...yani günde 1 paket sigara içsen, ona vereceğin parayla kombine al...hem sivasspor hemde Türk sporu kazaınsın... haydi Sivaslılar kombineye... | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA YA ŞİMDİ SİVASDA OLSA CIKDIGI AN ILK ALAN BEN OLURDUM HERHALDE | 
| 
 -->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA bn Sıvastayım bu sene 1 mac dısında mac kacırmadım ama kombıne zor oluyor ogrencı oldugumuzdan okadar toplu para elımıze gecmıyo ama ımkanı olan varsa herkes alsın ılla kombıne almak ıcın Sıvasta olmaya gerek yok destek amaclı alın | 
| 
 --->: KOMBİNELER 15 HAZİRAN'DA inşlah bu sefer daha  fazla  kombine satarız | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |