![]() |
Geriye Kaldı 2500
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Gise.bmp[/IMG]
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, bu sezon için şu ana kadar bin 500'den fazla kombine bilet sattıklarını bildirdi. Sarılar, yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren taraftarları lig başlamadan kombine bilet satın almaya çağırdı. Bu sezon için şu ana kadar bin 500'den fazla kombine bilet sattıklarını ifade eden Sarılar, “2 bin 500 kombine biletimiz daha var. Lig başlamadan taraftarlarımızın kombinelerini almalarını bekliyoruz'' dedi. Sarılar, açıklamasında “Sivassporumuza destek olmak ve 4 Eylül Stadyumu'ndaki başarıyı desteklemek amacıyla taraftarlarımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kombine biletlerini vakit geçirmeden almalarını bekliyoruz. Geçen sezon ki kombinesinin bulunduğu yeri almak isteyen taraftarımıza öncelik tanımaktayız.'' dedi. |
--->: Geriye Kaldı 2500
Bu iyi haber gardaşalarım,
Şok kombineler bitmek üzere ha gayret,kombine satış merkezi büfede de bayağı kuyruk var.Tükenmeden almak lazım. |
-->: Geriye Kaldı 2500
hadi taraftarlar. 2500 kombine biletlerinide satin alalim.
Paylasim icin sagol. |
[B]Böylesi güzel haberleri almak çok güzel.Sonucunda bir ' anadolu ' takımıyız.Bu kadar kompinenin satılması azda olsa sevindirici.
Daha yeni gelişen,yeni oluşan bir takım olduğumuz için bazı eksiklikleri yavaş yavaş atıkcatırız.Herşeyin tesiri ' zaman '. Bu oluşumu en yakın zamanda attığımızda Sivasspor gerçek yüzümü tüm Türkiyeye,Tüm Dünyaya gösterecektir. Böylesi durumlarda birlik,beraberlik içinde olmalıyız.Birbirimize destek olmalıyız.Destek olurkende köstek olmamalıyız. Bildiğimiz gibi ne olursak olalım sadece ' Düştüğümüz yeri yakarız.'Ateş bile olsak düştüğümüz yerde yanıp söneriz.[/B] |
-->: Geriye Kaldı 2500
Daha sezonada hemen hemen 3 hafta oldugunu düsünürsek yine baya bi kombineler gider diye düsünüyorum
|
yaw sevgili yöneticilerimiz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben bir türlü anlamıyorum.Büfe ye gidiyoruz bilet almaya yerimiz sadece en alt ve en üstte kaldı diyor siz çıkıyorsunuz 2500 bilet daha var diyorsunuz kime inanacağız şaşırdık vallahi ne oluyor anlam veremiyoruz.
|
Bu kombine muhabbetini bitirelim, daha ilk gün kombinelere ipotek koyanlara satışı gerçekleştirin. Kombinenin ilk gününde kenar kısımlar kaldı diyenler nerede, şu başkan 100 kombine, bu başkan 150 kombine şu kuruluş 200 kombine bu kuruluş 250 kombine, halka şatış ilk gününde daha yer yok, alırsanız 100 tane kaldı yoksa yok. bugün bakıyoruz 2500 kombine kaldı gülelim
|
[QUOTE=5863;397527]Bu kombine muhabbetini bitirelim, daha ilk gün kombinelere ipotek koyanlara satışı gerçekleştirin. Kombinenin ilk gününde kenar kısımlar kaldı diyenler nerede, şu başkan 100 kombine, bu başkan 150 kombine şu kuruluş 200 kombine bu kuruluş 250 kombine, halka şatış ilk gününde daha yer yok, alırsanız 100 tane kaldı yoksa yok. bugün bakıyoruz 2500 kombine kaldı gülelim[/QUOTE]
helea hemşo evet durum aynen bu arkadaşlar.başka söze gerek yok.kalanları erdal bey kendisi alsın artık. |
ÇOK MUŞ YA YAVAŞ GİDİYOR SANIRIM SATIŞLAR.............
|
yönetim en güzel kombine yerlerini toplu olarak kurumlara verior(üniversite.belediye vs..) o yüzden kötü yerler kalıor...bn cıktıgı anda aldım c ve b nin yarısı satılmıştı nasıl oluosa 5 dk da satılıor anlamadım......yönetim eksik biraz bu konuda cok tanıdıgım var böle torpil döndüğü için kombine almyan...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:56. |