![]() |
Hocanın hakemler konusundaki yorumları
Ben şahsen Bülent hocanın bir çok yönünü takdir eden iyi bir Sivassporluyum. Hakemlerle ilgili yorum yapmaması da en takdir ettiğim yönlerinden birisiydi. Son haftalarda hakemlerle ilgili konuşmasından rahatsız oluyorum. Umarım bundan sonra hakemlerle ilgili yorum yapmaz yada yapmak zorunda kalmaz. Arkadaşlar siz Bülent hocanın son haftalardaki hakemler hakkındaki yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
-->: Hocanın hakemler konusundaki yorumları
[B]Son haftaki Konya maçında hakem tek kelimeyle rezaletti.Hakemler Mehmet'e karşı önyargılı olmuş.Mehmete resmen geliyor tepeliyorlar,faulu Mehmet yaptı diyor.Şahsen ben tarafatar olarak çileden çıktım o hakeme.Bu takıma en çok emek verenlerden birisi olarak onun da çok sinirlenmesi doğal..[/B]
|
--->: Hocanın hakemler konusundaki yorumları
bülent hoca hakemler hakkında çok konuşan biri değildi ama maalesef son alanya ve konya maçındaki hakem hataları onu bu şekilde konuşmaya itti diye düşünüyorum bence haklı olduğuna inandığı yerde mutlaka konuşmalı ve hakkını aramalı.......
|
Hakemlerin sadece Sivasspora degil, bütün Anadolu Takimlarina ters calisi var.
Ama görüyorlarki calmak is bitmiyor. Görüyoruz suan Ankarasporun, Eskisehisporun, Bursasporun, Sivassporun, Gaziantesporun nerelerde oldugu. Insallah Sampiyon Sivasspor olur, Sivasspor olmassa sampiyon anadoludan cikar insallah. |
+ BALİLİYE YAPILANLARIN ÇOĞU GÖZDEN KAÇTI
|
[QUOTE=erem;438422]Ben şahsen Bülent hocanın bir çok yönünü takdir eden iyi bir Sivassporluyum. Hakemlerle ilgili yorum yapmaması da en takdir ettiğim yönlerinden birisiydi. Son haftalarda hakemlerle ilgili konuşmasından rahatsız oluyorum. Umarım bundan sonra hakemlerle ilgili yorum yapmaz yada yapmak zorunda kalmaz. Arkadaşlar siz Bülent hocanın son haftalardaki hakemler hakkındaki yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE]
ANTALYA MACINDA PENALTIN VERILMIYOR KONYA MACININ HAKEMI TAM REZALET SEN BIRDE YAZMISSINKI BÜLENT HOCA KONUSMASIN YOK YA KONYASPOR TARAFTAR SITESINI OKUBU HAKEMIN DIREK CIHANI ATMASI LAZIMDI DIYORLAR |
Cevap: Hocanın hakemler konusundaki yorumları
[B]Biz hep bu haftaya kadar sustuk peki ya elimize ne geçti koskoca hiçbirşey ve de Sivas'ımızın zararına olan gelişmeler... Ben sonuna kadar destekliyorum Bülent hocayı az bile yapıyor...
Yönetim kanadının da devreye girmesini isterim ben....[/B] |
Cevap: Hocanın hakemler konusundaki yorumları
[B]Son günlerde Sivasspor'un üstünde çeşitli sansasyonel haberler çıktı,Hakemlerin yaptığı büyük garez'i ap açık görmüş bulunmaktayız.
Artık Bülent Hocamız'ında bir sabrı bulunmakta,Bardak taşmış bulunmakta.Biraz daha hakemlere oynamasak,golümüzü atıp ilk önce rakibi ondan sonra Hakemi yensek çok iyi olur...![/B] |
ben her şeye rağmen hakemler hakkında konuşmamamız gerektiğine inanıyorum hakemlerle ilgili açıklama yapanlar çok antipatik oluyor
|
--->: -->: Hocanın hakemler konusundaki yorumları
[B]alanya maçına kadar bende senin gibi düşünüyordum fakat son maçta hakem hakan özkanı gördükten fikrim değişti ve bülent hocamıza sonuna kadar hak veriyorum.sende son maçlarda sivassporun maçlarına atanan hakemler hakkında ne düşünüyorsun buradan cevap ver.[/B][QUOTE][/QUOTE]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:31. |