SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşte Yeni Kadromuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21691)

SivasSpor.Com 15.11.2008 03:15

İşte Yeni Kadromuz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/duyuru.jpg[/IMG]

Bu güne kadar ilkeleri, güvenirliliği ve başarılı çalışmaları ile gerek hemşerilerimizin gerekse yurttaşlarımızın takdirini kazanan sitelerimizde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yönetim kadromuza katılan yeni isimler, görev ve yetki dağılımı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.

Statik yönetici anlayışı yerine sorumlulukların paylaşımı ve görevlerin dağılımı esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sitemizin her geçen gün izlenirliliğinin artması, üyelerimizin istek ve önerilerinin dikkate alınarak değerlendirilebilmesi ve beklentilerin yüksek tutulmasına uygun olarak dinamik bir yapılanmaya geçiş yapacağız. Bu güne kadar amatör ruhla çalışmalarımızı sürdüğümüz sitemizde profesyonel yönetim anlayışına geçerek, amatör ruhumuzu kaybetmeden profesyonelliğe önem vereceğiz.

Yeni bir heyecan ve yeni bir solukla başarılı grafiğimizi yükseltmeye devam etmek, Sivas’a ve Sivaslılara daha kaliteli hizmet vermek için kadromuzu genişlettik, yönetim şemamızı geliştirdik, görev ve yetki dağılımını yaptık.

[B]İşte Yeni Kadromuz;[/B]

[B]Site Grup Başkanı[/B]
Rüştü Elmas

[B]Genel Koordinatör[/B]
Ertuğrul Özdemir

[B]Site Koordinatörü[/B]
SivasLady

[B]Yurt Dışı İlişkiler Koordinatörü[/B]
Ayhan Bayrak

[B]Yurt İçi İlişkiler Koordinatörü[/B]
Osman Günay

[B]Site Editörü[/B]
Furkan

[B]Sivas Temsilcisi[/B]
Bekir Bayrak

[B]İstanbul Temsilcisi[/B]
Boun

[B]Ankara Temsilcisi[/B]
Myway

[B]İzmir Temsilcisi[/B]
İzmirliyigido

[B]Genel Forum Yöneticileri[/B]
Jakobieen
Yiğiter

[B]Alt Forum Yöneticileri[/B]
TracyMcGrady58 (Serbest Alan)
Sensetik- Besyo_cu (SivasSpor Bölümü)
Abdullah Duman (Taraftarlar Bölümü)

myway 15.11.2008 03:24

-->: İşte Yeni Kadromuz

[B]50 bine yaklasan uye sayisiyla Sivasspor.com ailesinde gercekten de boyle yeni bir duzenlemeye ihtiyac vardi... Herkes icin hayirli ugurlu olsun.. Ankara temsilcisi olarak kendime dusen gorevi en iyi sekilde yapmaya calisacagim. Insallah Izmirde tohumlarini attigimiz birlikteligi burda da saglayabiliriz..Simdi Izmir temsilcisi olarak da Yalcin abimi gordugum icin mutluyum...

Ankaradaki Yigidolarla maclar olsun daha bir cok organizasyonda bulusmak dilegiyle..

Saygilar Selamlar... Diger yonetici arkadaslara da yeni gorevlerinde basarilar.
Aramiza yeni katilan arkadaslara da Hosgeldiniz diyorum ;)[/B]

Besyo_cu 15.11.2008 03:31

Cevap: İşte Yeni Kadromuz

[B][COLOR="Black"]Sürekli Büyüyen ve Yeniliklere Acık Olan Sivasspor'umuzu ve Sivas'ımızı En İyi Temsil eden [url]www.sivasspor.com[/url] Çatısı Altında Olmaktan Büyük Mutluluk Duyorum.Herkes İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum [/COLOR][/B]
[B][COLOR="black"]Tüm Yönetici Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum[/COLOR][/B]

MURAT SARI 15.11.2008 08:16

--->: İşte Yeni Kadromuz

TÜM SİTE YÖNETİMİNE SONSUZ TEŞEKÜRLER EDİYORUM İYİ VARSINIZ SİZLERİN SAYESİNDE BURADA GÜZEL DOSTLUKLAR VE YENİ ARKADAŞLAR KAZANDIM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN. HEPİNİZE YENİ GÖREVLERİNİZDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM. SAYGILAR SUNUYORUM.

SAYGILARIMLA MURAT SARI SARİLARTEKSTİL ADINA

Abdullah DuMaN 15.11.2008 08:29

-->: İşte Yeni Kadromuz

[B]YENİ GÖREV ALAN VE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ OLAN ARKADAŞLARA BAŞARILAR İNŞALLAH GÖREVİMİZİ LAYIKI İLE YAPACAĞIZ
SAYGILAR[/B]

MustafaParlak 15.11.2008 09:37

Yeni Görev Alan Herkeze Başarılar.Allah Yardımcıları Olsun.

Bence Bu Görevlendirmede Üyüphanada Yer Verilmeliydi Ve İSTANBUL Temsilcisi Recep Abi Olmalıydı Karar sizin Tabi Ne diyelim hayırlı olsun...1

izmirliyigido 15.11.2008 09:41

[B][U]Teşekkür[/U][/B]

Öncelikle Sivas'lılığı, Sivassporluluğu ve Yiğidoluğumuzu hatırlatan bu siteyi kuran kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni oluşum içerisinde verilen görevi layıkıyla yapmak için elimden geleni yapacağım.

Sivas ve özellikle SİVASSPOR hepimiz için vazgeçilmez bir tutku, bir hastalık olduğunu biliyorum. [B]İzmir ve Ege bölgesinde [/B]bulunan tüm Yiğidoları her türlü organizasyonda, sitemizin ilkeleri doğrultusunda bir araya getirmek için çalışacağım. İçimizde kıp[B]KIRMIZI[/B] alev alev yanan [B]SİVASSPOR[/B] ateşinin, bem[B]BEYAZ[/B] dumanı tüm Türkiye'yi kaplayıncaya değin çalışmalarımıza devam edeceğiz.

En başta site yönetimine teşekkür ediyor, görev alan diğer arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyor, tüm Sivas'lı kardeşlerimi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.

Yolumuz ve hedefimiz, dostluk ve kardeşlik çerçevesi içinde yaptığımız her işte 1 numara olmaktır.

.

BekirBayrak 15.11.2008 10:38

[B]
beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkürler
yeni arkadaşlarada başarılar dilerim[/B]

YigidoGenclik38 15.11.2008 10:50

[FONT="Comic Sans MS"][B]güzel bir kadro herkeze basarılar dilerm yaa kayseri sorumlusu olsada ben olsam nasıl olurr ???????????[/B][/FONT]

eyupk 15.11.2008 11:17

Yeni kadro yazınca acaba Sivasspor yeni kadromu oluşturdu sandım :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:33.