![]() |
FTK/Alanyaspor - Sivasspor
[B]12 Kasımda oynayacağımız grubumuzdaki ikinci macımız için tahmin ve yorumlarınız.[/B]
Gecen sene oynan eleme macında Aytaçın kendi kalesine attığı golle Alanyaspora [U]1-0[/U] mağlup olup kupadan elenmiştik.. |
Cevap: FTK / Alanyaspor - Sivasspor
[B]Zorlu bir mucadele olacak fakat uc puan ialacagiz...
Alanyaspor:0 Sivasspor:2[/B] |
--->: FTK / Alanyaspor - Sivasspor
gardas gecen sene cok kotu bir şekilde elenmiştik ben alanyadayım maca gitmiştim macı alacagımızdan gayet emindim ama eve boynu bukuk donduk bu yıl Alanyaspor bildiğiniz uzere genclerbirliği ni eledi yani hafife alınacak bir rakip değil sagu solu pek belli olmuyor takımın. takımımız bu maça bir Galata Veya Fener maçına hazırlamıyormuscasına hazırlanması lazım yoksa yine bir kotu sonucla karsılasabiliriz.
|
--->: FTK/Alanyaspor - Sivasspor
bu alanya yı çok büyüttük be kardeşim o bize rakip olamaz .geçen yıl kupada gözümüz yoktu.2 veya 3 sıfır olur maç .kimse korkmasın ya alanyaya epuan vereceksek bu ligde oynamıyalım.küçümsemeden adamgibi oynar 3 puanımızı alırız.
|
[QUOTE=pover58;432575]bu alanya yı çok büyüttük be kardeşim o bize rakip olamaz .geçen yıl kupada gözümüz yoktu.2 veya 3 sıfır olur maç .kimse korkmasın ya alanyaya epuan vereceksek bu ligde oynamıyalım.küçümsemeden adamgibi oynar 3 puanımızı alırız.[/QUOTE]
Öle deme abi.. Küçük takımlarda yenebiliyor bazen büyük takımları.. Örnek; Pendik-Fenerbahçe ve İnegöl-Beşiktaş maçları. |
[COLOR="Red"][B]2 1 Alırız Dıyorum Basarılar Sıvasspor Haydı Yıgıdolar Gosterın Kendınızı Kalbımız Senınle[/B][/COLOR]
|
-->: FTK/Alanyaspor - Sivasspor
12 gün önceden erken olmamışmı bu konu için
sivassporumuz:5 alanya:0 |
-->: FTK/Alanyaspor - Sivasspor
1-0 alriz..........................
|
Bu Sefer Bunu Basaracagiz..Alanyayi Yeneriz ama Skor Soyleyemem ;P
|
Cevap: FTK/Alanyaspor - Sivasspor
[B]Zor'da olsa alacaz bu maci...
Üc Puani alirsak, Grup'u atlatmak icin Manisa ve Denizli maclarindan 1er puan yetiyo..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53. |