![]() |
Almanya'daki Yiğidolar
Ben önce kendimden baslayayim.
Ismim Rüstü Elmas (Sivas`ta bazilari Ibrahim olarak bilirler) 1970 Sivas-Merkez dogumluyum. Sivas Merkeze bagli Savcun köyündenim. 1978 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Herne (Ruhrgebiet) kentinde yasiyorum. Bu siteyi 2001 senesinde ilk kurdugumda, ileride bu siteden Sivasspor`a büyük hizmetler verecegimizden emindim ve hep bu hayal ile yasadim. Iste hayallerim gercek oldu. Simdi ise tüm site ekibiyle birlikte bu güzel hizmeti vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. |
Ismim Sebahattin KILIC
1966 Sivas-merkez dogumluyum. 25 senedir Almanya-Köln de yasiyorum. Öncelikle Rüstü Gardas´imiza tesekkürlerimi bir borc bilirim. Bu siteyle tanistiktan sonra,kendimi %50 Sivasta hissediyorum. Ellerine saglik... |
Yurtdisi
Ismim KADER T.
1980 Almanya dogumluyum. Münih tarafinda yasiyorum ve muhasebeciyim. malesef Sivas`i - Sarkisla`yi tek yaz tatillerinden bilirim :( böylece memleketimize kendimizi daha yakin hissediyoruz Rüstü abi site icin sagol hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer |
[I][/I]Adim murat 1978 sivas merkez dogumluyum 2001 yilindan beri almanya stuttgart sehrinde yasmaktaydim.boyle bir ortamda olmaktan mutluluk duyorum bu siteyi hazirlaya basta rüstü abi sana olmak uzere diger emegi gecen butun arkadaslara tsk borc bilirim ayrica hepinize kucuk yigido batuhan"in selami var arkadaslar:))[COLOR="Red"][FONT="Courier New"][FONT="Georgia"][/FONT][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=MADTURK][I][/I]Adim murat 1978 sivas merkez dogumluyum 2001 yilindan beri almanya stuttgart sehrinde yasmaktaydim.boyle bir ortamda olmaktan mutluluk duyorum bu siteyi hazirlaya basta rüstü abi sana olmak uzere diger emegi gecen butun arkadaslara tsk borc bilirim ayrica hepinize kucuk yigido batuhan"in selami var arkadaslar:))[COLOR="Red"][FONT="Courier New"][FONT="Georgia"][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[b]Murat gardaşım benim Sivastan ortaokuldan arkadaşımdır...Kendisini çok seviyorum...Aramızda mesafeler var ama [url]www.sivasspor.com[/url] aracılığı ile kardeşimle devamlkı irtibat halindeyiz...[/b] |
[QUOTE=RüStüElmaS]Ben önce kendimden baslayayim.
Ismim Rüstü Elmas, 1970 Sivas-Merkez dogumluyum. 1978 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Herne (Ruhrgebiet) kentinde yasiyorum. Bu siteyi 2001 senesinde ilk kurdugumda, ileride bu siteden Sivasspor`a büyük hizmetler verecegimizden emindim ve hep bu hayal ile yasadim. Iste hayallerim gercek oldu. Simdi ise tüm site ekibiyle birlikte bu güzel hizmeti vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum.[/QUOTE] [color=green][b][FONT="Comic Sans MS"]Bu site için ne kadar uğraştığını ve geceni gündüzüne katarak çalıştığı ben biliyorum abi...Seni seviyoruz ellerine sağlık abi...[/FONT][/b][/color] |
ismim tufan karabulut 1984 dogumluyum.
sivas/sarkislada dogdum. 2003 un 12.ayinda berline geldim suanda berlinde yasiyorum. |
kadir aktas
1985 sivas yildizeli güneykaya dogumluyum 4 aylik ken gelmisim almanya ya ve hala burda osnabrück te ikamet etmekteyim |
Adim Ünver Yakup Mutlu
03.07.79 Almanya Offenbach dogdum 1984-1989 yillari arasinda Sivas ta Halil-Rifat-Pasa ilkokuluna gittim inanin Ozamanlar burnumda tütüyor Rüstü Abi sana col cok tessekkürler (Insallah bu sekilde sivaslilarla tanisirim ve Türkcemi iyilestiririm). |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Murat gardaşım benim Sivastan ortaokuldan arkadaşımdır...Kendisini çok seviyorum...Aramızda mesafeler var ama [url]www.sivasspor.com[/url] aracılığı ile kardeşimle devamlkı irtibat halindeyiz...[/b][/QUOTE]
[b]tabi bu site bir yönden bulusma noktası sayılır yurtdısındaki sivaslılarla türkiyedeki sivaslıları birlestiren bir adres burada dostluk ve kardeslik hakim avrupadaki kardeslerime selamlarımı yolluyorum [/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |