SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19985)

Divriği58- 28.07.2008 10:28

BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKALIM

[COLOR="Black"]EVET SEVGLİL SİVASSPORLULAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTİYİM Kİ BU KONUYU İŞ OLSUN DİYE SOHBET OLSUN SIRADAN BİR KONU OLARAK GÖRMENİZİ İSTEMİYORUM ....

BİLDİĞİNİZ ÜZERE KİMİ TECRÜBESİZLİK DER KİMİ ŞANSSIZLIK İKİ BRAGA YENİLGİSİ ALDIK VE TABIKI DOGAL OLARAK BUTUN MEDYA VE SPORLA ILGILENENLER BULENT UYGUNA YUKLENDILER .... HOCAMIZIN HATASI VARDIR VEYA YOKTUR BUNU BEN BILEMEM AMA ŞUNU İYİ BİLİYORUM Kİ BU TARZ ÇİRKİN HAKARETE VARAN YORUMLAR BÜLENT HOCAYI VE BU HUSUMETLE SİVASSPOR CAMİASINI ETKİLEMEKTEDİR..

HER NE KADAR BULENT HOCA ILK MACDAN SONRA YAPILAN AGIR ELESTIRILERE KATILMIYORUM VE O INSANLARI KAILE ALMIYORUM DESEDE DOLAYLI YOLDAN ELESTIRILERI ALMIS BULUNUYOR

LİGTV FANATİK AJANSSPOR İNTERNETSPOR GİBİ BİRÇOK SPOR SİTESİNDE MEDYADA VE EN ÜZÜLDÜĞÜM [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM DA [/COLOR]BÜLENT HOCAYA AĞIR ELEŞTİRİLER VAR .. BENCE BU BİR YIPRATMA ÇABASIDIR BAKIN GEÇEN YIL ŞAMPIYONLUGA OYNUYODUK MEDYADA VE SPOR PROGRAMLARINDA SIVASIMIZA YER VERMIYOLARDI.. ÇÜNKÜ REYTING KAYGISI VAR YANİ SİVASSPPORUN ŞAMPİYON OLMASI BAŞARILI OLMASI BUYUK TAKIM OLMASI ONLARIN İŞİNE GELMİYO VE EN UFAK BİR MAĞLUBİYETTE BİZİ YARIŞTAN KOPARMA BİZİM BİRLİK BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ BOZMAK İÇİN KENETLENİYOLAR

SÖZÜN ÖZÜ BEN BİR SİVAS TARAFTARI OLARAK BURAYA MECNUN OTYAKMAZ VE BÜLENT UYGUN SAYESINDE GELDIGIMIZE INANIYORUM VE HEPINIZI TAKIMIMIZA VE HOCAMIZA SAHIP CIKMAYA ÇAĞIRIYORUM.

[B][COLOR="Black"]UNUTMAYALIM KI BU BASARIDA EN BUYUK PAY BULENT UYGUNUNDUR SAYGILAR[/COLOR][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"]BÜLENT HOCAM ARKANDAYIZ [/COLOR]

GokhanTurna 28.07.2008 11:20

--->: BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKALIM

Bülent Hocayı Cok Seviyorum..Adam Gibi Adam Die Böle Olur..Maglubiyet Aldık Die Adam Satmayız...Sivasspor Taraftarına Yakışmaz..Sanki Bülent Uygun Gidince Fatih Terim,Scolari,J.Morinho Gibi İsimlerden Biri Gelcek.. Gecen Seneki Başarımızla Bülent Uygunu Herkes Cok Begeniyordu...Şimdi İse 180 Derece Dönmüşler..[B]Akıllı Takılın Leyn Adam Olun[/B]

yerliturkuaz 28.07.2008 14:23

[B]Macin uzerinden kac gun gecmesine ragmen hala Bulent Uygun`a agir elestiriler var hatta kendi icimizden bile Bulent Uygun istifa etsin diyenler bile vardi...

Arkadaslar unutmayalim ki buyuk yakim olmanin yolu istikrardan gecer...

Bakin sie Alex Ferguson`a bakin Arsene venger`e senelerdir takimlarinin basindalar ve haliylede basari geliyor

Bize dusen gorevde hocamizin sonuna kadar arkasinda durmak[/B]

OLCAY_58_AKKUS 28.07.2008 14:28

hocaya kim ne diyormuş.öyle bu sitede ben yüklenme görmedim.sadece kendimizce doğru bildiğimizi yazıyoruz.hiç bir şey demeyelim mi yani

GuLo 28.07.2008 14:28

o Bizim bi dene hocamız biz onu atar mıyız yenince iyi de yanilince mi kötü kısmet buymus hocamz her seyi ustune aldı daha ne istiyosunuz

GLoBe-Y-Gençlik 28.07.2008 14:46

Kımse Bır Sey Dıyemez Adam Elınden Gelenı Yapıyor Sıvasspor Icın

MustafaParlak 28.07.2008 15:14

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;393790]hocaya kim ne diyormuş.öyle bu sitede ben yüklenme görmedim.sadece kendimizce doğru bildiğimizi yazıyoruz.hiç bir şey demeyelim mi yani[/QUOTE]

[B]Aman Sen Birşey Deme.

Şu Sitede Millete Hiçbir konuda Katılmıyorsun.

Bülent Hocaya Yaptıgın Saygısızlıgın Haddi Hesabı Yok.

Birgün Hatanı Anlayacaksın DİKKAT ET Geç Olmasın...

BENDENDE TAM DESTEK...

HELAL BÜLENT HOCAMA.

ÖZLEDİM DARDANEL SPOR, ALTAY MAÇLARINI KAVGALI KARAGÜMRÜK DEPLASMANLARINI UEFA DEGİL OLSAK 3.LİGDE YANINDAYIZ DEPLASMANDA 4EYLÜLDE.

ŞAMPİYONLUKLARA AŞİNA DEGİL, ARMAYA HASTA...[/B]

XXCakir58 28.07.2008 15:18

-->: BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKALIM

Herhalde yani, 1 mac kaybetti diye onu sevmemek olurmu. Sonuna kadar onunlayiz, onu destekliyoruz, onu seviyoruz, hep arkasindayiz.
Paylasim icin sagol.

yigidomustafa58 28.07.2008 15:26

[B]sana katılıyorum toprağım ....[/B]

deplasman 28.07.2008 15:27

Bülent hoca bu takıma herşeyini verdi Bülent hoca ya sonuna kadar destek vermeliyiz gardaşlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32.