SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21355)

OLCAY_58_AKKUS 20.10.2008 13:41

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA

Bu hafta artık sivas taraftarı resmen tüy dikdi.

Maç başlıyor kimsenin umrunda değil.hafta ortasında Terimin kaptan Mehmete yaptığını proteste etmek isteyen gurup var kimse birlik olup.''TERİM İSTİFA'' diye bağıramıyor.gurup hali ile susuyor.Gurup lideri maraton türübünü önünde resmen yalvarıyor.ALLAH RIZASI İÇİN ABİ NE OLUR ABİ diyor kimseden çıt yok.Bir ara kale arkası hareketleniyor Meksika dlgası yapmak istiyor .1. deneme fos çıkıyor.2nci deneme başlıyor yine fos.dayanamıyor Ankaragücü taraftarı kalkıyor ayağa SİVAS UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK diye tezahürat yapıyor.ve onların başlattığı dalga amacına ulaşıyor sonra yine susup kalıyor 4 EYLÜL.Maç 3-0 lehimize bitiyor Takımı Türübüne çağıran yok.Takım içeri gidiyor.
En son kaptan mehmet içeri gierecekken Ankaragücü taraftarı başlıyor tempoya MEHMET SİVASI BURAYA GETİR.mEHMET giriyor içerden takımı tekrar çıkarıp Ankara tütübünü öününde KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS diye bağırıyorlar.Bizim sürü topluluğuda bir an önce eve gideyim diye çıkış tünelinde birbirlerini eziyor.

Utanıyorum artık Sivaslılığımdan.

YETER ARTIK ŞU TAKIMA BİRİ SAHİP ÇIKSIN.SİVAS HALKI SAHİP ÇIKMIYOR ÇIKMAYACAK TA BU GİDİŞLE.BU TAKIM BU ŞEHİRE 7 GÖBEK FAZLA

YÖNETİME BU KONU İÇİN ARACI OLMASI VE GURUPLARA GEREKLİ DESTEĞİN VERİLMESİNİ KENDİ ADIMA İSTİYORUM.AMA GURUPLARDA ARTIK BİRLEŞSİN.

YİĞİDOSİNAN 20.10.2008 13:50

-->: YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA

işte biz bu yüzden size kızıyoruz bizim yaptığımız tezahuratlara eşlik etmiyorsunuz ankaragucu taraftarının tezahuratına eşlik ediyorsunuz

SenSetik 20.10.2008 14:01

--->: YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;428504]Bu hafta artık sivas taraftarı resmen tüy dikdi.

Maç başlıyor kimsenin umrunda değil.hafta ortasında Terimin kaptan Mehmete yaptığını proteste etmek isteyen gurup var kimse birlik olup.''TERİM İSTİFA'' diye bağıramıyor.gurup hali ile susuyor.Gurup lideri maraton türübünü önünde resmen yalvarıyor.ALLAH RIZASI İÇİN ABİ NE OLUR ABİ diyor kimseden çıt yok.Bir ara kale arkası hareketleniyor Meksika dlgası yapmak istiyor .1. deneme fos çıkıyor.2nci deneme başlıyor yine fos.dayanamıyor Ankaragücü taraftarı kalkıyor ayağa SİVAS UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK diye tezahürat yapıyor.ve onların başlattığı dalga amacına ulaşıyor sonra yine susup kalıyor 4 EYLÜL.Maç 3-0 lehimize bitiyor Takımı Türübüne çağıran yok.Takım içeri gidiyor.
En son kaptan mehmet içeri gierecekken Ankaragücü taraftarı başlıyor tempoya MEHMET SİVASI BURAYA GETİR.mEHMET giriyor içerden takımı tekrar çıkarıp Ankara tütübünü öününde KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS diye bağırıyorlar.Bizim sürü topluluğuda bir an önce eve gideyim diye çıkış tünelinde birbirlerini eziyor.

Utanıyorum artık Sivaslılığımdan.

YETER ARTIK ŞU TAKIMA BİRİ SAHİP ÇIKSIN.SİVAS HALKI SAHİP ÇIKMIYOR ÇIKMAYACAK TA BU GİDİŞLE.BU TAKIM BU ŞEHİRE 7 GÖBEK FAZLA

YÖNETİME BU KONU İÇİN ARACI OLMASI VE GURUPLARA GEREKLİ DESTEĞİN VERİLMESİNİ KENDİ ADIMA İSTİYORUM.AMA GURUPLARDA ARTIK BİRLEŞSİN.[/QUOTE]

[B]sağa, sola , kapalıya ,rakip veya bizden futbolcuya, deplasaman gelmiş taraftara, bize dost olana olmayana, haklı karar vermiş veya vermemiş hakeme, yenikken veya öndeyken küfür eden... kadir gecesi,ramazan, gündüz - gece, cuma - pazar demeden söven adamlarla bağırmaktansa o stada gidip bir köşede tek başıma maç seyretmeyi tercih ederim...

bir daha söylüyorum!!!

kendini taraftar zanneden bazı kişiler "abi biz boğazımız patlattık maraton sustu" demesin...maratona dönüp "bilmemneolmuş maraton" diyen adamlarla değil bağırmak aynı ortamda oturmam bile...

bu sizin konunuza bir tepki değildir....yeri gelmişken hatırlatılması gereken şeylerdir...nitekim ankaragücü maçında aynı şeyi hepiniz gördünüz...

kendisine dostça yaklaşan rakip taraftara "kümeye" diye bağıran medeniyetsiz gün görmemiş cahilleri gördünüz...kendini taraftar zanneden insanları duydunuz...

işte bu zihniyet her alanda güzel sivasımızı senelerce hep yerinde saydırdı...taraftarlık bu değil, ama bence sadece bağırmakta değil!!![/B]

slasher//z 20.10.2008 14:33

[QUOTE=sensetik;428520][B]sağa, sola , kapalıya ,rakip veya bizden futbolcuya, deplasaman gelmiş taraftara, bize dost olana olmayana, haklı karar vermiş veya vermemiş hakeme, yenikken veya öndeyken küfür eden... kadir gecesi,ramazan, gündüz - gece, cuma - pazar demeden söven adamlarla bağırmaktansa o stada gidip bir köşede tek başıma maç seyretmeyi tercih ederim...

bir daha söylüyorum!!!

kendini taraftar zanneden bazı kişiler "abi biz boğazımız patlattık maraton sustu" demesin...maratona dönüp "bilmemneolmuş maraton" diyen adamlarla değil bağırmak aynı ortamda oturmam bile...

bu sizin konunuza bir tepki değildir....yeri gelmişken hatırlatılması gereken şeylerdir...nitekim ankaragücü maçında aynı şeyi hepiniz gördünüz...

kendisine dostça yaklaşan rakip taraftara "kümeye" diye bağıran medeniyetsiz gün görmemiş cahilleri gördünüz...kendini taraftar zanneden insanları duydunuz...

işte bu zihniyet her alanda güzel sivasımızı senelerce hep yerinde saydırdı...taraftarlık bu değil, ama bence sadece bağırmakta değil!!![/B][/QUOTE]

yıllar sonra ancak süper lige cıkabilmiş bir takımın taraftar diye bi haltı yoksa; kimse kusura bakmasın ama maratona yada kale arkasına gelip [B]5-10 lira bilet parası verdi diye kendini stad satın almış sanan insanlara acırım[/B]... demek ki bizim bu sivas ın insanına süper lig fazla, 3. lig de iken daha iyiydik valla. tekrar düşelim de millet takımının değerini anlasın diyesi geliyo insanın bu gördükleri karşısında. eskiden en azından 50-100 kişi maratonun göbeğinde gerçekten de bişeyler yapmaya çalışırdı; şimdi ne yazık ki böyle bişey yok.

[B]Eğer bi şehir takımının maçında, rakip takım taraftarı gelip de esas taraftarı susturuyosa; o şev sahibi taraftarına yazıklar olsun. keşke bursa, sakarya, beşiktaş, eskişehir, kocaeli vs.. gibi bi taraftarımız olsa idi ama daha çok bekleyecez galiba bunun için[/B]..

edebiyatisyen 20.10.2008 14:44

[QUOTE=sensetik;428520][B]sağa, sola , kapalıya ,rakip veya bizden futbolcuya, deplasaman gelmiş taraftara, bize dost olana olmayana, haklı karar vermiş veya vermemiş hakeme, yenikken veya öndeyken küfür eden... kadir gecesi,ramazan, gündüz - gece, cuma - pazar demeden söven adamlarla bağırmaktansa o stada gidip bir köşede tek başıma maç seyretmeyi tercih ederim...

bir daha söylüyorum!!!

işte bu zihniyet her alanda güzel sivasımızı senelerce hep yerinde saydırdı...taraftarlık bu değil, ama bence sadece bağırmakta değil!!![/B][/QUOTE]
Bu yazının altına imzamı atıyorum.Tebrikler.

ready 20.10.2008 14:46

[B]bana göre arkadaşlar gruplar birleşsin diyorlar yaws arkadaşım adam daha rakip taraftarın kendi takımını desteklemesine o rakip taraftarları alkışlayan sivasspor seyircisine yalaka gibi çirkin lafı kullanıyor ve sen böyle insanlarla aynı tribünde beraber grup oluşturacaksın tek başıma seyretmeyi tercih ederim böyle taraftarlık olmaz çogu insanda benim gibi düşündügü fikrindeyim yazıklar olsun böyle taraftara [/B]

yigidoo 20.10.2008 14:50

En son kaptan mehmet içeri gierecekken Ankaragücü taraftarı başlıyor tempoya MEHMET SİVASI BURAYA GETİR.mEHMET giriyor içerden takımı tekrar çıkarıp Ankara tütübünü öününde KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS diye bağırıyorlar
Birde Sivas o kadar buyuk bir sehir degilki bu kadar grup oluyor.
ama menfat vede cikar varsa tabiki bu kadar grup olur.
baskan bir el atmali yoksa bu düzelmez kolay kolay.
Ama bu takim cok güzel seyleri hak ediyor bu bir gercek. bundan daha iyi bir seyirci kitlesine hak ediyor o seyircide gitsin evinde suratsiz karilarini seyretsin sesizce. galiba onlarin korkusundan sesleri cikmiyor.

hoLiGan Enes 20.10.2008 14:56

Grup Üyesi Olarak Yönetimin Sahip Çıkmasını İstiyorum

EsintiMedya 20.10.2008 14:58

Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.

bir daha söylüyorum!!!

Kardeşim senın bu yazını aslında RESMİ GAZTE VE TV LERDE yayınlasak bazı sivaslı kardeşlerım kendilerınden utanırlar....

Dün maçtan önce Bazı sivaslı kardeşlerımız Bizi en güzel sekilde agırladılar.. Hatta SİVAS POLİSİ BİLE...

Ama gel gelelım 3 - 5 kişi ile grup kurmaya çalışan bazı kolpalar... YOK ANA ÖCÜ BİLMEM NE ANKARAGUCU DİE BAGırıyorlar.. Tabii arkalarından gelenlerı görmeden...

Bu grup arkasındaydık bizi görmeden bagırdılar...

Tabiki tepkide aldırlar....

Sonrası ztn [B]KILLI KADİR [/B]LAKAPLI KİŞİ BENIM ELİME GEÇTİ SONRASI KENDISI İÇİN VAHİM Bİ DURUM OLDU....TÜM SİVAS HALKI BİZİ ALKIŞLARKEN 3-5 KOLPA BU MUHABBETI BOZAMADI....

Ankara tüm sivaslı YİGİDOLARI BEKLERIZ...
[B]( Özellikle YİGİDO GENÇLİK VE ÖZELLİKLE ( PAZARİSTAN GÖREVLİSİ ARAP-KILLI KADİR )[/B]Kendisi benım misafirim olcaktır....

[email]EsintiMedya@hotmail.com[/email]

meteada 20.10.2008 15:10

sağa, sola , kapalıya ,rakip veya bizden futbolcuya, deplasaman gelmiş taraftara, bize dost olana olmayana, haklı karar vermiş veya vermemiş hakeme, yenikken veya öndeyken küfür eden... kadir gecesi,ramazan, gündüz - gece, cuma - pazar demeden söven adamlarla bağırmaktansa o stada gidip bir köşede tek başıma maç seyretmeyi tercih ederim...

bir daha söylüyorum!!!

işte bu zihniyet her alanda güzel sivasımızı senelerce hep yerinde saydırdı...taraftarlık bu değil, ama bence sadece bağırmakta değil!!! sevgili arkadaşım çok güzel yazmış. maçtan sonra ANKARAGÜÇLÜ taraftarlara teşekkür ettim (bütün sivaslılar adına) çoğuda bize teşekkür etti. ancak bir kısmı içinizdeki sivas düşmanlarını çıkarın, kaldıki bizler sivassporu çok seviyoruz Ankaradan sizi desteklemek için gelmiştik. dediler. bu beni daha çok üzdü. yapmayın arkadaşlar yapmayın. takımı biz desteklemiyoruz onların desteklemesini alkışlayalım. ne kaybederiz..... nitekim çok şey kazanırız.çok şey.........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:44.