![]() |
Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]
Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak Sivasspor'da maç saatinin iftar saatine gelmesi sıkıntı yarattı. Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetimi taraftarı stada getirmek için iftar paketi dağıtma kararı aldı. Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak Sivasspor'da maç saatinin iftar saatine gelmesi sıkıntı yarattı. Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetimi taraftarı stada getirmek için iftar paketi dağıtma kararı aldı. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, "Hafta sonu Bursaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Fakat maç saati Sivas'ın iftar saatine geliyor. Taraftarlarımızın bizi yanlız bırakmaması için yönetim olarak bir karar aldık. Karşılaşmayı izlemeye gelecek olan taraftarlara iftar paketi dağıtacağız. Bizi yanlız bırakmayan taraftarımıza böyle bir jest yapmak istedik. Bursaspor karşılaşmasında taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Onların desteği ile 3 puanı alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. |
Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
Sivasspor-Bursaspor maçı 14 eylül cumartesi günü oynanacak ve o gün sivas'ta iftar saati 18:52 olacak.Yani orucumuzu maçta açaçacağiz.Yönetim'den Mehmet Oflaz Katıldığı programda Maçın ileri alınması için TFF'ye başvuracaklarını ama maç naklen yayın programı içinde olduğu için maçın ileri alınmasının zor olduğunu belirtti ve bu nedenle maçta kumanya dağıtmayı düşündüklerini açıkladı.
|
--->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!
Konu Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
|
-->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!
Rezalet birileri para kazanacağız diye insanları perişan etmenin ne anlamı var maçı gine naklen ver saatinide 21.00 yap bu maçı bu saatte oynatanları kınıyorum
|
[B]Umarim macin saatiini degistiriler yoksa kumanya uygulamasi yerinde bir uygulama...[/B]
|
ya bunların ne yaptığı belli olmuyo dansöz gibi kıvırtıyo
|
-->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!
saat 21:00 da başka bir maçın yayını verilecek zannedersem fenerin maçı saat 19:00 da olması bence güzel de kumanye ney bizlerde orucumuuz dışarıda açarız maça yetişmeye çalışırız ayrıca maçı naklen verirlerse güzel yaparlar 2 hafta oldu daha doğru dürüst maç izliyemedik.
|
ya bu saatte olursa çoğu sivasspor taraftarı maça gelmeyecek ve bu yüzden maçın tatı kaçaçak
|
tamda vaktine geliyo yaa oraya gidip aç kalmak var kumanya dağıtılmazsa bide zaten stadda yiyecekler ateş pahası aç kalırz dikkat etmek lazım buna
|
yanımızda azık götürelim o zaman
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:37. |