![]() |
İnönü Stadı Beni İyi Bilir
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/bjksvs8.jpg[/IMG]
Sivasspor’un usta golcüsü Mehmet Yıldız Cuma akşamı oynayacakları Beşiktaş maç öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın lider olmasının kendilerini fazla ilgilendirmediğini ifade eden Mehmet Yıldız “Rakibimizin gücü belli,ama bizde Sivassporuz. Biz eğer gerçek futbolumuzu oynarsak ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Ankaragücü maçındaki üstün futbolumuzu bu maçtada tekrarlamak istiyoruz” dedi. Geçen sezon Beşiktaş’a İnönü’de 32 metreden kafa golü atarak tarihe geçen Mehmet Yıldız, bir golde 2-1 yenildiğimiz 4 Eylül stadındaki maçta atmıştı. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
--->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir
Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçı Balili ile 1-0, ikinci maçı Mehmet Yıldız ile 1-0, üçüncü maçı ise Mohammed Ali 2-1 kazanmıştık. Her maçta bir yıldızımız kazandırmıştı. Şimdi sıra Musa Aydın'a geldi. Onun atacağı golle kazanacağız.
|
evet beşiktaşı sallamak lazım beşiğinden düşürecek bir sonuçla.
|
-->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir
mustafa hocanın partısı hazır bı kendıne gelsın bakalım
|
HAydi Mehmet Haydi Mehmet Haydiiiiiii.. tam zamanı tam zamanı şimdiiii:D:D
|
arkadaslar cuma günü bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzun türbününde olacagım beşiktaş formasıyla gelicegim için tanırsınız beni gönlüm sivassporumdan yana ama bjk de kazanırsa üzülmem...
|
koçum benim inanıyorum yine golünü atacaksın
|
[B]Bu tip maclarda atacagin goller ile Fatih Terim`e nazire yapmalisin belki utanir [/B]
|
Sen at golünü Mehmedim
Biz de Terime hediye edelim |
[COLOR="DarkOrange"][B]Herkes Seni İyi biliyor Mehmet.Sen Futbolunu Oyna Bize Yeter.[/COLOR]
Bizim [COLOR="Blue"]AŞK[/COLOR]ımız [COLOR="Red"]Plotonik[/COLOR]...![/B] [COLOR="Red"]Siva[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]S[/COLOR][COLOR="SeaGreen"]akarya[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:17. |