SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ANKARA MAÇINA GELMEK İSTERDİK BEE ABİ ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21117)

EyüphanAydın 04.10.2008 00:31

ANKARA MAÇINA GELMEK İSTERDİK BEE ABİ ...

[B]

Vay be Recep abim.Bu sefer bizsiz bir deplasman geçireceksin.Olsun be abi [COLOR="Red"]' kalbimiz bir ' [/COLOR]gönlümüz'ün verdiği bu zenginlik ile sana büyük katkılar vericektiriz.

Her zaman yanındaydık,bu sefer yanında olmayacağımız için kalbimizde ve gönlümüzde buruk bir acı var.

[COLOR="Red"]Recep [/COLOR]abim senden isteğim bizleri gözlerin ararsa o güzelim stadda,Eski günleri hatırla !

[COLOR="Red"]Kocaelinde[/COLOR] davulları sokamadığımızı hatırla ! [COLOR="Red"]Eskişehirde[/COLOR] yağmur altında avazımız çıktığıncaya kadar bağırdığımızı hatırla.

O Güzel gözler bizi AŞAŞTA aradığı zaman silkelen kendine gel abi.Bizler yanındayız sağına bak soluna bak.

Hep tutunduğun[COLOR="Red"] EYÜPHAN[/COLOR] yanında ! Her zaman abi tavsiyesi verdiğin [COLOR="Red"]MUSTAFA[/COLOR] yanında.

Senin gibi sesi kısılasına kadar bağıran [COLOR="Red"]VELİ [/COLOR] orada.

Davul sesi geliyor abi duyuyor musun ?[COLOR="Red"] ÜNSAL,YUNUS,EYÜPHAN [/COLOR]elleri kesilecesine [COLOR="Red"]ASAŞ'I[/COLOR] sallıyor abi.

[COLOR="Red"]Göksenin[/COLOR] orada ! Masum ve sert bakışlarıyla.[COLOR="Red"]Osman[/COLOR] abi yanında Muazzam kahkahalarıyla.

[COLOR="Red"]Ömer[/COLOR] abi arkada sırada purosuyla,kokusu geliyor mu abi ? Ben aldım kokuyu be abi.

[COLOR="Red"]Murat Sarı [/COLOR]abimiz yanımızda gördünmü ? Kısacası [COLOR="Red"]İStDER [/COLOR]orada be abi.

Yine bir silkelen baktın olmadı.Yanındaki büyükleri biz olarak hatırla bee abi.

Gerçekten seni sevdik ama seni sevmeyi daha çok sevdik be abiii[/B]

davulcu 04.10.2008 00:33

--->: ANKARA MAÇINA GELMEK İSTERDİK BEE ABİ ...

canın sağolsun be kardeşim bende gidemiyorum bu sefer maça ama kalbim sizinle

omercoskun 04.10.2008 00:41

ya eyüphan amma edebiyat yaptın be yahu varya önemli ,sıkıntılı bi olayım var ama varya beni bile yoldan çıkartacaksın öyle duygulandırdınki beni ...
recep reisi orda yalnız bırakmış gibi hissediyorum kendimi şuan acaip bi burukluk yaşıom...
reis beni affet gerçekten mühim olmazssa bilesinki en önde giderim ben.

EyüphanAydın 04.10.2008 00:46

[B][QUOTE=omercoskun;422233]ya eyüphan amma edebiyat yaptın be yahu varya önemli ,sıkıntılı bi olayım var ama varya beni bile yoldan çıkartacaksın öyle duygulandırdınki beni ...
recep reisi orda yalnız bırakmış gibi hissediyorum kendimi şuan acaip bi burukluk yaşıom...
reis beni affet gerçekten mühim olmazssa bilesinki en önde giderim ben.[/QUOTE]

Ömer abim , amacım kimseyi üzmek değil ama gerçekten içimde buruk bir acı var.

Elbette orada olmak bende isterdim.Recep başkanımıı yanlız bırakmak istemezdim.

Bu seferlik affetsin bizi.Dediğim gibi gönlümüz bir olursa bizi o stadda pek aramaz.

İnşallah maçı alırız.[/B]

TracyMcGrady58 04.10.2008 00:49

-->: ANKARA MAÇINA GELMEK İSTERDİK BEE ABİ ...

Ohoooooo biz neler cekiyoz burda :D Hayat devam ediyor, yapacak birsey yok

velibircan 04.10.2008 00:50

[B]İSTANBULDA OLMAK RECEP ABİNİN YANINDA OLMAK VARDII...BERABER ANKARAYA GİTMEK VARDI...RECEP ABİ SENİ HARBİ ABİMİZ BİLDİK HER ZAMANDA ÖYLE BİLCEZ[/B]

RECEP_YÜKSEL 04.10.2008 00:52

[COLOR="Red"][B]Ya Eyüphan kardeş herzaman senin yazılarına hayran olmuşumdur
Ben biliyorum sizlerin benim yanımda olduğunuzu
Görüşlerin için çok sağol gün gelecek hep beraber
Akacağız deplasmanlara gün gelecek haykıracağız dünyaya
Engelleri aşacağız yıkacağız çin setlerini zamanla kardeşim zamanla aşılacak bu yollar [/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][I][B]GURBETLERDE SİVASLI DOĞDUK SONRADAN SİVASSPORLU OLDUK

AMA SİVASLININ LAKABINI HİÇ UNUTMADIK UNUTRMADIK

BİZLER YİĞİDOYUZ MERT DELİKANLIYIZ SÖZÜNÜN ERİ

DÜRÜST BÜYÜĞÜNE SAYGI GÖSTEREN KÜÇÜĞÜNÜ SEVEN

SİVAS KELİMESİNİ DUYUNCA İÇİNDE ATEŞLER YANAN BİRİYİZ

BU ATEŞ BİZDE VAR OLDUKÇA ÇOK BERABER OLURUZ

MERAK ETME KARDEŞ SİZLER BENİM KARDEŞLERİMSİNİZ

YOL ARKADŞLARIMISINIZ BEN SİZLERİN GÜZEL MUHABETLERİNİZDEN

AYRI KALACAM DİYE ÜZGÜNÜM AKIL NE YAŞTA NE BAŞTADIR AKIL

AKLI BAŞINDA DÜŞÜNEN YAZANDADIR BU SENDE VAR VE SENİ BU YÜZDEN

DAHA ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM BEN KIRK YIL GEÇSE ANLATAMIYACAĞIM

ŞEYLERİ SEN BİR KALEMDE ANLATIYORSUN ELİNE GÖZÜNE EMEĞİNE SAĞLIK

ALLAH YOLUNU AÇIK EYLESİN HEDEFLERİN KISA DERTLERİN UZAK ETSİN [/B][/I][/COLOR]

altuntas58 04.10.2008 10:02

-->: ANKARA MAÇINA GELMEK İSTERDİK BEE ABİ ...

[B]Benim istanbulda olmadığım nasıl belli oluyor ama merak etme Recep kardeşim bende Sivastan tam 5 kişi ile maca geilyorum seni yanlız bırakırmıyım [/B]

kerami58 04.10.2008 10:50

gidenler bizlerin yerinede desteklesin yigidoyuu....

MustafaParlak 04.10.2008 11:23

[QUOTE=EyüphanAydın;422227][B]

Vay be Recep abim.Bu sefer bizsiz bir deplasman geçireceksin.Olsun be abi [COLOR="Red"]' kalbimiz bir ' [/COLOR]gönlümüz'ün verdiği bu zenginlik ile sana büyük katkılar vericektiriz.

Her zaman yanındaydık,bu sefer yanında olmayacağımız için kalbimizde ve gönlümüzde buruk bir acı var.

[COLOR="Red"]Recep [/COLOR]abim senden isteğim bizleri gözlerin ararsa o güzelim stadda,Eski günleri hatırla !

[COLOR="Red"]Kocaelinde[/COLOR] davulları sokamadığımızı hatırla ! [COLOR="Red"]Eskişehirde[/COLOR] yağmur altında avazımız çıktığıncaya kadar bağırdığımızı hatırla.

O Güzel gözler bizi AŞAŞTA aradığı zaman silkelen kendine gel abi.Bizler yanındayız sağına bak soluna bak.

Hep tutunduğun[COLOR="Red"] EYÜPHAN[/COLOR] yanında ! Her zaman abi tavsiyesi verdiğin [COLOR="Red"]MUSTAFA[/COLOR] yanında.

Senin gibi sesi kısılasına kadar bağıran [COLOR="Red"]VELİ [/COLOR] orada.

Davul sesi geliyor abi duyuyor musun ?[COLOR="Red"] ÜNSAL,YUNUS,EYÜPHAN [/COLOR]elleri kesilecesine [COLOR="Red"]ASAŞ'I[/COLOR] sallıyor abi.

[COLOR="Red"]Göksenin[/COLOR] orada ! Masum ve sert bakışlarıyla.[COLOR="Red"]Osman[/COLOR] abi yanında Muazzam kahkahalarıyla.

[COLOR="Red"]Ömer[/COLOR] abi arkada sırada purosuyla,kokusu geliyor mu abi ? Ben aldım kokuyu be abi.

[COLOR="Red"]Murat Sarı [/COLOR]abimiz yanımızda gördünmü ? Kısacası [COLOR="Red"]İStDER [/COLOR]orada be abi.

Yine bir silkelen baktın olmadı.Yanındaki büyükleri biz olarak hatırla bee abi.

Gerçekten seni sevdik ama seni sevmeyi daha çok sevdik be abiii[/B][/QUOTE]
[B]Ben Biraz ekleme yapayım şu cümleye;

Her zaman abi tavsiyesi verdiğin [COLOR="Red"]MUSTAFA[/COLOR] yanında.Yine bagırıyor tribünlere başımıza yagıyor pet şişeler şişeleri hatırla Bee ABİ...!

Anlattıklarını Yaşayacagız BirGün Çünkü SivAs Spor HerGün Olacak Recep abinin Ögütlerini UNUTMAYACAGIZ.Bize verilen ögütleri söylenen iyi yada kötü sözleri bize söylenen uyarıcı sözleri herkezin anlayamayacagı sadece belli bir acı hissettiginde anlaşılan sözleri hiç bir zaman unutmayacagız...!BENİM ÖMRÜM BOYUNCA YÜREGİMDE HİSSETTİGİM EN ACI SÖZ SİGNATÜRÜMDEKİ SÖZDÜR.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:33.