SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   İstanbul'da Buluşuyoruz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21562)

GuNaY 03.11.2008 16:13

İstanbul'da Buluşuyoruz...

[B]Avrupa Sivaslılar Birliği ( ASİB ) Başkanı ve sitemizin kurucusu Rüştü Elmas'ında katılımı ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenliyoruz.

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (İSTDER) gönüllüleri ve üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Buluşma Tarihi: 05 Kasım 2008 Çarşamba

Buluşma Saati: 18:00-21:00

Yer: Rapax Cafe, Süslü Saksı Sokak - Beyoğlu. Ağa Camii'nin yanındaki sokaktan aşağı inildiğinde sağdan son sokak... Taksi durağının karşısı.

[U]Katılımcılar;[/U]
Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Hakan Özpınar ( Albina58)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)

İrtibat No: 0505 569 99 09

Katılacak arkadaşlar konu içerisinde geleceklerini belirtmeleri rica olunur. [/B]

MustafaParlak 03.11.2008 16:27

--->: İstanbul'da Buluşuyoruz...

[B]İlk ben Yazayım Osman abi...

Hadi Hayırlısı İnşallah oRDA oLACAGIM eyüpHanla beraber...![/B]

EyüphanAydın 03.11.2008 16:28

Böylesi değerli kişilerin bulunduğu büyük bir organizasyonda bulunmaktan zevk alırım.Öylesine değerli büyüklerimiz varki inanın oraya gitmek için can atıyorum.

Mustafa kardeşimin hastalığı var.Bir kaç günden beri okula gitmiyor.Benimde maçlardan dolayı sakatlıklarım var,3 hafta cezalıyım [B]Kırmızı Kart [/B]gördüm nitekimde bunlar bizim için sorun olamaz.

Allah izin verirse o günü görürsek çok önemli bir işimiz çıkmassa bizlerde yerimizi alıcaktırız.

[B]Gelecek olan İsimler ;[/B]

1-EyüphanAydın
2-Lisel!Mustafa

altuntas58 03.11.2008 16:32

-->: İstanbul'da Buluşuyoruz...

[B]Böyle bir toplantıyı uzun zamandır bekliyordum Çok yerinde bir buluşma ben mutlaka katılmak istiyorum ancak buluşma saati biraz daha gec olsaydı daha çok katılım olurdu mesela 7-8 gibi olursa iyi olur diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun[/B]

GuNaY 03.11.2008 16:32

Cevap: İstanbul'da Buluşuyoruz...

[B][U]Katılımcılar;[/U]

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58[/B]

GuNaY 03.11.2008 16:34

Cevap: -->: İstanbul'da Buluşuyoruz...

[QUOTE=altuntas58;433299][B]Böyle bir toplantıyı uzun zamandır bekliyordum Çok yerinde bir buluşma ben mutlaka katılmak istiyorum ancak buluşma saati biraz daha gec olsaydı daha çok katılım olurdu mesela 7-8 gibi olursa iyi olur diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun[/B][/QUOTE]

[B]Abi buluşma 18'de olacak ama muhabbet için saat sınırı yok. İsteyen için 22'ye kadar orada olabiliriz...[/B]

SeyfullH 03.11.2008 16:43

Bende Büyük bir ihtimal gelirim 7:30 gibi orda olurum

omercoskun 03.11.2008 17:10

hakan abi müsade ederse bende katılabilirim ???????????????

GuNaY 03.11.2008 17:13

[B]Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
SeyfullH
Ömer Coşkun[/B]

EyüphanAydın 03.11.2008 18:10

[B]Osman abi bu buluşma biraz daha erken açıklansaydı çok iyi olmaz mıydı abi ? 2 Gün içerisinde biraz gelicek olan isimler zorlanıcaktır diye düşünüyorum.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:00.