![]() |
İŞTE BUNUN ADI İSTDER
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]İ[/COLOR] STANBULDA YAŞASAKTA GÖNLÜMÜZ SİVASTA
[COLOR="Red"]S[/COLOR] ILA HASRETİ BİZ BİLİRİZ EN İYİ İSTANBULDA [COLOR="Red"]T[/COLOR] ARİFİ MÜMKÜN DEĞİL SEVİYORUZ SIVASIDA [COLOR="Red"]A[/COLOR] LEMDE TEKİZ DUYSUN TÜM DÜNYA [COLOR="Red"]N[/COLOR] E GÜNLER GEÇİRDİK BİZ BU SILADA [COLOR="Red"]B[/COLOR] ERABER YÜRÜDÜK HEP BU YOLLARDA [COLOR="Red"]U[/COLOR] NUTULANLAR UNUTMAZLAR ASLA UNUTANLARIDA [COLOR="Red"]L[/COLOR] AFTA DEĞİL GERÇEKTE SEVİYORUZ DUYSUN TÜM DÜNYA [COLOR="Red"]S[/COLOR] EVENLERİ AYIRAMAZLAR İKİ CİHANDA [COLOR="Red"]İ[/COLOR] LLEDE SİVAS DİYE YANANLARIDA [COLOR="Red"]V[/COLOR] ARSA YOKSA SİVAS DUYSUN TÜM DÜNYA [COLOR="Red"]A[/COLOR] YIRAMAZLAR SİVASTAN İSTANBULUDA [COLOR="Red"]S[/COLOR] EVİYORUZ SİVASI DUYSUN TÜM DÜNYA [COLOR="Red"]S [/COLOR]EVİYORUZ KIRMIZI BEYAZI DUYSUN TÜM DÜNYA [COLOR="Red"]P [/COLOR]ARA PUL ÖNEMLİ DEĞİL KAPLTEN SEVGİMİZ [COLOR="Red"]O[/COLOR] LMAZ OLSUN BÖYLE KİN VE NEFRETİNİZ [COLOR="Red"]R[/COLOR] AHAT OLUN SİZ BİTMEYECEK BU SEVGİMİZ [COLOR="Red"]T[/COLOR] EK YÜREK TEK BEDEN SEVDİK BU RENKLERİ [COLOR="Red"]A[/COLOR] LKIŞ ALICAĞIMIZA YEDİK KÜFÜRLERİ [COLOR="Red"]R[/COLOR] AHATSIZMI ETTİK YOKSA BİZ BİRİLERİNİ [COLOR="Red"]A[/COLOR] NLAMADIK GİTTİ BİZ BU BİRİLERİNİ [COLOR="Red"]F[/COLOR] ARK ETMİYOR BİZİM İÇİN O BİRİLERİ [COLOR="Red"]T[/COLOR] EK YÜREK TEK BEDEN SEVDİK BU RENKLERİ [COLOR="Red"]A[/COLOR] LEM BİLİYOR BİZİM SEVGİMİZİ [COLOR="Red"]R[/COLOR] AHAT OLUN ARKADAŞLAR SEVİYORUZ KIRMIZI BEYAZ RENKLERİ [COLOR="Red"]D[/COLOR] ÜNYA DUYSUN BİZİM SEVGİMİZİ [COLOR="Red"]E[/COLOR] LBET GÖRECEĞİZ O GÜZEL GÜNLERİ [COLOR="Red"]R[/COLOR] AHAT YOK BİZE SÖYLEMESSEK SEVGİMİZİ [COLOR="Red"]N[/COLOR] ARALAR ATACAĞIZ SEVİYORUZ BİZ BU RENKLERİ [COLOR="Red"]E[/COLOR] LBET GÖRECEĞİZ O GÜZEL GÜNLERİ [COLOR="Red"]G[/COLOR] ELİN SAMİYENE SEYREDİN BİZİ [COLOR="Red"]İ[/COLOR] ŞTE BUNUN ADI İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ[/B][/FONT] HAKAN DEMİREZEN |
--->: İŞTE BUNUN ADI İSTDER
harika
................ellerine sağlık |
Teşekkürler Mustafa gardaşım paylaşım için.:)
|
[B]Az önce bir arkadaşımızın bana dediği gibi, evet Sivas'lı olup ta şairlik ruhu olmayan çok nadirdir.
Yüreğine sağlık gerçekten çok hoş olmuş... Tebrikler..[/B] |
Hakan Abi adına Teşekkür ederim ABİLERİM VE eyüphan Kardeşim...!
|
[B]Hakan abimize teşekkürlerimi sunuyorum yüreğine sağlık...[/B]
|
aslan mustafa koçum benim .. bu arada inönüye akıyoruz:D
|
[QUOTE=davulcu;426138]aslan mustafa koçum benim .. bu arada inönüye akıyoruz:D[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Akıyoruz Abim Kaçarmı be DAVULLARla inletecegiz İnönüyü Beşiktaş Maçı herşeyin bitip Yenilerin Başladıgı maç olacak...![/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;426127]Hakan Abi adına Teşekkür ederim ABİLERİM VE eyüphan Kardeşim...![/QUOTE]
BEN TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR BU ŞİİRMİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARDIĞIN İÇİN KARDEŞİM SAĞOL VAROL... |
paylaşım için tşkler hazırlayanında yüreğine sağlık.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:11. |