![]() |
ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ
[B]
Hedefleri ilk on Sivasspor'un hocası Bülent Uygun, yeni sezonda öncelikle ilk on takım içinde yer almak istediklerini, kupada ise finale çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi. İlk hafta kardeş takım olarak gördükleri Kayseri ile oynayacaklarına dikkat çeken Uygun, "Onları çiçeklerle karşılayacağız" diye konuştu. FOTOMAÇ [/B] |
--->: ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ
[CENTER][B]Olur.İnş İlk 5 De Olur Zirvede Olur.
Biz Bunu Başardık Zirveye Adımızı Kazıdık..[/B][/CENTER] |
dostça geçmesi dileği ile önce dostluk sonra sivasspor kazansın :D:D:D:D
|
Kayserispor'u dostça karşılayıp, güzel bir futbol izleterek yeneriz inşallah. Biz her zaman dostuz Kayserispor ile....
. |
YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ............................
|
dostluk olsun biz kazanalım tabiki
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;397640][B]
Hedefleri ilk on Sivasspor'un hocası Bülent Uygun, yeni sezonda öncelikle ilk on takım içinde yer almak istediklerini, kupada ise finale çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi. İlk hafta kardeş takım olarak gördükleri Kayseri ile oynayacaklarına dikkat çeken Uygun, "Onları çiçeklerle karşılayacağız" diye konuştu. FOTOMAÇ [/B][/QUOTE] Yok yok ben bülent hocanın başına güneş geçtiğinden şüpheleniyorum. Yahu kardeşim adama sormazlarmıki sen kupada finali hedefliyorsunda neden ligde kümede kalmayı başarı sayıyorsun. Adamı hasta etmesin bu mübarek günlerde. Kayseride bizim kardeşimiz,çiçeklerle karşılıyacağız diyor doğru katılırım,ancak kardeşimiz diyerek centilmenliği tutarsa maçıda verir bizde saf saf yaşasın kayseri kardeşimiz kazandı diye avunur avucumuzu yalarız. Saygılar. |
evellalah 5-0 ın intikamını alacağız,,bülent hoca hucum oynatır inşallah
|
[QUOTE=şenasi;397717]evellalah 5-0 ın intikamını alacağız,,bülent hoca hucum oynatır inşallah[/QUOTE]
Ben diyecektimde sen dedin gardaşım, Kaba tabiriyle bize 5 geçirirlerken kardeş değilmiydik ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42. |