![]() |
Sivasspor Bizi Nasıl Görüyorsa Öyleyiz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/divrigi-corum.JPG[/IMG]
Kısa süre önce Divriğispor’un Başkanlığına getirilen Levent Ballanlı, bundan sonra Sivasspor’la olması gerektiği gibi olacaklarını söyledi. Divriği’nin yıllardır 3.ligde mücadele ettiğini ancak Sivasspor’la ve Sivas halkıyla bir türlü olması gereken diyaloğun kurulamadığını belirten Ballanlı “Sivasspor her Sivaslı gibi bizimde gururumuz,kimliğinde Sivas yazan herkesin Sivasspor’a gücü nispetinde destek vermesi gerekir. Ben bir Sivaslı olarak ve Divriği Başkanı sıfatıyla elimden geleni yapmaya hazırım. Bugüne kadar Sivas-Divriği arasında olması gereken diyalog kurulamamış. Ben geriye bakmak ve bu konuda suçlunun kim olduğundan ziyade, bundan sonra neler yapabilirze bakmak istiyoruz” dedi [B]BAŞKAN OTYAKMAZ’LA GÖRÜŞECEK[/B] D.Ç Divriğispor kulüp başkanı Levent Ballanlı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’la yakın zamanda bir görüşme yapacağınıda ifade ederek “Sivasspor bizim ilk göz ağrımız ve ağabeyimizdir. Dolayısıyla her şeyden önce Sivasspor’un menfaatleri sözkonusudur. Sivasspor’a bakış açımız bundan başka olamaz. Sivasspor’da bize hangi gözle bakıyorsa öyleyiz” şeklinde konuştu. [B][I]Hürdoğan Gazetesi[/I][/B] |
--->: Sivasspor Bizi Nasıl Görüyorsa Öyleyiz
başkan akıllı laflar etmiş umarım lafta kalmaz birlikte hareket ederler.demirçelik divrigi spora da sivas spora da başarılar dilerim inşallah ikiside istedigini alır sezon sonunda.
|
divriğispor divriği ilçesinin medarı iftarıdır divriği halkının tek futbol takımıdır bu takım divriğiden kopmadıgı surece gelıcek her turlu yardım bızım menfaatımıze olur..
|
-->: Sivasspor Bizi Nasıl Görüyorsa Öyleyiz
Baskan gercekten cok olumlu mesajlar vermıs. umarım sıvasspor yonetımıde gercekten hem sıvasspor hemde dıvrıgıspor ıcın olumlu adımlar atarlar mesela gecen sene sampıyon olan paf takımımızdan bıkac oyuncu kendılerını gelıstırmelerı acısından dıvrıgıspora kıralanabılır valla anadolu uskudar yerıne dıvrıgıspora kıralanması taraftarıyım ben. hem dıvrıgısporda daha guclu bır kadroyla sıvasımızı 2. ligde temsıl etme hakkı kazanabılır. umarım bu dusunceler bu sene gercek olur.. butun sıvaslı ve dıvrıgılı hemserılerıme saygılarımla(bır kangallı olarak)
|
helal olsun yeni başkana tebrikler başkan sizin gibi başkanlar oldukça sivas neden aşağılarda olsun size ve divriğispor camiasına bundan sonraki dönemde başarılar dilerim
|
[B]Sivassporla Divriğispor birer kardeş külüp her iki takımda karşılıklı bir birilerine maddi ve manevi desteklerini esirgememelidirler sonuçta her iki takımda sivasımızındır ben takımlarımıza başarılar dilerim
[/B] |
Sivasspora ve Divrigispora basarilar dilerim. Divrigi baskanida tebrik diyorum.
Paylasim icin sagol. |
KONUŞMASINDAN ANLAŞILDIGINA GÖRE YENİ BAŞKANINDA YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YERDEN GELDİGİ BELLİ.HELAL OLSUN BAŞKAN SANA.
|
güzel konuşmuş başkan;özellikle: sivasspor bizi nasıl görüyorsa öyleyiz cümlesi çok hoşuma gitti.
|
[B]Sivas`liyim diyen herkesin Divrigispor ve diger tum Sivas kulupklerine sahip cikmalari gerekir bir Adana`linin bir Bursa`linin bu takimlara sahip cikmasini kimse beklemesin...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14. |