![]() |
Yiğido Antalya`ya Bileniyor!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/317969997.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in zirve yolundaki başarılı takımlarından Sivasspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde ki bir takımla ilk kez karşı karşıya gelecek Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde çift idman yaparak geçiriyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, yardımcı antrenör Toprak Kırtoğlu ve kaleci antrenörü Murat Göksu gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı futbolcular sabah saatlerinde gerçekleştirilen ilk antrenmanda önce düz koşu yaptı. Ardından gruplar halinde pas çalışmaları yapılırken, daha sonra ise fizik ve kondisyon üzerine istasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Günün 2. çalışmasında ise yarım sahada çift kale maç yapan futbolcular, yapılan bu idmanın ardından tesislerde dinlenmeye çekildi. Yeni teknik adamıyla Sivasspor karşısında üstünlük kurmayı hedefleyen Antalyaspor, son hafta Gençlerbirliği karşılaşmasında aldığı 3 puanı tekrarlamak isterken, Sivasspor'da ise zirve yolunda üst sıralara çıkmayı, Antalyaspor'a karşı üstünlük kurmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekibin yarınki yapacağı son idmanın ardından Cumartesi ilimizden hareket etmesi bekleniyor. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
--->: Yiğido Antalya`ya Bileniyor!
haydi sivasspor
sen bu maçı alırsın .................... |
Cevap: Yiğido Antalya`ya Bileniyor!
bizi çok zor bir deplasaman bekliyor...
t.direktör değişmiş, bir kaç futbolcu gönderilmiş bazıları ise topun ağzında, takım sondan iki sırada ve rakip Sivasspor... bu durumdan kurtulabilmek için ellerinden geleni yapacaklar... çok zor maç...inşallah kazanırız... |
Haydi Sivassporum Antalya engelinide aş...
3 puanı al gel... YİĞİDO GENÇLİK |
Ynılıyormuyum bilmiyorum ama, sanırım Antalyaspor bize ters gelen bir takım değil.
Antalyaspor geçen hafta deplasmandan galip döndü. Yeni bir teknik direktörle başladı, tabiki kolay değil işimiz. Bizde deplasmanda iyi oynayan bir takımız. İnşallah gülen taraf biz olur 3 puanı alrız döneriz, başarılar diliyorum. |
[QUOTE=arifcoskun;434186]Ynılıyormuyum bilmiyorum ama, sanırım Antalyaspor bize ters gelen bir takım değil.
Antalyaspor geçen hafta deplasmandan galip döndü. Yeni bir teknik direktörle başladı, tabiki kolay değil işimiz. Bizde deplasmanda iyi oynayan bir takımız. İnşallah gülen taraf biz olur 3 puanı alrız döneriz, başarılar diliyorum.[/QUOTE] antalya ligden düştüğü yıl bizimdeçıkışa geçtiğimiz yıl(b.uygun göreve başaldığı yıl) iki maçtada bizi yenmişti diye hatırlıyorum ama... aslında biraz ters geliyor bence.. |
Antalyaspor ile bugüne kadar oynadığımız maçlarda şu sonuçları aldık;
[B][U]2002-03 Sezonu 2.Lig A[/U][/B] Sivasspor - Antalyaspor 2-0 Antalyaspor - Sivasspor 1-1 [B][U]2003-04 Sezonu 2.Lig A[/U][/B] Sivasspor - Antalyaspor 0-1 Antalyaspor - Sivasspor 3-2 [B][U]2004-05 Sezonu 2.Lig A[/U][/B] Sivasspor - Antalyaspor 2-0 Antalyaspor - Sivasspor 0-2 [B][U]2006-07 Sezonu Süper Lig[/U][/B] Sivasspor - Antalyaspor 0-1 Antalyaspor - Sivasspor 1-2 Bugüne kadar deplasmanda [B]4 maçta 2 Galibiyet, 1 Beraberlik, 1 Mağlubiyet [/B]alırken 7 Gol Atıp, 5 Gol Yedik. Toplamda da önde olan Sivassporumuz [B]8 maçta 4 Galibiyet, 1 Beraberlik, 3 Mağlubiyet[/B] alırken 11 Gol Atıp, 7 Gol Yedik. Başarılı performansımızı inşallah bu maçtada devam ettiririz. . |
Biletleride daha alamadık ama bugün inşallah alırız...
|
antalya maçı bizim 3 falan atarız diye düşünüyorum ama bakalım inaşşah yeneriz ANTALYADAN SEWGİLERLE ::::::::::::::::::YİĞİDO::::::::::::::::
|
-->: Yiğido Antalya`ya Bileniyor!
Zor bir mac olacak. Antalyaspor kötü gidisatina son vermek istiyecektir ama bizim gücümüz yerimiz belli. Insallah bu mactanda 3 puanla geri memleketimize döneriz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:30. |