![]() |
2. Halı Saha Maçı
[B][COLOR="Red"]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe
1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8:FurkaN MaVi TakIm ŞöYLe [COLOR="Blue"] 1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:yiğiter187 6:azgeç 7:onur 8:Said[/COLOR][/B][/COLOR] Tamamdır Yarın (02.08.2008) macın tarıhı saatı yayınlanacaktır |
--->: 2. Halı Saha Maçı
maç nerede olcak yazarsan ona göre belli olur gelenler kardeş
|
[QUOTE=58_sivas_1987;389511]maç nerede olcak yazarsan ona göre belli olur gelenler kardeş[/QUOTE]
KaRDeŞ MeTRoPOL Tahmınen Ona Gore Ayarlıyacagız.. |
sivastamı oluyor orası istanbuldaysa ben oynarım
|
[QUOTE=58_sivas_1987;389514]sivastamı oluyor orası istanbuldaysa ben oynarım[/QUOTE]
sivas ama henuz bellı degıll neyse gorusz |
Sıvas Halısaha
[COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR] 1-ul'ruzales 2-lato 3.Ahmetturan90 4. ??? İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE MAVİ KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1. 2. 3. |
-->: --->: 2. Halı Saha Maçı
[COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR]
1-ul'ruzales 2-lato 3.Ahmetturan90 4.ABDULLAH DUMAN İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE MAVİ KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1. 2. 3. |
-->: 2. Halı Saha Maçı
TARİHİ YAZ AHMET HERKEZ ONA GÖRE YAZSIN
|
Tokat'ta olsa bende iştirak ederdim.Ancak kışın gelebilirim memlekete.
Yinede başarılar gardaşlar. Bu arada bence Kırmızı - Mavi yerine Kırmızı ve Beyaz takım olsa daha iyi olur.Renklerimizi teşkil eder malumunuz.;) |
ama beyazı yazınca sayfada görünmezki ihdem. :)
benim durumum net değil . o nedenle yazdırmıyorum şuan adımı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42. |