![]() |
Bu Sene Ligde Kaçıncı Oluruz?
[B]Bu sene Sivassporumuz 3 Kulvarda Boy Gösterecek...İnşallah Avrupada,Türkiye Kupasında Ve Lig de Başarılı Oluruz..[/B]
[COLOR="Red"][B]Size Sorum Bu Sene Ligde Kaçıncı Oluruz?[/B][/COLOR] [B][COLOR="red"]1.)[/COLOR][/B]Şampiyon Oluruz [B][COLOR="red"]2.)[/COLOR][/B]ilk 3e Gireriz [B][COLOR="red"]3.)[/COLOR][/B]4. Oluruz Yine [B][COLOR="red"]4.)[/COLOR][/B]5. Sıra İle 10. Sıra Arasında Kalırız [B][COLOR="red"]5.)[/COLOR][/B]11. Sıra İle 15. Sıra Arasında Kalırız [B][COLOR="red"]6.)[/COLOR][/B]Küme Düşeriz |
--->: Bu Sene Ligde Kaçıncı Oluruz?
1.)Şampiyon Oluruz
zaten onun için oynanır futbol yiğido tarafından |
6 kümeyee düşeriz ...............................................................
|
ARTIK BİZİ İLK 3 KURTARIR DİYORUM TABİ GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUZ BUNUDA PERÇİNLEYİP ŞAMPİYON OLMAK DAHA GÜZEL OLUR....
|
2. Ilk 3 gireriz diye dusuniyorum.. Ondan Sonrasi Allah Kerim..
|
Sevgili hemserilerim her ne olursa olsun takimimiz kac kulvarda yarisirsa yarissin takimdan once SIVAS halki olarak bizim SAMPIYONLU'GA inanmamiz ve bunu takimimiza yansitmamiz lazim hepimizin bildigi uzere INANMISLGIN ne kadar onemli oldugunu MILLI TAKIMIMIZ butun dunyaya gostermistir ve imkansiz denen seyleri basarmistir LUTFEN INANALIM VE BUYUK DUSUNELIM SIVASSPOR BU SENE INSALLAH SAMPIYON OLACAKTIR VE DIGER KULVARLARDA'DA COK BUYUK BASARILARA IMZA ATACAKTIR.
|
[B]1.)ŞAMPİYON OLURUZ.
ALLAH BİZE 4 EYLÜLDE ŞAMPİYONLUK, UEFA VE TÜRKİYE KUPASI KALDIRMAYI NASİP ETSİN..![/B] |
[QUOTE=ilgar;385950]6 kümeyee düşeriz ...............................................................[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]FUTBOLDAN ÇOK İYİ ANLIYON:D:D:D:D BİZİ HANGİ TAKIMLARLA KARIŞTIRYON BİZ ARTIK KÜMEYE DÜŞMEYİ BIRAK ORTALARDA BİLE OLMAYIZ ŞAMPİYONUZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ[/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: Bu Sene Ligde Kaçıncı Oluruz?
6( küme düşeriz ne yazık ki...........................
|
amin mustafa kardes ama bana göre 4. bitiririz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |