![]() |
Revizyon Sinyalleri!
[IMG]www.sivasspor.com/images/stories/brg-svs.jpg[/IMG]
Alınan farklı yenilgiler sonrası Teknik Direktör Bülent Uygun kadroda revizyon sinyalleri verdi. Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, Braga karşısında alınan yenilgiler sonrasında kadro da yenilikler yapmak için düğmeye bastı. UEFA hedefiyle yola çıktığı İntertoto Kupası’nda hüsrana uğrayan Sivasspor’da camia büyük bir üzüntü içerisine girdi. İntertoto Kupası maçlarında sergilenen futbol ve alınan skorlar taraftarları endişe içerisine itti. İlk olarak kendi sahasında Braga’ya karşı 2-0 yenilen Kırmızı-beyazlılar, ‘bu kez yeneceğiz’ diye gittiği deplasman maçında ise 3-0 yenilmişti. Elde edilen farklı yenilgilen Yönetim ve taraftarlarda olduğu gibi Teknik Direktör Bülent Uygun’u da harekete geçirirken, Teknik direktör Uygun revizyon sinyalleri vermeye başladı. Kadroya dahil ettiği bazı futbolculardan beklenen performansı alamayan Uygun, bazı futbolcularının ise geçtiğimiz sezon ki performansı sergileyememesi nedeniyle bir takım yeniliklere gideceği öğrenildi. Teknik Direktör Bülent Uygun Braga takımı önünde kötü bir performans sergilediklerini kabul ederek, kadroda revizyona gideceğini belirtti. Uygun "Güzel şeyler yapmak istiyorduk ancak Avrupa'da deneyimsiz bir ekibiz. Süper Lig için hazırlıklarımızı yoğunlaştıracağız. Önümüzdeki günlerde bazı oyuncalara şans tanıyabilir, bazılarını dinlendirebilirim." şeklinde revizyon sinyallerini verdi. |
-->: Revizyon Sinyalleri!
[B]gider şimdi sergioyu revize eder :)[/B]
|
--->: Revizyon Sinyalleri!
KADRODA YETERİNCE REVİZYON YAPILDI ZATEN YENİ GELEN OYUNCULAR TAKIMA ADAPTE OLAMADI HEPSİ BU BENCE REVİZYONA FALAN GEREK YOK
|
BENCE BİRAZ GEÇ OLMUŞ BU KARAR...ZATEN TAKIM HEMEN HEMEN AYNI DURUYOR..
|
bece iyi bir golcü sonvuruşları etkili birisi yada şampion olan paf takımımızın golcüsü yanılmıyorsam fikret isminde bir oyuncu var hemde kendi yıldızımızı cıkarmış oluruz.
zaten büyük takım yıldızını kendi cıkarır ihdiyaç duyduğu zaman satar parasınıda kazanır. |
*****************PETKOVIC************************
**ABDURRAHMAN****BILICA********DIALLO*******HAYRETTIN*** **MUSA AYDIN*****DEVRAN******SEZER*******BALİLİ *********************MOHAMMED ALİ**************** *********************MEHMET YILDIZ************** ŞU TAKTIK ADAM GIBI OYNASIN ILK 8 E GIRMESSE BIRAKIRIM BU İŞİ ORTA SAHANIN SOLUNA KALITELI BIR ADAM LAZIM ILHAN UMMAKLA YADA MUSAYI ORAYA CEKMEKLE OLACAK IS DEGIL BUU ADAM ALAMIYOSAKDA GOL ATAMAYANA TOPA VURMA OZURLU OYUMCUMUZ BALILIYI KOYALIM HIZLI VE BIREBIRDE ETKILI |
-->: Revizyon Sinyalleri!
[B]Kadroda çok futbolcu var mecburen bazılarının gönderilmesi gerek...[/B]
|
bana göre murat sözgelmez bilicadan 10 kat daha iyi oyuncu yaptıgı olumlu hareket oldumu olduysa benim gözümden kaçmıştır özür dilerim.sivassporun bana göre ciddi 2 orta sahaya ihtiyacı var
|
ilgar gurbanov ne olacak??
4-5 yıldır takip ediyorum bu oyuncuyu. inanılmaz yetenekli bir oyuncuydu? şimdi ne durumda? |
[QUOTE=emoonn;394009]ilgar gurbanov ne olacak??
4-5 yıldır takip ediyorum bu oyuncuyu. inanılmaz yetenekli bir oyuncuydu? şimdi ne durumda?[/QUOTE] yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ama bildigim kadarıyla gurbanov satlık listesinde cok yetenekli bi adam bana görede.Aslında genç eger kadroya giremiyorsa şans tanınmıyorsa en azından kiralasalar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |