![]() |
GELİYORLAR !!!
FENERBAHÇENİN GENÇ OYUNCULARI CAN ARAT VE ALİ BİLGİN TEKNİK DİREKTÖR ARAGONEZİN KADRODA PEK DÜŞÜNMEDİĞİ İÇİN YÖNETİM TARAFINDAN KİRALIK OLARAK GÖNDERİLECEĞİ VE KADRODA AZALTILMA YAPILACAĞINI AÇIKLAMASI ÜZERİNE SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN VE BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ BU İKİ GENÇ OYUNCUYA TALİP OLDUKLARI VE BİZZAT MECNUN BAŞKANIN AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜĞÜ VE YILDIRIM'IN BİRAZ SÜRE İSTEYİP TEKRAR TEKNİK YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİ VE ÖNCELİĞİN VE KOLAYLIĞIN SİVASSPOR' SAĞLANACAĞI SÖZÜ ALDIĞI BİLDİRİLDİ.
CAN ARAT BU KONUDA KİRALIK GELMEYE SICAK BAKTIĞI ANCAK ALİ BİLGİNİN DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİĞİ ÖĞRENİLDİ SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZ YIL KADROMUZDA BULUNAN CAN ARAT SİVAS'A GELEBİLİRİM DEDİ.... HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM........ |
--->: GELİYORLAR !!!
CANIN KALİTESİ BELLİ İYİ DEFANS YAPAR, GOL DE ATAR, AYRICA ALİ BİLGİN İYİ OYUN KURAR VE PAS YAPAR GELİRLERSE KADROMUZ DEĞERLENİR....
|
-->: GELİYORLAR !!!
hakkimizda hayirlisi. Iyi oyuncular, bize faydali olabilirler.
En son karari baskanimiz ve Hocamiz bilir. Paylasim icin sagol. |
[B]gelsinler oyuncu kıtlığı çekiliyo ya[/B]
|
İNŞALLAH SİVASSPORA YARAR SAĞLARLAR PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
|
[B]Her ikiside kalitesini ispatlamis oyuncular bize guc katarlar...[/B]
|
can arat transferi çok saçma olur elimizde yeterince stoper var zaten
|
Sivasspora iyi üctane ortasaha oyuncusulazim iyi bir kaleci lazim ben bunlari ALMANYA DAN Görüyorum insallah teknik kadroda görür gec kalmazlar insallah Ligden düsüs büyük deprem olur Bunlari düsünmek bile istemiyorum Sivas sivas olali Süper ligden dolayi TÜRKIYE ve Dünyaya kendisini tanitti Bunu inkar eden nebileyim yanit yok Tabbiki bunlarin YÖNETIM KURULU Farkindadir.Tabbiki bu isler okadar kolay degil Herkese ALLAH kolaylik versin...Bizler tabbiki sivassporun sivasli olarak Basarisini candan isteriz 2007-2008 teki gibi basarili olmasini yüerekten isteriz ALLAH kolaylik versin INSALLAH BASARILI OLURLAR.
ALMANYA BEKIR YURTOGLU |
Insallah gelirler can Arat Büyük payi var yükselisimizde.
ali Bilgini de almanyadan taniyorum ayni sehirde yasadik arada sirada görüyordum. Cok iyi kisiligi var Futbolculuguda tartisilmaz. Rot-Weiss-Essen de kaptanlik yapmisti. |
Bunlar Laftan İbaret...Daha Oncede Maldonadonun Gonderilecegi Ve İlk Tercihini Sivasspordan Yana Kullanacagini Soylenmisti..Gorunen Koy Klavuz İstemez...Lafla Peynir Gemisi Yurumez Sayin Arkadaslar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:18. |