SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   CVETKOVA TALİPLER VAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19891)

Abdullah DuMaN 24.07.2008 09:16

CVETKOVA TALİPLER VAR

[B]

Antalya'dan transfer atağı

Antalyaspor, Sivassporlu Cvetkov ve U.Yıldırım için temaslarını sürdürüyor.
24.7.2008

Başkan bonservisi sordu
Süper Lig’in yeni takımlarından Antalyaspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor... Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda Sivasspor’dan, forvete Cvetkov ve orta sahaya da Uğur Yıldırım’ı transfer etmek isteyen Kırmızı-Beyazlı ekibin, bu oyuncular için temaslarını yoğunlaştırdığı ifade edildi. Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu’nun, iki futbolcunun bonservis bedelleri konusunda Sivassporlu yöneticilerle yeniden masaya oturduğu bildirildi.

Peter Bayza da gündemde
Özellikle forvet mevkiine mutlaka takviye yapmak isteyen Güney temsilcisinin, Cvetkov’un yanı sıra Macaristan Ligi’nin gol kralı Peter Bayza ile de temaslarını devam ettirdiği kaydedildi. Diğer yandan yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampıyla sürdüren Antalyaspor’da tempo artarak devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın, lige tam anlamıyla hazır bir şekilde girmek için futbolcularını daha bilinçli ve hırslı çalışmaları konusunda uyardığı öğrenildi.

FANATİK[/B]

sivaslitaner58 24.07.2008 10:08

--->: CVETKOVA TALİPLER VAR

bence ugur yildirim gitti? ama cvetkov bilmiyorum keske o gitmese

XXCakir58 24.07.2008 11:13

-->: CVETKOVA TALİPLER VAR

Cvetkov bence kalmali. Bize lazim olan bir oyuncu. Sakatliklarda yada cezalarda Mehmet Yildizin yerine yada Balilinin yerine koyunabilir.
Paylasim icin sagol.

Eyvaz94 24.07.2008 11:45

GIderse gitsin ben zaten oncedeen sevmiyordum onu simdi hic sevmiyorum

svs_çapkın_58 24.07.2008 12:15

uğur yıldırım ve chetkov sivasspor için çok faydalı futbolcular neden yollanıyor anlamıyorum.

OLCAY_58_AKKUS 24.07.2008 12:21

[QUOTE=svs_çapkın_58;391791]uğur yıldırım ve chetkov sivasspor için çok faydalı futbolcular neden yollanıyor anlamıyorum.[/QUOTE]

yollanmadılar kardeşim kendileri gidiyor.gitmek isteyen adamdan fayda gelmez .Boş verin siz şimdi bunları gelecek para güzel olursa gitmeleri sorun olmaz.

erkand486 24.07.2008 12:44

güzel olmaz chetkova bonservis en fazla 200 bin dolar verirler U.yıldırım aslında pahalıdır ama ona yüksek bonservis verebileck bi kulüp değil antalya

fatihtuztas 24.07.2008 12:59

Bırakın arkadaşlar gitsinler kim sallar cvetkovu.ama keşke uğuru göndermeselerdi.ayrıca cvetkov giderse unutmayın ki herve tum'umuz var.tum onu aratmaz.

şafak58_35 24.07.2008 14:45

uğur yıldırım kendi gitmek istemiş sanki gideceği takım sivastan üstün olcak anlamadım kendi bilir yolu açıl olsun...

titizyiğido 24.07.2008 15:07

gitmek istiyosa tutmamalıyız bence gidebilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30.