![]() |
Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
Sivasspor Yönetimi tarafından Divriğispor’u Sivasspor bünyesine alma projesi, suya düştü.
Divriğispor Yönetimi, Genel Kurul yaparak, takımı Sivasspor’a devretmek için görüş bildirirken, yapılan seçimler sonrası yeni bir yönetimin göreve getirilmesiyle bu proje gerçekleşemedi. Sivasspor, maddi sıkıntı içerisinde olan Divriğispor’u alarak Sivasspor bünyesine dahil etmek için girişim başlatmıştı. Divriğispor Yönetimi’de bu konuda Sivasspor’a ‘tamam’ yanıtını vermişti. Gerekli kararları almak için yapılan Genel Kurul’da mevcut yönetimin karşısına ikinci bir rakip çıkarken, Divriğispor delegeleri sürpriz listeyi göreve getirdi. Yaşanan bu gelişmelerle yeni yönetim Sivasspor’un teklifini reddetti. Yapılan Genel Kurul sonrası Divriğispor Başkanlığı’na Levent Yüksel Ballanlı geldi. |
--->: Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
divriği sahipsiz değil sivasspor kendine başka takım bulsun destek vericeklerse başımız ustune ama bu takımın adı DİVRİĞİSPOR VE MACLARINI OYNADIGI YER DIVRIGI DIVHAN ATATÜRK STADYUMUDUR
|
daha öncede söylemiştim bence en iyisi böyle olması divriğisporu almak maddi külfetten başka bişey yapmazdı sivasspora böylesi daha hayırlı olur inşallah
|
[B]Divriği'li dostlarımı, Divriği Selavattepe Atatürk Stadyumunu ve Divriği'yi futboldan mahrum bırakmamak için alınan bu karara doğrusu mutlu oldum.
Profesyonelliğe nasıl adım atıldığını gün be gün yaşayanlardanım. Divriğili işadamı Levent Yüksel Ballanlı başkana başarılar dilerim. Efsane başkan ve bana göre bugünden itibarende kulübün onursal başkanı olması gereken Eczacı ve eski başkan Halit Yazıcı beye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hayırlısı böyle olur inşaallah. Divhan'ı yediler futbollarına sahip çıkmada emek sarfedenleri tekrar tebrik ediyorum...[/B] |
Bence Sivasspor Divriğspora destek verecekse Sivasa getirerek yapmamalı bu desteğini. Divriğispor yine divriğide dursun Sivasspor oynamayan oyuncularını oraya göndersin. Her yıl 4-5 futbolcu kiralıyoruz divriğispora kiralasak daha iyi olmaz mı?
|
napalım hayırlısı olsun sahipsiz kalmasın da başarılar dileriz
|
sirtimiza birde divrigi kamburu cikacakti.boylesi iyi oldu.ü.anadolu bize yeter.
|
Bir defa bu konunun başlığı yanlış sivassporun divriğisporla ilgili bir hesabı yoktu. sadece eğer divriğliler takımlarına sahip çıkmazlarsa takım küme düşmesin veya kapanmasın düşüncesiyle son çare olarak sivasspor bir fedakarlık daha yaparak kendi ekonomik sıkıntılarına rağmen divriğispora sahip çıkma düşüncesi vardı.en azından divriğliler; takım ilçemizden gidiyor bizde taşın altına elimizi sokalım kaybeden divriği olacak düşüncesine sahip olsunlar ve kamuoyu oluşsun niyetindeydiler Neticede amaca ulaşıldı ve iyikötü bir yönetim oluştu.Yoksa Sivassporun hem bir pilot takımı var hemde Divriğispora kiralık futbolcu gönderiyor bundan sonrada gönderir.Olayları görmek istediğimiz gibi değil tüm gerçekleriyle değerlendirirsek daha anlalı olur diye düşünüyorum SİVASSPORA VE DİVRİĞİSPORA BAŞARILAR
|
[B]Bence en guzeli olmus neden aliniyordu ki zaten koskoca Divrigi bir takima sahip cikamiyorsa kapatilsin daha iyi...[/B]
|
-->: Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
hakkimizda hayirlisi. En iyisi nasil olursa, öyle olsun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31. |