![]() |
Fotomaçın Kızdıran Başlığı?
Şimdi buraya Fotomaç denen gazete müsvettesini başlığını yapıştırıyorum.Yorumunu size bırakıyorum.
[COLOR="Red"]Bursa maçı 19.15'te Futbol Federasyonu, Sivasspor-Bursaspor maçının başlama saatini, iftara denk gelmesi nedeniyle, Sivasspor kulübünün yaptığı başvuruyu dikkate alarak değiştirdi. Buna göre iki takım arasındaki maç Pazar günü saat 19.15'te oynanacak.[/COLOR] Şimdi bu habere bir bakın içerik tamamen sivassporla ilgili ama adamlar kasıtlı davranacakya başlığı Bursa maçı diye atmış.Sanki Bursa maçı kendi kendine oynayacak.Bu sivas düşmanlarına pirim vemeyin ve Sivaslılar olarak bu gazteyi asla almayın sevgili hemşerilerim. |
--->: Fotomaçın Kızdıran Başlığı?
[B]fotomac gazetesi oldu bitti öyle
hala okuyorsaniz bu sizin hataniz fotomac okunacak gazete degil zaten ne zaman tarafsiz olmus ki[/B] |
[QUOTE=SivasLady;410484][B]fotomac gazetesi oldu bitti öyle
hala okuyorsaniz bu sizin hataniz fotomac okunacak gazete degil zaten ne zaman tarafsiz olmus ki[/B][/QUOTE] hemşo ben gazeteyi almadım sadece netten baktım sitesine.gördüm sinirim zıpladı paylaşayım alanlar varsa engel olayım dedim.yoksa ben biliyorum bunların ne mal olduğunu. |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;410485]hemşo ben gazeteyi almadım sadece netten baktım sitesine.gördüm sinirim zıpladı paylaşayım alanlar varsa engel olayım dedim.yoksa ben biliyorum bunların ne mal olduğunu.[/QUOTE]
[B]bende gazeteleri netde okuyorum ama ömrümde fotomac sitesine girdigimi hatirlamiyorum :) cünkü sinirlerimi zorluyorlar sinir edip beni gerecekler :D ne geregi var tabiki hala okuyanlar vardir her seferinde desekte devam okuyorlar zaten[/B] |
BEN DEĞİL BU GAZETENİN OKUNMASINI ALINMASINI, SİVAS SINIRINDAN İÇERİ GİRMESİNİ BİLE TASVİP ETMİYORUM. 3. LİGDEN 2. LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE YAZDIĞI TERBİYESİZCE BAŞLIĞI UNUTMUŞ DEĞİLİM. O GÜNDEN BERİ O GAZETEYİ NE OKUDUM (İNTERNETTEN DAHİ OKUMADIM) NE DE ALDIM VE NE DE ALANLARI TASVİP ETTİM. ALANLARA ÇOK KIZDIM VE KIZIYORUM. O GAZETE SİVAS'A GİRMEMELİ... ADINI BİLE YAZMAK SÖYLEMEK İÇİMDEN GELMİYOR.
|
bence bu haberde bısey yok adamlar SİVASSPORun bursa macı yazmamısta bursa macı yazmıs ne var sımdı bunda bıye bu kadar sınırlendınız anlamadım.
|
[QUOTE=SivasLady;410486][B]bende gazeteleri netde okuyorum
ama ömrümde fotomac sitesine girdigimi hatirlamiyorum :) cünkü sinirlerimi zorluyorlar sinir edip beni gerecekler :D ne geregi var tabiki hala okuyanlar vardir her seferinde desekte devam okuyorlar zaten[/B][/QUOTE] [B]Haklısın ablam, ama ne kadar tepki koymak protesto etmek için hangi noktayı hedef gösterirseniz gösterin milletimiz duyarlı olmadığı müddetçe resmen adı geçen hedefin reklamı yapılmış olur. Oysa duyarlı olsak, Ocay Akkuş kardeşimizin duyarlılığı gösterilse, hatta; mail ya da telefonla protesto edilse yani bu trafik yaşatılsa inanıyorumki ilgili gazetelerin haber editörleri daha ciddi yaklaşarak, varlığımızın ve etkimizin bilincine varmış olurlar. Haddini bilmeyenlere, hadleri bildirilmeli... Ama kimle, bazı antika insanlarla mı? hangi duyarlılıkla....[/B] |
DİYUECEK LAF BULAMIYORUM ZATEN B DOGRU HABER YAZDIGINI GÖRMEDİM
|
bnce ßu kadr aßartıLcak ßi durum yok :S
|
-->: Fotomaçın Kızdıran Başlığı?
HİÇ BİRİMİZ TARAFSIZ FUTBOL GAZETESİ VAR DİYEBİLİRMİYİZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46. |