![]() |
İSTE PANKART FOTOLARI
Toplam 5 Eklenti Bulunuyor.
[FONT="Arial Black"][I]İSTE BUTUN ARKDASLAR YİGİDO GENCLİK KAYSERİ PANKART DEVAMI GELECEK DAHA AKSAM CEKECEGİZ FOTOLARI ATACAGIZ SİTEYE SİMDİLİK BUNLARA BAKIN TSKLER ARK LAR YORUMLAR İCİN HERSEY SİVAS İCİN[/I][/FONT]
|
--->: İSTE PANKART FOTOLARI
BUYRUN BAKIN GÜLENLER DE BAKSIN BİZE BİZ YALAN SÖYLEMİYORUZ SİVAS İCİN CABALIYORUZ ARKADASLR BUNU BÖYLE BİLİN
|
güzelll olmuşşş!!!!!!! bravoooo.....:)
|
[FONT="Arial Black"][U][U][QUOTE=NETLOG;434869]güzelll olmuşşş!!!!!!! bravoooo.....:)[/QUOTE]
eyv gardas begendigine sevindim haftaya ins sivas ta acacagız pankartı mızı[/U][/U][/FONT] |
Cevap: İSTE PANKART FOTOLARI
[B][I][I][U][COLOR="Red"]TEBRIK EDERIM SENI YIGIDOGENCLIK38 SIVASI VE SIVASSPORUMUZU KAYSERIDE TEMSIL ETTIGIN ICIN BENIM GENC YIGIT MERT YÜREKLI KARDESIM SENIN O KARA ÜZÜM GÖZLERINDEN ÖPERIM BIR ABIN OLARAK BIR SIVASLI OLARAK ONUR VE GURUR DUYDUM CALISMALARINDA ÜSTÜN BASARILAR DILERIM HEP DESTEK TAM DESTEK NERDE OLURSAK OLALIM *** SIVASSPORUMUZA *** SONSUZ DESTEK OLALIM [/COLOR][/U][/I][/I][/B]
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;434870][FONT="Arial Black"][U][U]
eyv gardas begendigine sevindim haftaya ins sivas ta acacagız pankartı mızı[/U][/U][/FONT][/QUOTE] ihşallah bekleriz.... her zaman sivas kayseri kardeşligi ÇIGIR açmALI.... |
Eyvallah guzel bir pankart calismalirinizin devamini dilerim
|
--->: Cevap: İSTE PANKART FOTOLARI
[FONT="Arial Black"][QUOTE=Engin58;434871][B][I][I][U][COLOR="Red"]TEBRIK EDERIM SENI YIGIDOGENCLIK38 SIVASI VE SIVASSPORUMUZU KAYSERIDE TEMSIL ETTIGIN ICIN BENIM GENC YIGIT MERT YÜREKLI KARDESIM SENIN O KARA ÜZÜM GÖZLERINDEN ÖPERIM BIR ABIN OLARAK BIR SIVASLI OLARAK ONUR VE GURUR DUYDUM CALISMALARINDA ÜSTÜN BASARILAR DILERIM HEP DESTEK TAM DESTEK NERDE OLURSAK OLALIM *** SIVASSPORUMUZA *** SONSUZ DESTEK OLALIM [/COLOR][/U][/I][/I][/B][/QUOTE]
eyv abicim cooooooooooook tsk ederim bu sözlerin icin ben ve kankam lokman (loqqo) hep sivasspor icin ugrastık ve ugrasacagz biz sivasssporluyuz kayserideyiz ama abi kalbimiz sivasta begenmeniz bizim icin coook önemli [/FONT] |
arkadaşlar çok harika hepinize teşekkürler.ayrıca ben erciyes üniv.de türkçede okuyorum tam olarak kayserideki yiğido gençlik binasını adresini verirmisiniz.sivaslılar derneğini biliyorum ama ne zaman gitsem kapalı oluyor.tarif edin de ara sıra uğrayalım.
|
[QUOTE=fatihtuztas;434876]arkadaşlar çok harika hepinize teşekkürler.ayrıca ben erciyes üniv.de türkçede okuyorum tam olarak kayserideki yiğido gençlik binasını adresini verirmisiniz.sivaslılar derneğini biliyorum ama ne zaman gitsem kapalı oluyor.tarif edin de ara sıra uğrayalım.[/QUOTE]
eyv beklerim sivaslılar dernegin de bulusuruz ben msn adresimi verim orda konusuruz [email]crazy_tutkun_058@hotmail.com[/email] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:43. |