![]() |
Karneler Nasıl ?
[B]1 Sene Daha Bitti...Öğrenci Yiğidoların Karneleri Nasıl Öğrenelim :)
ilk benim karneyle başlıyalim :D 3 tane zayıf var..yeni yönetmelik saolsun son sınıfa geçirdiler..:D sizlerinkinede bakalım :)[/B] |
-->: Karneler Nasıl ?
birşey alamadım ama allaha çok şükür zayıfta yok
|
--->: -->: Karneler Nasıl ?
[QUOTE=sinan-58;378503]birşey alamadım ama allaha çok şükür zayıfta yok[/QUOTE]
en iyisi ;) . |
--->: Karneler Nasıl ?
[B]Çok Şükür Korktuğum Gibi Değilmiş.
[COLOR="Red"]ONUR BELGESİ[/COLOR] Aldım :D İsteyenlerede Gösterebilirim. Darısı Almayanlara. 10.Sınıfa Ayaklarımın Ucuyla Basmak Kısmet Olucak. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun.[/B] |
--->: -->: Karneler Nasıl ?
[QUOTE=sinan-58;378503]birşey alamadım ama allaha çok şükür zayıfta yok[/QUOTE]
Bence birşey anladın gardaşım.Çünkü zayıf yok demişsin. Öğrenciler görüşlerini belirtirse bizde tebrik ederiz. Kötü bir durum varsa da dua ederiz diğer öğretim sezonu için. |
[QUOTE=EyüphanAydın;378505][B]Çok Şükür Korktuğum Gibi Değilmiş.
[COLOR="Red"]ONUR BELGESİ[/COLOR] Aldım :D İsteyenlerede Gösterebilirim. Darısı Almayanlara. 10.Sınıfa Ayaklarımın Ucuyla Basmak Kısmet Olucak. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun.[/B][/QUOTE] aferim eyüp :D:D bizim tayfadan kötü karne istemiyorum:D:D |
[COLOR="Red"]ONUR BELGESİ[/COLOR] Aldım :D İsteyenlerede Gösterebilirim. Darısı Almayanlara. 10.Sınıfa Ayaklarımın Ucuyla Basmak Kısmet Olucak. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun.[/B][/QUOTE] Bravo gardaşım.Hep böyle ol.Ayrıca büyüyünce Sivasspor Başkanı olarak görmek isterim seni.Ancak mangır lazım biraz.İyi çalış, başarılı bir iş adamı ol önce. |
[COLOR="Red"]ONUR BELGESİ[/COLOR] Aldım :D İsteyenlerede Gösterebilirim. Darısı Almayanlara. 10.Sınıfa Ayaklarımın Ucuyla Basmak Kısmet Olucak. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun.[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]GARDASIMM[/COLOR] BASARIM DILERIM SANA YOLUN ACIK OLSUN HERKEZE BASAIRL DILERIZ [/B] |
KARNE BAŞTAN AŞŞAGI 4-5.
ALLAHIN YARDINIMIYA BİRTEK İNGİLİZCEM 3 GELDİ. TEŞEKKÜR BELGEMİ HERKEZ GÖREBİLİR:D |
[QUOTE=lise!mustafa;378519]KARNI BAŞTAN AŞŞAGI 4-5.
ALLAHIN YARINIMIYA BİRTEK İNGİLİZCEM 3 GELDİ. TEŞEKKÜR BELGEMİ HERKEZ GÖREBİLİR:D[/QUOTE] işte buuuuu :D:D:D bizim tayfa iyi gidiyor...öbür arkadaşlarda inş aynıdır.. bi benim karne berbat arada istisnalar olur :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:10. |