SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİZDE YAPABİLİRİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19931)

SivasSpor.Com 24.07.2008 09:22

BİZDE YAPABİLİRİZ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Porto kentinde konakladıkları otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçtaki talihsiz mağlubiyetin insanlarda üzüntüye neden olduğunu belirterek, en azından buradan güzel bir skorla dönerek sevenlerini mutlu etmek istediklerini söyledi.
Eksiklikleri olduğunu buna rağmen güzel şeyler yaptıklarını ispat ettiklerini kaydeden Uygun, futbol mantaliteleriyle sahaya tüm güzellikleri sunarak, en güzel sonuçla ülkeye dönmek istediklerini belirtti.
Bunu başarabilecek güçte olduklarını, futbolcularına güvencinin tam olduğunu kaydeden Uygun, “Son yıllarda yaptığımız başarılar herkesin takdirini kazandı. Yeni sezonda da, takıma yeni katılanlarla birlikte aynı şekilde güzellikleri sunacağız'' dedi.
UEFA'nın sitesindeki “balon'' benzetmesini de eleştiren Uygun, Sivasspor'un balon olmadığını, bu durumun kendilerini üzdüğünü belirterek, tarafsız olması gereken böyle bir örgütün bu yorumunu doğru bulmadıklarını kaydetti.
Braga karşısında futbol felsefelerini sahaya yansıtarak kazanan ve turu geçen taraf olmak istediklerini anlatan Uygun, “İlk maçta iyi oynamamıza rağmen, rakip bir kere gelerek hatta gelmeden 2-0 galip ayrılıyorsa, biz de yapabiliriz'' dedi.
Uygun, “Eleneceksek de futbol adına güzellikleri sahaya yansıtarak elenelim'' diye konuştu.

[B][U]“KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM''
[/U][/B] İlk maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen genç file bekçisi Volkan'a da sahip çıkan Bülent Uygun, idmandaki durumuna bakıp, kaleci antrenörüyle de görüşerek bu maçta kaleyi Volkan'a teslim etmeyi düşündüğünü belirtti.
Dünyanın en iyi kalecilerinin de böyle bir hata yapabileceğini, ifade eden Uygun, genç kaleci Volkan'ın ileride Milli Takım'ın file bekçisi olacağına inandığını belirterek, ''Maç kaybettik diye futbolcu satmayız. Şanssız gol yemiştir ama Volkan'a güvenim sonsuz'' diye konuştu.

zaralım 58 24.07.2008 09:36

--->: RÖVANŞTADA VOLKAN

bülent hoca çok bilgili ve birikimli bir teknik direktör.sana GÜVENİMİZ SONSUZ ............

bayram 24.07.2008 09:58

Umarım kendi sahamızda yaptığımız bariz hataları yaparak yenilmeyiz inşallah tur atlayıp döneceğiz ve bayram yapacağız tur atlasakta atlamasakta havaalanında sivassporu karşılacağız taraftarının yanında olduğunu bilmesi için

sivaslitaner58 24.07.2008 10:07

volkan hata yapabilir zaten yikilmisti o an ben volkana guveniyorum eger petkovic donmezse akin birinci kaleci olur volkan yedekte

Yiğiter 24.07.2008 10:10

-->: RÖVANŞTADA VOLKAN

................:)...............

XXCakir58 24.07.2008 11:11

-->: RÖVANŞTADA VOLKAN

Hocam sana güvencemiz sonsuz, destegimiz sonsuz. Sen bilirsin herseyin iyisini, volkani koyuyorsan bildigin vardir. Insallah güzel bir skorla evinize dönersiniz.
Paylasim icin sagol.

adres58 24.07.2008 11:20

[B]Bir kere Volkanın kaleye geçmesi bu UEFA nın açıklamalarından sonra çok büyük bir hata.. Ve birde Petkoviç gerçekleri var. Şuna bir açıklama getirmek istiyorum. Petkoviç Sİvasda ve bugün yarın antremanlarda görürsünüz.Petkoviçin bir yere gittiği yok merak etmeyin... Sadece kadroda küçük bir değişiklik yaparsak bu takım Braga yı YE-NEER gardaşım.. Segio-Faruk-Akın(Petkoviç).. Bu kadar basit. Orta sahada top yapamıyoruz topa basamıyoruz Pres yapamıyoruz. Sonuç doğal olarak kaçınılmaz oluyor. Kötü Grbalj bile 2. yarıda elini kolunu sallaya sallaya orta sahamızı geçti. İbrahim Dağaşan duran toplarda var. Oyunu okuyamıyor. Tum yetersiz ve sistemimize uymuyor. Ya Tek forvet oynayıp Mehmet i ve Baliliyi geri çekeceksin yada kulübede oturtacaksın. Bu adam kanat oynayamıyor top süremiyor pres yapamıyor. Zor bu şartlarda fakat Faruk çok iyi bir transfer. Hızlı bileklerine hakim ve pres özelliği var yani kısacası akıllı koşuyor adam. Kalede maalesef değişiklik yapmamız lazım tamam Volkana hepimiz kucak açtık olur böle şeyler ama bu UEFA nın demecinden sonra işi cidiye almalıyız. Bundan başka ötesi yok zaten son duraktayız. Gösterelim kendimizi o kadar. Yürek yürek yürek... Formül burada...[/B]

anilcan213 24.07.2008 11:35

ooo tur zaten cok zordu volkan kaleye geçince iyiceeee imkansız olduu.......

Eyvaz94 24.07.2008 11:51

Ben ona inaniyorum hersey iyi olucak

Eyvaz94 24.07.2008 11:53

Ben onceden soyluyordum . Volkani ben Portekizde de oynatirdim o da oldu. Ben inaniyorum ki Volkan o macta hata yapmayacak . Hatta macin yildizi olucak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:24.