![]() |
DÜŞENE BİRDE BİZ VURMAYALIM...!
[B]SEVGİLİ YİGİDOLAR;
VOLKANIN YEDİGİ GOLDE HATASI VAR, BÜLENT HOCANIN AKINI OYNATMAMADA HATASI VAR AMA ADAM OYNATTI HELAL OLSUN BU CESARETİNE.VOLKAN KAPASİTESİNİ ZORLADI.İLK GOLDE HATASI YOKTU BUNU KABULLENELİM AMA 2. GOLDE FAZLA KENDİNE GÜVEN SORUNU VARDI. YANİ HATA DEGİL BİR ANLIK FAZLA MOTİVASYON.ONUN İÇİN DİYORUMKİ VOLKAN BİZİM KALECİMİZ SATIŞ LİSTESİNDENDE ÇIKARILMIŞ.ADAM BİZDE KALDI ONUN İÇİN KÖSTEK DEGİL DESTEK OLALIM.MAÇTA ALKIŞLAYIP DIŞARDA KÜFÜRÜ BASANLARDAN DEGİL HERYERDE DESTEK OLANLARDAN OLALIM.BUNDAN SONRA VOLKANA HAKARET ETMEYİ BIRAKIP YOK İKİNCİ LİG KALECİSİ DEMEYELİM ADAM 3 BÜYÜKLERDE DENİLEN VE KÖKLÜ BİR GEÇMİŞE SAHİP OLAN BEŞİKTAŞDA OYNADI İKİNCİ LİG KALECİSİ İSE ONLAR ALMAZDI.LÜTFEN BÜTÜN TAKIMA AYRICA VOLKANA DESTEK OLALIM. YORUM YAZARKEN HAKARET ETMEMEYE DİKKAT EDELİM.;)[/B] |
--->: DÜŞENE BİRDE BİZ VURMAYALIM...!
sorun petkowicin olmamasi...akin kirmizi karttan sonra iki mac cezaliydi gecen hafta ilk maci bu haftada ikinci macina cikmayarak cezasini tamamladi..WOLKAN BENCE HSRIKA BIRKALECI..dakika 2 cikardigi pozisyon bir harika..gecen haftadaki serbest wurustan kurtardigi golde oyle...biz boyle insanlar degiliz iyiyken alkislayalim dusunce bizde wuralim..BASKA SIWASIMIZ YOK ...SAHIP CIKALIM .lutfen.lutfen
|
Vallah ben deplasmanda da Volkani oynatirdim.
|
-->: DÜŞENE BİRDE BİZ VURMAYALIM...!
her futbolcunun kötü bir maçı vardır bide şöyle düşünün ilk dakikalarda hayrettinin hatasını mükemmel bi şekilde kapattı yani skor yine 2-0 olacaktı her şerde vardır bir hayır
|
ya akın veya volkan hata veya şans bu bizim ilk tecrübemiz sonra karşındaki takım öyle yabana atılacak takım değil en azından avrupa tecrübesi olan vede çok kupaya katılan bir takım bu kadar üstüne gitmemek lazım helal olsun aslanblar gibi mücadele ettiler canları sağ olsun neden olmasın belki orda şans bizden yana olur inşallah ta tur bizim olur
|
Bugün AJANSSPOR başta olmak üzere birçok web sitesinin forumunda, TRABZONSPORLULAR bize bir hayli saldırmış ve yenilgimize sevinmişler. Tüm yigidolar dostu & düşmanı bilmeli ...
|
birakin ja rezil etti adi herif
|
[QUOTE=Kokomo;390134]Bugün AJANSSPOR başta olmak üzere birçok web sitesinin forumunda, TRABZONSPORLULAR bize bir hayli saldırmış ve yenilgimize sevinmişler. Tüm yigidolar dostu & düşmanı bilmeli ...[/QUOTE]
2 tane densizin yaptıklarını koskocaman trabzonspor camiasına mal etme.öyle adamlar sivasta da mevcut, kayseride de, bursada da..şahsen ben dün canı gönülden destekledim sivası.zamanında olimpiyat stadında da omuz omuza çok maç seyrettik sivaslılarla. taraftarı galeyana getirme... |
gecmis olsun Volkan cok uzulduk sansiz bir goldu
|
[QUOTE=Yildizelili58;390137]birakin ja rezil etti adi herif[/QUOTE]
FUTBULU BİLMEDEN KONUŞMASI KOLAY. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |