![]() |
Hedef: Lider`i Yenmek
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Trabzonspor΄u kendi saha ve seyircisi önünde yenmek için sahaya çıkacağız” dedi. Hafta sonunda 468 gün sonra Trabzon΄da Avni Aker΄de yapacakları müsabaka ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Ligde iddiamızı sürdürmek istiyorsak bu müsabakayı kesinlikte kazanmamız gerekiyor. Öncelikli olarak sahaya puan almak için çıkacağız” dedi Sivasspor΄da Mili takımda yer alan Mehmet Yıldız ve ülkelerinin milli takımlarında yer alan Diaollo, Syalla ve kaleci Petkoviç dışında tüm sporcuların hazır bulunduğu idmanda Teknik Direktör Bülent Uygun, öğrencilerini uyardı. Trabzonspor΄un ligin lideri ve en iyi futbol oynayan takımlardan birisi olduğunu idmanda dile getiren Uygun “Trabzonspor 26 puanla ligin lideri konumunda. 21 puanla dördüncü sırada yer almaktayız. İyi futbol oynayan bir ekiple kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağız. Trabzonspor΄un saha ve seyirci avantajı da var ama bizim için önemli olan iyi bir futbol sergilemek. 468 gün sonra Avni Aker΄de karşı karşıya geleceğiz. Her iki takım açısından da bu müsabaka çok önemli ama bizim için daha da önemli. Zirve yarışını devam ettirmek istiyorsak bu müsabakadan kesinlikle puan veya puanlarla dönmemiz lazım” dedi [B]DOSTLUĞUMUZU KİMSE BOZAMAZ [/B]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Pazar günü yapılacak olan müsabakayla ilgili olarak ortaya çeşitli spekülasyonlarında atıldığına dikkat çekerek “Kimse Sivas ile Trabzon dostluğuna gölge düşüremez. Geçen yıl yaşanan bir olay vardı, bu olayın ne Sivasspor ile ne de Trabzonspor ile ilgili vardır. Bu olayı gündeme getirerek her iki takımı veya her iki ili birbirine kötü göstermek isteyenler, bizi izlesinler Her iki takım açısından da müsabakada dostluk, birlik ve beraberlik kazanacak. Fair-Play΄dan ödün verilmeyecektir” dedi Pazar günü Avni Aker΄de karşı karşıya gelecek olan Sivasspor bugün yola çıkıyor. THY΄nin tarifeli uçağı ile önce İstanbul΄a gidecek olan Sivasspor öğleden sonra ise Trabzon΄a hareket edecek. [B]Yeniülke Gazatesi[/B] |
--->: Hadef: Lider`i Yenmek
inş 3 puanı alacağız.................
|
Cevap: Hadef: Lider`i Yenmek
[B]Eger Trabzon`a karsi defans oynar isek bu bizim icin buyuk dezavantaj olur kismetse kazanacagiz maci....[/B]
|
Cevap: Hedef: Lider`i Yenmek
3 puan istiyorsak 3 forvetle başlamamız lazım..................
|
kadroda fazla adam eksikliğimiz yok inşallah ilk 11 'imiz de ;petkoviç,,diallo,,hayrettin,,abdurrahman,,bilica,,musa,,sezer,,muhammet(ya da ibrahim),,tum,,balili,,mehmet olsa yenme ihtimalimiz daha yüksek olur
|
--->: Hedef: Lider`i Yenmek
arkadaşlar trabzon bu sene çok iyi. deplasmanda alınacak bir puana sevinirim ben..
|
-->: Hedef: Lider`i Yenmek
insallah kavgasiz, küfürsüz mac olur. Hak eden kazansin, önce dostluk kazansin.
Her iki takima basarilar, ama Sivasspor yenmesini isterim, hepimizde istiyoruz. |
-->: Hedef: Lider`i Yenmek
hedefe doğru uygun adımlarla ilerliyoruz alacaz inş. bu maçı
|
[B]Trabzonspor'a şu anda ezici bir üstünlüğümüz bulunmakta.Bu bilinç ile çıkıp maçı kazanıp Sivas'a paşalar gibi dönecektiriz.
Lider'i yenmenin keyfi bambaşka olucaktır.Bülent Hocamız'ın geçenlerde yaptığı bir açıklamayı şiddetle kınıyorum....! Yaptığı açıklamalarda bir kaç cümle gerçekten beni bir Sivaslı olarak sinirlendirdi.Kullandığı kelimeler ile Trabzonspor camiasına güç veriyor gibiydi. Hocamız'ın yaptığı açıklamadan bir kaç cümle ; Şu ana kadar yaptığımız maçları hep şans ile aldık,bundan sonrada şans bizimle olursa yine alırız demişti. Eh be Bülent hocam ;6 maçta Sivasspor’un 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Bunun neresi şans ? :mad:[/B] |
--->: Hedef: Lider`i Yenmek
Trabzon'a karsi eger hücüm oynarsak, ozaman bu maci aliriz. Lideri yenmek bizim icin cok iyi olacaktir. Üst siralari zorlamak istiyorsak bu maci almamiz lazim. Beraberlik'de kötü bir sonuc olmaz.
Ben bu macdan cok umutluyum. Fikstüre baktigimiz zaman Trabzonspor simdiye kadar evinde 3 macinda, disarda ise 5 macinda galip gelmis. Eger bundan yola cikarsak, ozaman Trabzonsporun simdiye kadar kendi evinde cok iyi oldugu söylenemez. Daha cok disarda oynadigi maclari yenen bir ekip. Ben bu maci kazanacagimiza cani gönülden inaniyorum. Haydi bakalim hayirlisi. :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |