SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   TERİM İSTİFA ET.YETER ARTIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21296)

OLCAY_58_AKKUS 16.10.2008 08:28

TERİM İSTİFA ET.YETER ARTIK

Dün Türk futbolunun en rezil günlerinden birini yaşadık.
Rakip 3 maçta 10 gol yemiş tam bir averaj takımı.
ama sen bu takıma karşı gol atamıyorsun,üstelik maçı kaybedecek pozisyonlar veriyorsun.Sonra Federasyon başkanı çıkıp top bizi sevmedi diye demeç veriyor.
tabi fatih Terime destek olacak yaa.Sayın başkan Top aslında bizi çok sevdi eğer sevmese idi şimdi mumla arayacağımız bir puanıda alamıyorduk az kalsın.Benim anlamadığım 90+2 de gol atıyo Semih şahsi becerisi ile Başarı fatih terimin oluyor ama averaj takımına gol atamayınca top bizi sevmiyor.Bu kafa ile kupa hayal sayın başkan.Gelelim Terim efendinin oyuncu seçim hatalarına.Kenarda Mehmet yıldız duruyor adam adam değil Resmen Tank.fatih Tekke adam gol makinası.Yıldıray Baştürk Orta alanda dinamo.Mehmet Topuz,....Vs Vs saymakla bitmez.Bu Yıldızların çoğu Fatih terim efendi ile anlaşamadıklarından kimi çağrılmıyor kimi de çağrılsam da gelmem diyor.haklılarda çünkü hakları yeniliyor.adelet denen bir kavram yok terimde.ben acaba duygusalmı ve taraflımı düşünüyorum diye şüphe ediyorum kendimden Mehmet Yıldız konusunda ama bakıyorum ulusal medya da bu işi gerçekten yıllardır layığı ile yapmış futbol adamlarıda aynı şeyi söylüyor.Şimdi burda çok da lafı uzatmak istemiyorum.Çünkü terim konusunda hemen hemen herkes benim gibi düşünüyor.
BURDAN SESLENİYOR VE SESİME SES OLMANIZI İSTİYORUM.

TERİM EFENDİ YETER ARTIK BİZLERE ÇEKTİRDİĞİN AL O EGONU VE BENCİLLİĞİNİ MİLLİ TAKIMDAN DEFOL.O TAKIM SENİN EGOLARINI TATMİN YERİ DEĞİL SENİN TÜRK HALKI İLE DALGA GEÇMEYE HAKKIN YOK.YETER ARTIK BİRİ ÇIKIP ''İMPARATOR ÇIPLAK DESİN.,

İSTİFA ET TERİMMMMMMMM.

sıcakkum 16.10.2008 08:30

--->: TERİM İSTİFA ET.YETER ARTIK

[B]TERIM ISTIFA !!! GERCEK YILDIZLARI GORMEYIP MILLI TAKIMI MAHVETTIN KLUBE ŞHOWLARINA ARTIK BİE SON VER VE DEFOL GIT !!!!![/B]

tanju_58 16.10.2008 08:33

şu fatih terimin mehmet yıldızla ne alıp veremediği var bilmiyorum,tam mehmetin defansı yarabileceği bir takımdı.ne mevlüt ne halil ayağında top tutup arkadaşlarının gelebilmesini sağlayabilen oyuncular değil.bunu biz görüyoruzda fatih terim nasıl görmüyo hayreeeetttttt....

ofozturk 16.10.2008 08:39

defooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll terim misin ne haltsan defol gittttttttttttttttttttttt

GLoBe-Y-Gençlik 16.10.2008 08:42

[B]GIDIPTE YUSUFU ALIYOR BU NE BICIM INSANLIK BENDE ISTIFA DIYORUM YETER ARTIq [/B]

[B][COLOR="Red"]TERİM İSTİFA[/COLOR][/B]

sıcakkum 16.10.2008 08:47

[B]MILLI TAKIM TUM TURKIYENIN TAKIMI SENIN TAKIMIN DEIL !!!!![/B]

yerliturkuaz 16.10.2008 09:45

[B]Ne istifa etmesi adamla bugunlerde yeni bir mukavele imzalayacaklar...

2012 yilina kadar bu yuzu cekecegiz...[/B]

üçyıldız58 16.10.2008 09:49

TRT kamoyu araştırması yapıldı türk insanının %70 şi fatih terime güvenmiyorr sevmiyorrr onda az birşeyy gurur olsaa hemen istifa eder.
defol git fatih terim seni istemiyoruz zira sen türk milli takımının teknik direktörü değil 3 büyük kulubün teknik direktörüsün

slayer58 16.10.2008 10:16

maç 0-0 mehmeti oyuna almıyor kanatttan orta yapalım diye uğur u alıyor iyi de o ortalara vuracak adam varmı ki sahada kanattan orta yapalım diye uğur u alıyosun alsana mehmeti yaa nasıl hocasın sen

yigido_sampiyon 16.10.2008 10:22

bu nasıl iş anlamadık...

adamın dokunulmazlığı var sanki...

ersun yanal ve şenol güneşi takımdan kovuyorsan terim şimdiye kadar elli defa kovulmalıydı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41.