![]() |
TOP 10 SİVASSPOR
Arkadaşlar sizce Sivassporumuzun tarihinde unutulamayan ilk 10 futbolcu kimlerdir?
|
--->: TOP 10 SİVASSPOR
1-petkoviç
2-balili 3-m.yıldız 4-mahmut hoşgiz kaptan 5-abdurrahman 6-Halil kaptan yine 7-Hayrettin 8-unutulsa da Ertuğrul kardeşimiz aklıma bu kadar geldi... |
-->: TOP 10 SİVASSPOR
1 kaptan caner
2kaptan mahmut hoşgiz 3halil 4ertuğrul 5gökhan bozkaya 6burak akdiş 7yavuz eraydın 8can arat 9nordin wooter 10kalla |
1)Bülent Uygun
2)Caner 3)Halil 4)M.Yıldız 5)Mohammed Ali 6)Mahmut Hoşgiz 7)Hayrettin 8)Gökhan Bozkaya 9)Atilla 10)Ertuğrul |
1)Caner
2)Mahmut 3)Erkan 4)Psikopat Aydın 5)Gökhan Bozkaya 6)Hakkı 7)Hayrettin 8)Abdurrahman 9)Balili 10)Mehmet Yıldız |
Gökhan BOZKAYA Sivasspor için ne yapmışta ? top 10 listesine giriyor.Hayret.
|
1-İsmail Kartal
2-Bülent Uygun 3-Hakkı 4-Mehmet Yıldız 5-M.Ali Kurtuluş 6-Balili 7-Petkoviç 8-Akın 9-nordin Wooter 10-Gurbanov |
[B]1-Kalla
2-Hakkı(İyi Oldugundan Deyil Aklımda Kalmış) 3-Mehmet Yıldız 4-Balili 5-Petkoviç(Attıgı Golle Onu Unutmak Mümkün Mü) 6-M.Ali(Kasımpaya Attıgı Gol Unutulmaz) 7-Abdurrahman(Sivassporda En Begendim Oyuncu) 8-Akın Vardar(Benim Türkiyede Sevdigim 3 Kaleciden Biridir(Volkan D. Ve Serdar Kulbilge) 9-Diallo 10-Musa Kuş[/B] |
-->: TOP 10 SİVASSPOR
arkadaşlar unutulmayan diyor konuda siz şu anda sivassporda olan futbolcuları yazıyorsunuz
|
[B][I]1.HİÇ TARTIŞILMASIZ MUHAMMED ALİ KURTULUŞ (KAPTAN)
2.MEHMET YILDIZ (KAPTAN) 3.ABDURRAHMAN DERELİ 4.HAKKI HOCAOĞLU (KAPTAN) 5.P. FELİX BALİLİ 6.HAYRETTİN YERLİKAYA 7.GÖKHAN BOZKAYA (TARAFTAR ÇOK SEVERDİ) 8.CEM CAN(BANA GÖRE TÜRKİYENİN EN İYİ ORTASAHALARINDAN BİRİ) 9.YAVUZ ERAYDIN(KALECİ) 10.İVAN CVETKOV VEYAHUT İLHAN UMMAK(PİRE) VEYAHUT ERTUĞRUL ASLAN[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:49. |