![]() |
Oynamayı Özledim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muhammed2.jpg[/IMG]
Mohammed Ali Kurtuluş “Oynamayı özledim” dedi. Uzun zamandan beri sakatlığı ve yanlış ameliyat sonucunda sahalardan uzak kalan ve bu sezon Sivasspor formasıyla buluşamayan Mohammed Ali Kurtuluş, “Hocam görev verirse futbol oynama özlemim bu müsabakada sona erecektir” dedi Ankaragücü maçı öncesinde takımla birlikte idmanlara başlayan Mohammed Ali Kurtuluş “Geçirmiş olduğum sakatlık ve sakatlık süresince yapılan yanlış tedavi ve ameliyat benim sahalardan uzak kalmamda etkili oldu. Takım arkadaşlarımla birlikte olmayı, futbol oynamayı özledim. En yakın zamanda bu özlemim sona erecek ve Sivasspor adına başarılarımı sahaya yansıtacağım” dedi. [B]Yeni Ülke Gazetesi[/B] |
--->: Oynamayı Özledim
BENDE İZLEMEYİ ÖZLEDİM HADİ MOHAMMED DÖN ARTIK...
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR.. |
gerçekten uzun bi sakatlık dönemi geçirdi inş.çabuk form tutarda o frikiklerini izleriz.(bjk maçındada beklıyoz:D)..MUHAMMED ALİ çok teknik çok iyi top dagıtıyor oyun kuruyor oda iyileşirse SİVASSPOR umuzu durdurmak çok zor olur zaten öylede daha da zorlaşır...
ANTALYA DAN SİVAS A SLMLAR DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
[B]Uzun zamandır sakatlıklar ile boğuşan yıldız oyuncumuz'u en yakın zamanda sahalarda görmek dileğiyle.[/B]
|
-->: Oynamayı Özledim
Bizlerde seni yesil sahalarda özledik be :) Insallah gecen sezonun ilk yarisinda gösterdigi performansi bi daha gösterir. Belkide haftaya Besiktas macinda yine bir frikik golü ile sezona merhaba der
|
e dön artık uguru gönderdik duran toplara vuracak adam yok hadi dön artık çok oldu.
|
[B]Tum Sivasspor taraftari seni ozledi bir an once sahalara don kaptan...[/B]
|
[B]futbol hayatinin en iyi döneminde sakatlanip sahalardan uzak durmak m.ali icin haliyle zordu
takimda eksikligi belli oluyordu bizde onu sahalarda görmeyi özledik takima katkisi olacagina inaniyoruz insallah tam düzelir döner ve daha sakatlik gecirmez[/B] |
bir daha böyle uzun yarılıklar yasamamak dileğiyle... hadi bakalımm.
|
bizde seni özlemeyi izledik inş. kısa sürede sivasspor başarılarında senin de katkılarının zevk içinde seyrederiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |