![]() |
2000'ler kulübü :)))
[b]ewettt bu msj ile ultra_sivas ve serhankaburcuğun daha önce girmiş oldugu 2000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nize yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir... [/b]
|
tebrikler gunay abi darisi bana ama bana daha cok var galiba bir gecede yapabilrimiyim
|
[QUOTE=mergesenli_58]tebrikler gunay abi darisi bana ama bana daha cok var galiba bir gecede yapabilrimiyim[/QUOTE]
[b]saol gardas... elbetteki yorumlarını yazmaya üşenmediğin( erinmediğin) sürece yapılabilir... gereksiz mesajlardan kacınmak gerekir tabiki bu arada...[/b] |
[QUOTE=gunay][b]saol gardas... elbetteki yorumlarını yazmaya üşenmediğin( erinmediğin) sürece yapılabilir... gereksiz mesajlardan kacınmak gerekir tabiki bu arada...[/b][/QUOTE]
élimizden geldigi kadar göruslerimi belirtiyom sende saol abi |
[QUOTE=mergesenli_58]élimizden geldigi kadar göruslerimi belirtiyom
sende saol abi[/QUOTE] [b]evet 213+ msjda az bir sayı değil zaten... bir çok üyenin 0 olduğunu düşünürsek sende baya önlerde olmalısın :) bir gecede belki zor ama 1-2 ayda ulaşılabilir bir rakam bence 2000... tabiki bu online kalmak ilede önemli sende bu sorun yok bildiğim kadarıyla mudavimlerdensin :)[/b] |
[QUOTE=gunay][b]ewettt bu msj ile ultra_sivas ve serhankaburcuğun daha önce girmiş oldugu 2000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nize yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir... [/b][/QUOTE]
abı hayırlı olsun walla bızde yavas yavas yanınıza gelmeye calısıyoz ama zamanıstıyo tabıkı sıeye ılk gırdıgım anda yogunlassaydım :-)) ama daha cookk |
[QUOTE=sinan58_34]abı hayırlı olsun walla bızde yavas yavas yanınıza gelmeye calısıyoz ama zamanıstıyo tabıkı sıeye ılk gırdıgım anda yogunlassaydım :-)) ama daha cookk[/QUOTE]
[b]ben yakında bu klübe 50 kişi katılacağına inanıyorum... bu klübün ilk üyesi onur sonrada serhan abi oldu bronz madalyada bana kaldı :D[/b] |
Yemeden Içmeden Mesaj Yazmak Lazim Heralde
Tebrikler Günay.... |
[QUOTE=drummer]Yemeden Içmeden Mesaj Yazmak Lazim Heralde
Tebrikler Günay....[/QUOTE] [b]walla gardas siteye girince açıkcası yemek içmek pek aklıma gelmiyor haklısın :)[/b] |
walla bende seviyorum kardeşim siteyi pc de giriş sayfası olarak ayarladım hemen girer girmez siteye dalıyorum sonra haberlere bile bakamıyorum.
tiryakilik oldu,tek huzursuzluğum birilerinin kendi görüşleri doğrultusunda formları yönlerdirmesi.kişilerin görüşlerine pek saygı yok. işlerine gelmedikleri konuları gereksiz ve kilitli başlık diye kaldırıp atıyorlar.formalarda küfür yok,saygısızlık yok,bölücülük yok ama anlamış değilim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |