![]() |
İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[COLOR="Red"][B]
İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ Olarak Lider SİVASSPOR'u desteklemek üzere Eskişehir'e gidiyoruz. Herzaman olduğu gibi, sadece takımımızı desteklemeye, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde.... Eskişehir'e gidiyoruz, gelmek isteyen arkadaşlar, lütfen buraya isimlerini yazsınlar. Lider bir takıma ve kentine yakışır şekilde gideceğiz, sonuç ne olursa olsun yine Lider döneceğiz.[/B][/COLOR] [B][COLOR="Navy"]Fiat konusu şu an ittibarıyla tam belli olmadığından yazamadık billet fiatları belli olmadığı için birde araç la dağa anlaşılmadığından kesin bir fiat olmadığından tecrübelerimze dayanarak diyorumki 50 YTL bilet dahil geçmez [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B][U]HAREKET MECİDİYEKÖY OTOPARK CUMARTESİ ÖĞLEN SAAT EN GEÇ 12:00 DA KALKIŞ[/U][/B][/COLOR] [COLOR="Indigo"][B][COLOR="DarkGreen"]NOT: LÜTFEN BURDA MAÇ HAKKINDA YORUM DEĞİL SADECE GELECEK OLANLAR YAZSIN TEŞEKÜRLER SAYGILAR[/COLOR][/B][/COLOR] [img]http://img137.imageshack.us/my.php?image=kocaelsvasspor17gq1.jpg [/img] |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
paylasim icin sagol. Insallah Sivassporu desteklemek icin cogu kisi katilir. Bende olmak isterdim, ama malum yurtdisinda kaliyorum. Size simdiden hayirli yolculuklar.
|
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
İSTANBULDAKİ GENÇ YİĞİDOLAR HAYDİ ESKİŞEHİRE
|
recep abımıze saygılar sevgıler hayırlı yolculuklar.
|
RECEP ABİ 1 NUMARAYA BENİ YAZ BENİM ARKADAŞLARDAN GELEN OLURSA EKLERİM
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
Hepinize çok teşekkür ederiz sivassporumuzu yalnız bırakmadığınız için.harikasınız.
|
helal sana recep abi kocaelindeki performansını bekliyorum abi senden:D bide davul çalışın varya:D çekirdekçiler maça gitmesin faydalarından çok zararları oluyo başarılar yiğidolar
|
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
recep abi benide ekle şuan böyle galiba
1.recep YÜKSEL 2.emre YÜKSEL 3.murat SARILAR 4.ömer COŞKUN |
[B]Bizde Gelmeyi düşünüyoruz ancak recep abinin bildigi sorunlarımız var galiba bu maçta olamayacagız.Ancak allah büyük kesin olmasada geliyoruz.Yaz abi eyüphanla benide yaz ama kesin degil.[/B]
|
1.recep YÜKSEL
2.emre YÜKSEL 3.murat SARILAR 4.ömer COŞKUN 5.eyüphan AYDIN 6.liseli MUSTAFA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |