![]() |
Kombinelilere Forma Dağıtılacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Sivasspor yönetimi Pazar günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesinde taraftarına Sivasspor forması dağıtmaya hazırlanıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, haftalar öncesinde yaptığı açıklamada “ Kombine bileti alan taraftarımıza Sivasspor forması hediye edeceğiz” demişti. Bunun üzerine harekete geçen yönetim,çalışmalara başladı ve yaklaşık 5 bin adet taraftar forması siparişi verdi. Sipariş verilen formalarının yarısının kombine biletlilere dağıtılacağı, diğer yarısının ise Sivasspor ürünlerinin yer aldığı mağazada satılacağı belirtiliyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
--->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak
iyi bir fikir..ekonomimizin elverdiği kadar yönetim taraftarada böyle jestler yapmalı..
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.
|
[QUOTE=yener_sahin;426304]onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.[/QUOTE]
ßiLeti onLine alıcak:D oldu oLucak Maçıda ßilqisayar ßaşından izLesin:D nasıL oLsa gidip orda çekirdek yiyecek:D bari Stadı kirletmesinLer:D |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;426315]ßiLeti onLine alıcak:D oldu oLucak Maçıda ßilqisayar ßaşından izLesin:D nasıL oLsa gidip orda çekirdek yiyecek:D bari Stadı kirletmesinLer:D[/QUOTE]
ne demek istediğimi tam olarak anladın mı? |
-->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak
Iyi bir fikir. Böylece sezon basinda verilen sözde yerine getirilmis olacak. Tüm kombinelilere formalari hayirli ugurlu olsun ne diyelim :D
|
bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.
|
[B]Pekii kombine alamasak forma yok mu ? :) Aslında seyircileri çekmek için güzel bir fikir.
İnşallah kombineler elimizde kalmaz.[/B] |
[B]Hem forma bulmakta sıkıntı yasanıyor deniliyor hemde taraftara forma dagıtılıyor bu ne is anlamadim...[/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;426304]onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.[/QUOTE]
arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı... fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış... onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |