![]() |
3.Geleneksel Mersin İftar Yemeği
[B][IMG]http://img60.imageshack.us/img60/4321/salon15cf1.jpg[/IMG]
Mersin'de gelenek haline getirdiğimiz iftar organizasyonunun bu yıl kapsamını genişlettik,ve genele yayma yoluna girdik. Bu amaçla Mersin'de yaşayan hemşehrilerimizi [COLOR="Red"]20.09.2008[/COLOR] günü yapacağımız iftar yemeğine bekliyoruz. [COLOR="Blue"]Tarih:[/COLOR][COLOR="Red"]20.09.2008 (Cumartesi)[/COLOR] [COLOR="Blue"]Yer:[/COLOR] [COLOR="Red"]Merkez SABAH LOKANTASI[/COLOR] [COLOR="Blue"]Adres:[/COLOR] [COLOR="Red"]İstiklal Caddesi No:55 [/COLOR] [U][COLOR="Blue"]Mönü[/COLOR][/U] 1 - Çorba (4 Çeşit) 2 - Pilavüstü Döner 3 - Salata 4 - Çiğ Köfte 5 - Cola & Ayran 6 - Sütlaç (Fırında) 7 - Zeytin & Hurma 8 - Çay & Kahve & Nescafe İkramı FİYAT : 13 YTL [COLOR="Blue"]İrtibat No :[/COLOR] 0 536 452 22 23 [/B] |
--->: 3.Geleneksel Mersin İftar Yemeği
ne güzel Türkiyemizin her yerinde hemşehrilerimiin buluşması birbirini tutması ..allah utandırmasın inşallah güzel geçer
|
[B][COLOR="Black"]SİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR MERSİNLİİ KARDESLERİMİZE SEVGİLER SAYGILARRR[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]TARAFTAR İSTEMEYEN YÖNETİME İSYANNNNN.....!!!!![/COLOR][/B] |
GARDAŞ HAYIRLI RAMAZANLAR.. MERSİN 2.SİVAS BİZİM İÇİN.. BEN BİZİM AŞİRETE DE HABER VERİYİM GELEN GELİR.
|
herkese hayırlı iftarlar ..................
|
-->: 3.Geleneksel Mersin İftar Yemeği
organizasyon zayıftı.kusura bakma serdar
gerçekleride yazalım dimi.sen seneye daha iyisini yaparsın biliyorum.keşke katılım daha fazla olsaydı daha çok hemşerimizle tanışsaydık irtibatlarımızı kuvvetlendirseydik dimi.İNŞAALLAH seneye.daha nice ramazanlara diyelim.ALLAH saglık sihhat ve uzun ömür versin.ayrıca tüm hemşerilerimin ramazan bayramını kutluyorum.saygılar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |