SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20689)

SivasSpor.Com 10.09.2008 15:07

Biletler Satışa Çıktı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/biletgise.jpg[/IMG]

Sivasspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan maçın biletleri bugün satışa çıktı.

Turkcell Süper Lig’inin 3. haftasında 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Sivasspor-Bursaspor maçını bilet fiyatları Yönetim tarafından belirlenirken bugün itibariyle de satışa sunulacağı bildirildi.

Sivasspor Yönetimi Bursaspor maçının bilet fiyatlarını geçmiş dönemde olduğu gibi yine aynı şekilde belirlerken, biletler Kongre Müzesi Bahçesindeki büfeden satışa sunulacak.

[B]Bilet Fiyatları
Kale arkası Tribünler 5 YTL
Kapalı yanları 10 YTL
Maraton 15 YTL [/B]

kadir984 10.09.2008 15:24

--->: Biletler Satışa Çıktı

ne o ramazan kampanyasımı var kale arkası 10 maraton 15 ytl olmuş ne iş anlayamıyorum.

herkes ramazan da vatandaşımız gelsin diye cırmalar iftar saati biletleri ucuza verelim diye düşünür bizim yönetimimiz zam yapıyor ki kimse gelmesin diye.

arkadaşlar 5 ytl için mi konuşuyorsun diyenler olabilir ama.

ramazan ayındayız oruç olacağız
10 ytl bilet
5 ytl yemek
5 ytl sigara
5 ytl yol parası

ettimi 25 ytl .
şimdi siz karar verin

yusuf_yusuf 10.09.2008 15:26

ben gelirdim ama fiyatları benım butceme goe uygun bulmadım ya 5 ytl olsaydı alırdım

mustafa_kavak58 10.09.2008 15:38

Turkcell Süper Lig’inin 3. haftasında 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Sivasspor-Bursaspor maçının bilet fiyatları Yönetim tarafından belirlendi biletler bugün itibariyle Kongre Müzesi Bahçesindeki büfeden satışa sunulacak.

Sivasspor Yönetimi Bursaspor maçının bilet fiyatlarını geçmiş dönemde olduğu gibi yine aynı şekilde belirlerken, biletler Kongre Müzesi Bahçesindeki büfeden satışa sunulacak.
Bilet fiyatları.
Kale arkası Tribünler 10 YTL,
Maraton tribünler 15 YTL.

Yorumlar(1)

Rallim58 10.09.2008 15:47

[B]Arkadaşlar;

Bilet fiyatları

Kale arkası 5 YTL

Kapalı yanları 10 YTL

Maratonlar 15 YTL

[COLOR="Red"]Kısaca her zamanki fiyatlar...
İftara stadyuma davetlisiniz[/COLOR][/B]

kangallı58 10.09.2008 16:07

-->: --->: Biletler Satışa Çıktı

[QUOTE=kadir984;410000]ne o ramazan kampanyasımı var kale arkası 10 maraton 15 ytl olmuş ne iş anlayamıyorum.

herkes ramazan da vatandaşımız gelsin diye cırmalar iftar saati biletleri ucuza verelim diye düşünür bizim yönetimimiz zam yapıyor ki kimse gelmesin diye.

10 ytl bilet
5 ytl yemek
5 ytl sigara
5 ytl yol parası

ettimi 25 ytl .
şimdi siz karar verin[/QUOTE]

ya gardas gönül verdiğimiz renkler ugruna cebinden bir 25 ytl yi mi çok görüyosun ayıp allah askına nasıl sivaslısınız siz tamam maddi durumun iyi değilse maca gitmeyiverirsin olur biter ama surda bu söylediklerin yakısmıyo hiç

Abdullah DuMaN 10.09.2008 16:17

[QUOTE=kadir984;410000]ne o ramazan kampanyasımı var kale arkası 10 maraton 15 ytl olmuş ne iş anlayamıyorum.

10 ytl bilet
5 ytl yemek
5 ytl sigara
5 ytl yol parası

ettimi 25 ytl .
şimdi siz karar verin[/QUOTE]

ramazan olmasada biz 25 lira yine veriyoruz kişi başı

ibrahimovic7 10.09.2008 16:17

Yiğidolar bitirir o biletlerin hepsi ni antalyadan sevgiler saygılar herkese hayırlı ramazanlar. Niyetli olanlar maçta açabilir orucunu...

Abdullah DuMaN 10.09.2008 16:17

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;410024]ramazan olmasada biz 25 lira yine veriyoruz kişi başı[/QUOTE]

feda olsun 25 ytl ......................

kangallı58 10.09.2008 16:37

-->: Biletler Satışa Çıktı

iste gerkce yigido böyle olur
şampiyon sivasspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49.